Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

. wklejalam wlasnie zdjecia na wrzesniowkach i zapomnialam o naszym zamknietym

Niestety odpampersowywanie nie idzie tak sprawnie:-(.Ale nie wszystko na raz,prawda?
. pakuj juz trobe do szpitala, bo nigdy nic nie wiadomo;-). a z kim bedzie Kubus w czasie twojej nieobecnosci? porod planujecie rodzinny?
. juz duzy z niego chlopczyk, spi sam w pokoiku, suuper!netka, wlasnie spojrzalam na twoj suwaczek i jestem w szoku, ze to juz tak szybko minelo!!jejku, tylko 3tyg. pakuj juz trobe do szpitala, bo nigdy nic nie wiadomo;-). a z kim bedzie Kubus w czasie twojej nieobecnosci? porod planujecie rodzinny?

lenia mam znowu...
U nas nic ciekawego ....
Amelia bezproblemowo "narazie" ( o by tak dalej) egzystuje.Noce ok, butla idzie coraz lepiej, uzębienie w sztukach 0 .
![]()

a ja mam dopiero (az
) 30lat!ja mam 27 i ta samą dysfunkcję kręgosłupakrotko, ale na temat
ja mam lenia porzadkowego. wiem, ze okna brudne, pajeczyny sie robia i wiele wiele innych, ale checi brak
krzyz mnie boli, juz mi sie to nudzi. dzien w dzien, jak tylko sie troche poschylam to chodz epowyginanna jak stara babkaa ja mam dopiero (az
) 30lat!
dobrej nocki!
nie wiem czy Cie do pocieszy ale wczoraj po telefonie od znaomych (wpadną dziś na obiad bo sa przejazdem ze Ślaska do Lublina) wziełam sie ambitnie za porzadki i wieczorem juz musiał mnie Łukasz smarowac Fstum bo znieruchoiałam w nienaturalnej pozycji
a już jak poodzwigam więcej to jest kaplica
starośc nie radość