Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
okazalo sie, z ejeszce nam urosly ogorki, wiec zrobilam po raz pierwszy z curry i troche zwyklych. ja sie tak ekscytuje tymi przetwoarami, bo do tej pory to robialm tylko sok z pomidorow i papryke, a reszte obie mamy

Hej.
A my się wybraliśmy wczoraj na ryby. Fajnie było, Antek szalał w trawie i spał po tym jak suseł :-)
donkat to mieliście rodzinną niedzielę. A mama na długo zostaje? Teraz chyba ma więcej czasu, jak Kamil idzie do szkoły.

zawsze podziwialam facetow, ze moga tak sterczec z tym kijem godzinami- chyba maja to we krwi

cześć Dziewczynki!
Wpadam się pożegnać,bo jakiś czas mnie nie będzie.Pojawiły się jakieś skurcze(nieregularne,ale bolesne)więc chyba pora na zbieranie się do szpitala.Dziś wieczorem po 20 zaczyna dyżur Józefów i mam nadzieję że dotrwam do tego czasu.
Trzymajcie kciukasy.
Buziole.Pa pa.
Właśnie dostałam sms od donkat :-)
Witaj na świecie Krzysiu, zobacz jaki on piękny i kolorowy, a mamusia jest najdzielniejszą mamą na świecie! Szybciutko wracajcie do domu, bo tata i braciszek już nie mogą się Was doczekać :-)
sliczniutki jest i taka drobineczka a jednak długi
ma wyczucie ta netka;-)no i super ze udało sie sn!!!:-)