Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Hej.
Dziś się wybrałam pierwszy raz tylko z Antośkiem samochodem do koleżanki. I spociłam się cała jak szczur ze stresu :-) Ale obyło się bez przygód i przybyło mi trochę pewności siebie. Bo jak tak w ogóle to jestem dobrym kierowcą, ale jakoś pewniej się czuję jak ktoś siedzi obok i w razie czego podpowie co mam robić ;-)
ja juz dlugo jezdze sama, ale na poczatku bardzo pomocne byl;y jazdy z P. nie am to, jak doswiadczony kierowca. zawsze cos doradzi z praktyki.
zauwazylam, nie chwalac sie, ze dzieki temu, iz przejezdzilam z P mnostwo km, czesto jedynie ajko psazer, to nabylm takiego obycia na drodze i sprytu. co prawda, w manewrach typu parkowanie, czy wyjazd z ciasnego miejsca nie ejstem najlepsza, ale na ulicy sobie radze wysmeinicei
donkat to ja się wpraszam zimą na ogórki w musztardzie, bo to jedne z moich ulubionych.
A tak mi się jeszcze przypomniało, że mówiłaś kiedyś , że Twój brat bije króliki latem. Ja nadal jestem chętna na kupno jednego lub dwóch w razie czego.
na ogory zapraaszam juz dzis, choc nie wiem, jakie wsyzly, bo nie probowalam.
brat sie pozbyl krolikow. oddal jakis czas temu tesciowi.
ja mam jeszcze ejdna porcje w zamrazalce, a jakos wcale mnie do niej nie ciagnie, wiec...
Co do Air Show.... ja juz wiem , że na pewno w niedzielk będziemy. Tak wiec jakby co pod fonem bedę.
donkat ja poproszę o przepis.
.

ale przynajmniej dzieciaki miały radochę na Borkach (spacer, rolki i plac zabaw - no i frytki!) i pomine fakt ze Marcel przesikał pieluszke a ja nawet tego nie zauwazyłam....
a taki cichutki siedział że kto by pomyślał
Aha dziewczęta... to ja -j-tylko w innej wersji, odmienionej.
![]()
która z Was była wczoraj na lotnisku??
: