reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

mamy z norwegii

reklama
Czesc kobitki

Dziekuje za mile slowa, pozdrowienia i za wszystko... Nie wiem, czy pisac tu co i jak ze mna?? nie jestem w temacie , o co chodzi z tym :trollem:
Dajcie znac

Hej Ewelinko jak chce możesz tu pisac :tak:,każdy tu i tak zagląda;-), napisałam Ci wszystko na prv.pozdrawiam i trzymaj się tam dzielnie:-)

Hej Ewelinka , duzo zdrowka :-)
Witaj Asia, gratulacje :tak: no i najlepszego przy okazji bo mozna zapmniec ;-):-)
widze ze blisko Oslo mieszkasz :tak:
napisz cos o sobie, masz jakies dolegliwosci ciazowe czy wszysko ok?
pozdrawiam

cześć kobietki
mieszkam w Kristiansund w Norwegi i za kilka miesięcy zostanę mamą:-), to moje pierwsze dziecko i nie mogę się już doczekać :tak: aż będzie na tym świecie.
pozdrawiam wszystkich serdecznie :-)

czesc Dziewczyny!:-)
Ja jeszcze nie jestem mamusia, ale przymierzamy sie do maluszka
To nasze najwieksze marzenie i chociaz panicznie boje sie ciazy, produ i...norweskich lekarzy:szok: to zdolam podjac wyzwanie
Mieszkam od niedawna w Stavanger i nie moge znalezc sobie dobrzego fast lege. Moze znacie tutaj jakiegos dobrego lekarza? prywatnego ginekologa tez nie znalazlam, koszmar!
Pozdrawiam Was cieplutko a 'ciezarowkom' zycze dobrej formy ;-)

Hejka

madla krossen legesenter lekarz nazywa sie Zbigniew Czarnecki, polak i jest tez ginekologiem, moze prowadzic ciaze praktycznie jak w Pl, z tym ze nie bedzie cie ciagle badal jesli nie bedzie porzeby, ale nie robi problemow ze skierowaniem jesli trzeba.

To jest lekarz pierwszego kontaktu moj i dzieci i jestem bardzo zadowolona. Bedziesz miala tez ten konfort psychiczny ze bedziesz mogla mowic po polsku;-)

reklama
sliczne dzieki!!! sprawdzilam go od razu na liscie lekarzy - znalazlam, ale nie ma miejsc wolnych :-(
Sprobuje sie do niego wybrac w najblizszym czasie moze uda sie jakos 'wkrecic' :happy2:
pozdrawiam z goracego Stavanger

Do góry