reklama

Mamy z Radomia :-)

ja tak przelotem...

ja mam 29 lat i kregoslup boli a po porzadkach to ja ledwo zywa jestem....
lenie sie u rodzicow aktualnie ...
nie wiem czy wiecie ze od 7 sierpnia do 20 bedzie promocja z pampersami przy zakupie dwoch jumbo pack piesek fisher price gratis (ten do prowadzania na sznureczku)
zmykam do moich chlopakow...

reklama
witam!!

zupka ugotowana, firanki zdjete, okna czekaja na mycie:-D:-D

niunka spi, po obiadku lecimy na zakupki:-)

ja mam 27 i ta samą dysfunkcję kręgosłupa:dry:nie wiem czy Cie do pocieszy ale wczoraj po telefonie od znaomych (wpadną dziś na obiad bo sa przejazdem ze Ślaska do Lublina) wziełam sie ambitnie za porzadki i wieczorem juz musiał mnie Łukasz smarowac Fstum bo znieruchoiałam w nienaturalnej pozycji:baffled:a już jak poodzwigam więcej to jest kaplica:szok:starośc nie radość :sorry2:

ja tak przelotem...

ja mam 29 lat i kregoslup boli a po porzadkach to ja ledwo zywa jestem....
lenie sie u rodzicow aktualnie ...

troche mnie pocieszyluscie. tylko sie zastanawiam skad to sie bierze i dlaczego nie mozna wyleczyc? bylam kiedys na RTG kregoslupa i wyszlo wszystko poprawnie, a jak bolal tak boli:angry:. chetnie bm poszla na jakis zabiegi laserowe, ale nie dadza mi skeirowania, bo niby nie am podstaw.
mnie boli w czesci krzyzowej, gdzie sie zaczyna tylek:baffled:

myfa, a poza tym co u Was? jak dzieciaki? Ty?

ale tu ruch! nie przesadzajcie z tym pisaniem, bo nie nadazam czytac:-D:-D:-D:-D

melduje, z eokno jedno umyte, firanki uprane. reszta pozniej, ajk nie bedzie deszczu;-)

spokojnych snow!

promocja na pampersy jest teraz jeszcze w carefourze 55,50 zeta za paczke plus 50%...gigant pack na przykladzie rozmiaru 3 ..w opakowaniu jest 96 pieluszek za cene 55,50....nawieksza i najbardziej oplacalna pewnie jest dla 1i 2....
a promocja z zabawka w rosmanie zapomnialam dopisac....

a jeszcze mi sie przypomnialo w stokrotce jest fajne mleko nan 600 ...za 22 zeta....

donkat u mnie ciekawie przyjechalam siostrze pomoc w firmie a w niedziele na pogotowie musialam jechac bo malo tego ze pierwsza po cc @ to jeszcze goraczka...okazalo sie ze angine zlapalam i na atybiotyku lece juz zdrowa jestem ale mam wszystko wybrac...poza tym wybieram sie jutro na lowy do trafiki dla najmlodszego wyrasta z wszytskiego bardzo szybko....dzieki super lekarzowi wg mnie Panu dziwiszowi moje dziecko je normalnie i nie ma zadnej skazy jak sie okazalo.....

Załączniki

• DSC02163.jpg
    DSC02163.jpg
    26,2 KB · Wyświetleń: 51
  • DSC02561.jpg
    DSC02561.jpg
    34,7 KB · Wyświetleń: 50
ja juz zdrowa ale antybiol biore jeszcze zebynie wrocilo....a @ jak narazie lzejszy od poprzedniej pierwszej po cc.....no ale zobaczymy.....
spokojnego dnia ...a w realu po 49,50 zeta podobno mega paka pampersow jest zglupiec juz mozna.....

Hej.
Nie dam rady przeczytać wszystkiego bo tylko na chwilę dopadłam kompa, ale za to napiszę szybko co u nas.
Dojechaliśmy cało na miejsce i nawet sama prowadziłam auto przez Łódź i Poznań :-)
Jesteśmy już po Woodstocku. Co prawda nie byliśmy za długo bo z Antkiem nie sposób było spędzić tam kilku godzin ze względu na kurz, ale i tak było lepiej niż myślalam. Spotkałam się z koleżanką , której nie widziałam od kilku lat. Przyleciała z Irlandii, specjalnie na Woodstock, ze swoim chłopakiem, prawdziwym Szkotem. I ten Szkot był w kilcie, i w tym właśnie kilcie skakał na bungie. A jak wiadomo Szkoci pod kiltem nic nie noszą :-)
Antoś był wniebowzięty na koncertach. Podobno było ponad 250 tys. ludzi więc nie nudziło mu się na pewno, zwłaszcza że co drugi to lepszy cudak :-)
Po Woodstocku zdążyliśmy już być na jednych imieninach i na drugich urodzinach mojego ciotecznego bratanka. Dzieci tu w ogóle nie brakuje.Antoś jest co prawda najmłodszy,ale jest jeszcze trójka maluszków mniej więcej co dwa miesiące urodzonych, wiec jak zaczną krzyczeć na raz to mamy tu domowe przedszkole :-)
reszta opowieści jak tylko znów będzie wolny komp.
A w planach jeszcze sobotnia impreza Lata z radiem, bo to tylko 3 km stąd a poźniej wyjazd do siostry do Szklarskiej Poręby.
Uściski dla wszystkich!!

Ostatnia edycja:
chyba mi odpbilo, ze tak pozno a jeszcze nie spie:szok::szok: tym bardziej, ze w nocy malo spalam, bo julitka sie obudzial i przez 2 godz zasnac nie mogla:baffled:

jutro ide do PUP po pierwszy zasilek:sorry2:

pewnie caly dzionek spedzimy u tesciow:-)

filwinko, dobrze wiedziec, z eu was wszystko w porzadku. szalejcie poki mozecie!

Witam serdecznie wszystkie mamy z Radomia
jeszcze nie jestem mamą ale mam nadzieję że w najbliższym czasie się to zmieni gdyż jestem na etapie starań :tak: i legalnie będę mogła do was dołączyć.
Teraz pisze do was z prośbą gdyż poszukuję dobrego pediatry dla mojej bratanicy, otóż od prawie roku różni lekarze faszerują ją antybiotykami i każdy stawia inną diagnozę. Maleństwo nie przybiera na wadze, nie mam apetytu i aż nie chcę myśleć co te antybiotyki robią z jej organizmem. Poszukujemy lekarza z powołaniem, który nie liczy na kasę i zależy mu na małych pacjentach.
Czy możecie kogoś polecić i dać namiary?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry