dorotka.1
doube mamy 06.07,09.10
oj, wszystko na raz:-(
moze powoli sie sytuacja wyklaruje i nie bedzie tak zle
zdrowka dla Julci!
dzieki kochana

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
oj, wszystko na raz:-(
moze powoli sie sytuacja wyklaruje i nie bedzie tak zle
zdrowka dla Julci!

M wrócił ok 11 skonany i prawie cały dzień przespał, a nawet jak się budził to i tak nie wiedział na jakim świecie jest, ale dziś już można się z nim dogadać:-)
taka podorz jest baaardzo meczaca, wiem cos o tym
Masz rację, musimy kiedyś znów wyjść same chociaż na godzinkę, na jakieś lody i pośmiać się i ponarzekać trochę też ;-)
mysle, ze i reszcie sie pomysl spodoba
A ja się wczoraj wypuściłam na godzinkę na wieczór panieński siostry M,pośmiałam się , pojadłam paluszków i wypiłam coli i trzeba było wracać, ale dobre i to bo głowa trochę odpoczęła od domowych kłopotów.
dobra i godzinka poza domem i bez "ogona"
Miłej niedzieli dziewczyny

nauczylam sie, z ena wszystko mam czas i chodze czasami jak much w smole
a ja zawsze bylam punktulana, zdyscyplinowana i ze wszystkim zdazaylam

troche sie cykam, bo to Julitki pierwszy raz, a podroz trwa 2godz
, wiec w sobote i tak P dojedzie samochodem. a potem bez sensu rwqacac dwoma. albo siade na du*** i pojedziemy w sobote wszyscy razem

za to odzwyczajamy go od smoka.zaskakujaco dobrze nawet to idzie tfu tfu no juz druga noc z rzędu zasnał bez niego i nawet specjalnie nie marudził.tylko wczoraj rpzez 1,5 godziny w łózeczku gadał do siebie i smiał sie nie wiadomo z czego w głos
:-)

chyba po obiadku skocze do tesciow

Amelka prowadzi strajk głodowy.
Do tego wszystkiego moja burza hormonów...![]()
za to odzwyczajamy go od smoka.zaskakujaco dobrze nawet to idzie tfu tfu no juz druga noc z rzędu zasnał bez niego i nawet specjalnie nie marudził.tylko wczoraj rpzez 1,5 godziny w łózeczku gadał do siebie i smiał sie nie wiadomo z czego w głos:-)
![]()

:-(