Ojej od rana nie zaglądałam a tu tyle się nadziało :-)
Ja cały dzień spędziłam poza domem. Załatwiałam jakieś pierdoły do tego wychowawczego.
Zamieniłam aparat na inny, ale to dluga historia.
Później odwiedziła nas chrzestna Antośka, a na koniec przyjechał teść i zostaje do jutra. Nawet lubie jak on przyjeżdża bo to taki trzeźwo myślący człowiek.
netka jak miło że wróciłaś :-) I jaki masz już duży brzuszek :-) a dopiero się chwaliłaś że będzie dzidziuś. Byłoby naprawdę super gdybyś dołączyła w sobotę.A o Kubusia się nie martw, jakoś się rozkręci wśród dzieci :-)
dorotka1 ja pierwszy raz w życiu zemdlałam u dentysty właśnie. Miałam 6 lat

A teraz chodzę co miesiąc i już na dzień dobry mówię że chcę znieczulenie
Widzę że nam wszystkim posypały się wesela. My też mamy w lipcu.
Kupowałaś specjalnie sukienkę i buty?? Bo ja coś nie mam koncepcji.
sewa weź no nam trochę tego słońca podeślij bo tu szaro-buro.
A jak przyjedziesz do Radomia to też przecież można zrobić spotkanko :-)
-j- u nas noc kiepska, za to dzień całkiem, całkiem. Antoś zaśliniony, ale w sumie nawet bez płaczu się obeszło.Zresztą on jest tak wesoły, że nawet jak płacze z bólu to oddaje uśmiech ;-)
A jak Kacperek? Lepiej trochę?
olala000 ja miałam podobnie w listopadzie. Lekarz straszył że urodzę przed terminem a urodziłam tydzień po i tylko dlatego że dostałam oksytocynę. A cuda robiłam żeby przyśpieszyć. Wyprałam dywany, wyszorowałam podłogi na kolanach i nic :-)
donkat ale Ci dobrze, że mama na tyle blisko że może cie się często widywać. Ja swoją rodzinę mam setki kilometrów od siebie.
Kurcze, ja się już cieszę na spotkanie:-) Ciekawe czy będziemy się przekrzykiwać żeby pogadać ;-) No i mam wielką nadzieję że do tego czasu będę zdrowa, bo na razie straciłam węch, smak i zaczynam kaszleć od tego oddychania ustami.
Dobrej nocy dziewczyny.