reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

mamy z norwegii

reklama
Hej Kasia , a ja się naobiecywałam po twojej operacji , że się pokażesz i co teraz dopiero:-D, do zabicia:-p, powodzonka z przeprowadzką , wspołczuje tego zamiesznaia... :-(.

MM bez obrazy , ale czasem właśnie tak czytam i też dużo mnie zadziwia.mam nadzieję , ze się nie obrazisz...

Ostatnia edycja:
nie dziewzyny ja Wam napisze tak w skorcie.. my jezdzimy co tydzien do Ulvik i to na 1-2 dni bo jak nie biznes, to przedszkole, mieszkanie, praca i inne takie..w poniedzialek bylismy w haugesund po samochod. w domu organizowanie a teraz to juz pakowanie bo w niedziele czesciowo sie przenosimy. czesciowo bo poki co bedziemy mieszkac z tesciami bo nasze mieszkanie najwczesniej 1-go lipca.. Emma od poniedzialku zaczyna przedszkole. a do konca miesiaca mamy zamiar sie ze wszystkim zwiezc.. a potem rozkladanie wszystkiego. a w miedzy czasie praca - Jorgeira i moja bo ja chce isc tez na 0,5 etetu.. normalnie urwanie dupy!! dlatego ostatniå rzeczå o ktorej mysle to nadrabianie wszystkiego i siedzenie godzinami przed netem bo poprostu nie mam na to czasu i sily...normalnie urwanie dupy i juz niedobrze sie robi...

przepraszam.

Ostatnia edycja:
Po tym poście Kasi to ja poczułam się głupio...
Bo to ja poradziłam MM ten nadmanganian...Ale chciałam dobrze :tak: Mi to polecił lekarz jak Kuba miał potówki, sama nie wymyśliłam... Ale napisałam, że dobrze by było, żeby lekarz zobaczył małą, bo ciężko tak radzić przez neta :-(

Kasia no nie dziwie ci się bo masz urwanie głowy:tak:
ciekawe jak Emma zniesie przedszkole , a na jak długo będzie tam chodzic?
Violka daj se na luzik:-D:rolleyes:, że tak się wyraże do starszej ode mnie:-D, ja tam jestem zdania , żeby nie eksperymentowac tylko też do lekarza iśc i wsio:-p.
a tak na marginesie to gdzie kupiłas bluze gapa dla Kubusia?:laugh2:

nie violkaa sory. ja nie wiedzialam ze to Ty poradzilas. ja sie nie znam tez ale moze to jej pomoze. ale my tu tylko zgadywac mozemy a moze poprostu MM powinna wybrac sie do lekarza albo choc stosowac sie do wskazowek innych Mam..

wiecie co dziewczyny - ja nie jestem wredna. ale czytam wszystko (no moze nie ostatnio), mysle, i przejmuje sie tak samo..nie pisze tego zeby zrobic z wåtku jarmark i kløcic sie, mam do wszystkich wielki szacunek sie ale przemilczec pewnych NAGMINNIE powtarzajåcych sie rzeczy nie moge i SORY - NIE BEDE!!!

witam nowe kolezanki - Viole i Mariole :-)

Ostatnia edycja:
Ty MARIOLA a Tobie o co znowu chodzi??? to jest wåtek dla Mam i o dzieciach. a o czym Ty chcialas pisac?? to wez idz i znajdz sobie inny wåtek!! pozatym tu jest ponad 1100 stron i chyba nie przeczytalas wszystkich zeby takie opinie wyrazac... jak Ci nie pasuje to dowidzenia!

o boze,czytam to wszystko i czytam i mi sie juz nie chce,piszecie duzo o kuuuupie a fuj ilez razy mozna o tym pisac,o jakis dolegliwosciach to rozumiem,myslalam ze chodzi o to aby sie poznac, ale jak mam caly czas gadac o kupkach to bleble.a tak wogole to moje dziecko robi na nocnik jak mozna bedac matka nie dopilnowac tego zeby dzieciak w wieku 2 lat robil w pampersy:no:pozniej isc gdzies z dzieckiem to jest wstyd jak h..
Mariola my sie tu spotykamy na pogaduchy i na zwierzania i radzimy sie jak ktos ma z czyms problem , nie raz tu doznałam olśnienia bo są doświadczone mamuśki , ktore z dobrego serca poradzą , i temat kupa przewija się od dwóch lat i będzie się przewijał, nie mniej ważny od wysypek...przykro mi się to czytało....i pewnei reszcie tez bo dotyczy nas wszystkich
ja mam prawie trzy -latka i jestem na etapie odpieluchowania, dzieci są na różnym etapie rozwojui emocjonalnego i psycho-ruchowego jak i w każde dziecko mówi wcześnie lub chodzi , dojrzałośc do samodzielnego sikania nie pojawia się w wieku dwóch lat:no:...

Ostatnia edycja:
Ok Kasia, spoko, ja nie jestem tutaj długo i dużo rzeczy po prostu nie wiem...;-)
Ja zawsze uważam, że można stosować różne rzeczy pod warunkiem, że najpierw zobaczy dziecko lekarz :tak: i skonsultuje się to co chce się zastosować :happy:

Muszę siąść i nadrobić trochę czytanie :-) chociaż łatwo nie będzie :-D

Ania bluzę kupiłam na allegro :-) dałam całe 16,50 :rofl2: I jeszcze dziewczyna mi prosto do Norwegii przysłała, a bluza jak nowa :tak:

marjola my tu o wszystkim rozmawiamy i jak jest taka potrzeba to o kupkach też :tak:
A każde dziecko jest inne i nie wszystkie szybko uczą się korzystania z nocnika.
Jeżeli Twoje dziecko już umie to super. Mój synek nauczył się korzystać z nocnika przed 3 urodzinami, ale jakoś z tego powodu nie wstydziłam się z nim wychodzić...

reklama
ja pierdziele nie wytrzymam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Violak Kasia fenks..
bardzo lubie gapa:-D, chyba dzisiaj pobuszuje po necie :tak:

Ostatnia edycja:
Do góry