Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dzieki za przypomnienie Justa... Oli jest bardzo zadowolona i juz czeka na kolejny (łózko pietrowe) mebel rękodzieła tatusia
Marcel uwielbia wysuwac szuflady i porzadki w nich robic po swojemu....
to boli...:-(
tak w ogóle to dowiedziałam się że w ten weekend omineło nas sporo atrakcji... szkoda
za komplet?? cóż to jest jeden mebelWitam.:-)
niekat z twojego poprzedniego posta wywnioskowałam, że coś nie tak z tą komodąa tu prosze jak pieknie i równiutko wszytsko stoi.
Gabarytowo sporo miejsca w niej
. Dużo daliście za komplet?
![]()
tylko taki dwupoziomowy:-)w sumie same płyty + ciecie i okejanie odpowiednich brzegów 400 zeta no i potem jeszcze prowadnice, rączki i wszelkie pierdółki typu mimosrody, śrubki i zaślepki... w sumie ok 500 - 550 zł.gabarytowo jest rzeczywisćie wielgachna no i szuflady sa mega pojemne
równiutko musi stac bo przy moim perfekcjoniście-męzu nie da sie inaczej.Jak on cos zauważy chocby mm róznice zaraz poprawia dopóty dopóki nie bedzie idealnie
szkoda że nie we wszytskim jest taki dokładny ale jak juz sie bierze za coś to nie odpuszcza byle czym
tak Łukasz wyliczał
słysząłam tez o wkładaniu stópek do ciepłej wody - wtedy podobno dziecko od razu puszcza siusie i łatwiej utrafić
;-):-)POWODZENIA
I teraz każdą chwilę Antośkowego snu poświęcam na zdjęcia. A samo przypomnienie sobie Photoshopa zajęło mi z kilka godzin.