Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

hm... obecnie Leclerc bliżej. Kto wie gdzie teraz mieszkam?? hi hi hi
donkat masz siłę kobieto.

A w Leclerku jestem częściej niż w M1.![]()
-j- to może przeniesiemy spotkanie na jutro? Może i donkat by wtedy mogła? I jeśli o mnie chodzi to późniejsze popołudnie też może być. Tak np. 17.00?
:-)
jutro to moze i ja bym dołączyładzis ostatnia nocka Agi u nas więc jutrzejsze popołudnie bede miała wolne.takie póxniejsze jak np ta 17.00 bardzo mi pasuje a jeszcze lepiej jeszcze póxniej;-)najwyżej bym sie lekko spóxniła bo Smyku idzie spac dopiero ok 16.00 i potrafi do 18.00 ciąć komara:-)
filwinko, niekat mnie jak najbardziej jutro pasi. I tak jak pisze niekat ja tez wolę później
, bo zanim dojadę... zanim się zbiorę...zabiorę...ekipę spakuję do autka..
![]()
To na 18? Czy za późno?![]()
i bedzie szansa jutro :-)
Ja jutro odpadam.Tomek będzie w pracy do sob rano a ja niestety zostając sama nie jestem zmotoryzowana.A na tachanie Kubaska i brzuchalka to jakoś i ochoty brak i sił też.W takim razie bawcie się dobrze a ja dołączę innym razem.
Uparł się chłop i tyle. I biedny M jedzie jakieś 1500km w jedną stronę żeby pokazać auto niemieckiemu urzędnikowi w 15 minut i zaraz wracać z powrotem.