marta - sliczne zdjecia Ci zrobili

Ja nie bede miala niestety USG w Bergen, a bardzo bym chciala bo jak pojdzie wszystko po mojej mysli to tam chcialabym rodzic w wodzie, no ale coz ja naleze do Forde (nie mam norweskiej klawiatury ale o powinno byc przekreslone hehe ) i tam wysylaja mnie na USG czy porod, no chyba ze ten w wodzie a to najblizszy oddzial w Bergen. W ogole wolalabym w Bergen bo niby mam 2h samochodem, ale do Forde wychodzi na to samo, bo pol godzinki autem, potem przesiadka na prom pol godziny i godzinka drogi autem po wysiadce z promu...to juz lepiej mi tylko autem do Bergen 2 h...no ale co zrobic jak naleze do tamtego szpitala no to trudno.
Maniulka - a czy ten doktor W. na Unii nie jest czasem uczniem doktora Cz.?? Bo mam znajoma polozna na unii i wlasnie mi o nim wspominala, ze jest swietnym lekarzem i byl uczniem doktora Cz. W kazdym razie doktor Cz. jest okropnie niemily, musze to stwierdzic, chamski i w ogole...no ale coz jak tam kazala mi isc moja ginekolog to tam poszlam, byla ze mna siostra ktora twierdzi ze jej syn mial zupelnie co innego pomiedzy nogami i ze jej zdaniem to tez dziewczynka bo to zupelnie inaczej wyglada...Jeszcze bede miala USG w Norwegii polowkowe, ciekawe co wtedy mi powiedza

Ciuszkow mam pelno od siostry neutralnych, pare po chlopcu niebieskich, pare po dziewczynce od kolezanki, zreszta dla takiego Maluszka paromiesiecznego to nie ma roznicy jak sie go ubierze, zreszta cokolwiek sie ma urodzic to niech tylko bedzie zdrowe a ja bede niesamowicie szczesliwa