reklama

Mamy z Radomia :-)

jak najbardziej wtorki i piątki od 14,soboty i niedziele mam wolne,co do reszty dni to tak se ale zawsze jakos sie zgadamy:tak::tak::tak::tak:

bardzo chetnie bym Was poznala,zaluje ze tak zadko tu zagladalam i przeoczylam tamto,naprawde:tak::tak:

reklama
ehh dziewczyny - ale mi się trafiła pogoda na urlop:crazy: w domu jestem do poniedziałku wiec niestety przyszły tydzień odpada u mnie chyba ze po południu:sorry:no chyba ze któraś sobota jeszcze;-):tak::-)

Witajcie Dziewczynki!
-j-masz dar przekonywania.Wpadłam do Was przywitać się.
Co do spotkania to chętnie dołączę tylko że na któreś kolejne bo w następna sobotę idziemy na ślub no i trzeba się jakoś podszykować.

Oj dziś za oknem pogoda pozostawia wiele do życzenia a ja siedzę w domku,zajadam lody i rosnę,rosnę...

Pozdrawiam serdecznie!:-)

Nie należę do zamkniętego więc pochwalę się tutaj jak przez ten czas urósł mój chłopiec;-).

Załączniki

• DSCF1046.jpg
    DSCF1046.jpg
    22,7 KB · Wyświetleń: 39
moje dziecko jednak padlo:tak: a juz mialam wrazenie, ze dzis przetrzyma bez drzemki. ale co sie dziwic, pogoda wykancza doroslych, wiec na dzieci tez dziala:tak:

wlasnie kosilam trawnik z mala pomocnica i chyba to ja tak zmeczylo:-D:-D

o wlasnie zaczelo lac:baffled:

hejka co porabiam ---jestem dentystą i pracuje na zmiany w dwoch gabinetach,

w sobote mamy wesele szwagierki,julki chrzestnej

dentysta:szok::szok::szok: moj P by sie bal z toba zobaczyc:-D:-D:-D:-D

udanej zabawy na weselu!

Marudzenia i ślinienia ( do pasa) są u nas już teraz normalnością , do tego doszły buntowania przed drzemkami dziennymi.:baffled::confused2:

Na koniec dodam, ze Kapi mi się rozchorował:confused2:. Od wczoraj ból brzuszka i mdli go.:baffled: Zostawaim go w domku do konca tygodnia. Jak sie pojawi goraczka lub objawy sie nasilą, mykamy do lekarza.:tak:

pamietam to slinienie bez konca:baffled:do tej pory trwa:-D:-D
u nas i tak pieluszka pod broda byla nieodzowna do 7 m-ca, bo Julitka strasznie ulewala:-(

czyzby kacperka cos dopadlo? zdrowka!

bardzo chetnie bym Was poznala,

my tez:-):tak:

Dzien dobry!

donkat u nnie dalej piekne sloneczko i baaardzo cieplo :tak: ale podobno dzis ostatni dzien pogoda nas rozpieszcza :-(wiec zaraz laduje malego w fotelik rowerowy i jedziemy na wycieczke :tak:

bo to wasze ciepelko chyba idzie w koncu do nas;-):-)

no to widzę , że większości sobota pasuje...
... to umówmy się wszystkie wstępnie na sobotę za tydzień, cio?:sorry::-)

ja w te sobote jak najbardziej, ale niestety przyszla zajeta:imieniny u mamy
eeeee, co ja opowiadam:szok:imieniny beda w niedziele a i tak w sobote pojedizemy dopiero wieczorem, wiec chetnie!:-):-):-)
chyba do poludnia sie zobaczymy, no nie?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry