Hej.
Piszecie o prasowaniu a po pobycie w szpitalu M moje mieszkanie całe trzeba odgruzować bo Antek jest jak żywioł. A najlepszą zabawą jest wyjmowanie klepek z podłogi i za jednym razem potrafi wyjąć i ze 12 jak dłużej na niego nie patrzę., że nie wspomnę o tym , że najlepiej robić bałagan tam gdzie dopiero co posprzątałam :-)
netka1 oj to Twoje ostatnie dni w dwupaku. Najważniejsze, że się dobrze czujesz i masz dobry nastrój. A Twój smyk już się rozstawał z mamusia na dłużej? Tata chyba będzie miał trudny orzech do zgryzienia zostając z małym na kilka dni ?
sewa spotkanie z koleżanką udane? Rozerwałaś się trochę? Nastrój się poprawił?
-j- następnym razem pamiętaj że mieszkam blisko i w kilka chwil mogę podskoczyć do Bajkolandii :-) W dodadtku odkryłam z czewgo Antoś mógłby tam skorzystać. Mógłby pojechać ciuchcią razem ze mną.
donkat znalazłam informację że bilety będą w sprzedaży również w dzień pokazów
Bilety na AIR SHOW 2009
Wiesz, po tej wizycie w Bajkolandii przyjrzałam się Antkowi i chyba rzeczywiście zgubił trochę masy ;-) to pewnie dlatego że kiedy nie śpi, jest w ciągłym ruchu. W dodatku na urlopie było tyle atrakcji, że nie miał czasu dojeść obiadku do końca.
A Julitka pięknie opalona, a co najważniejsze, bez pieluszki. Mała kobietka z niej rośnie. No i trochę się rozgadała, bo słyszałam jak głośno i wyraźnie powtarza po mamusi słówka. Mamusia-studentka też wygląda kwitnąco, zwłaszcza w nowej fryzurze :-)
A ja gapa po raz pierwszy zapomniałam o praniu w pralce i kwitnie tam od wieczora, aż się boję otwierac pralkę bo mogło już zmienić zapach