Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ale zaraz uspokoił mnie mój Gino że to tak bywa po ciazy - harmony bla bla bla - no i od razu przeciez przeszłam na Evrę więc lekki szok dla organizmu...i rzeczywiście po trzech miesiacach zaczęlo sie normowac i w tej chwili mam całkiem normalnie
odeszły w zapomnienie bóle brzucha i głowy, nudności, latani co godzine na zmiene "opatrunku" i paskudna drazliwość
teraz została mi tylko drazliwość ale bardziej z konieczności pewnych ograniczeń
niz z powodu PMS;-)
:-)musze przyznać ze bałam się chyba bardziej niz Mała tej wizyty bo to pierwsza Oliwii z siedzeniem na fotelu nie wspominając o borowaniu.Okazało się że ma żarłoczek wszystkie 4-ki do leczenia
.zaczelismy od najgorszej (ma lekarstwo załozone) i bardzo słusznie.Po wyjsciu powiedziałm małej ze teraz juz bedzie z górki bo najgorsze za nami a kolejne zabki na pewno beda mniej bolały a może w ogóle.Pochwaliłam ją ze była dzielna bo nawet raz nie pisanęła.Nawet kiedy Dorota powiedziała jej zeby podnisła reke kiedy będzie chciała przerwac borowanie... ona tego nie zrobiła mimo że ja bolało jak póxniej sie okazało.Potem juz ścisnęłam mnie mocniej za rękę i skonczylismy borowanie....
oj po prostu jestem z niej dumna i bardzo się ciesze że trafiłysmy w koncu do takiej fajnej pani dentystki;-):-)Oli chwaliła się całej rodzinie że dostała pastę i kolorowanki i naklejke i że była dzielna i bedzie miała kolorowe plomby;-)
zanim doszłysmy do auta juz zapomniała o jakimkolwiek bólu
i kazał dzwonic do tatusia z wieściami
;-):-)a i jeszcze zapomniałam o najważaniejszym.Byłam wczoraj z Oli pierwszy raz na leczeniu ząbków.... u naszej dorotki:-)musze przyznać ze bałam się chyba bardziej niz Mała tej wizyty bo to pierwsza Oliwii z siedzeniem na fotelu nie wspominając o borowaniu.Okazało się że ma żarłoczek wszystkie 4-ki do leczenia
.zaczelismy od najgorszej (ma lekarstwo załozone) i bardzo słusznie.Po wyjsciu powiedziałm małej ze teraz juz bedzie z górki bo najgorsze za nami a kolejne zabki na pewno beda mniej bolały a może w ogóle.Pochwaliłam ją ze była dzielna bo nawet raz nie pisanęła.Nawet kiedy Dorota powiedziała jej zeby podnisła reke kiedy będzie chciała przerwac borowanie... ona tego nie zrobiła mimo że ja bolało jak póxniej sie okazało.Potem juz ścisnęłam mnie mocniej za rękę i skonczylismy borowanie....
oj po prostu jestem z niej dumna i bardzo się ciesze że trafiłysmy w koncu do takiej fajnej pani dentystki;-):-)Oli chwaliła się całej rodzinie że dostała pastę i kolorowanki i naklejke i że była dzielna i bedzie miała kolorowe plomby;-)
zanim doszłysmy do auta juz zapomniała o jakimkolwiek bólu
i kazał dzwonic do tatusia z wieściami
dorotka wiem że masz masakrę w gabinecie ale mam złą wiadomość... doszła Ci nowa pacjentka;-):-)
donkat w narzędziach wybierasz "język" a potem "ustaw język" i wybierasz rosyjski.
P sobie juz jakos poradzil
U nas nadal wykopki. Mam nadzieję że w przyszłym roku teściowie pójdą po rozum do głowy i zasadzą mniej ziemniaków. Bo w tym roku znów jest w nadmiarze i będą szukać kupców żeby się nie zmarnowały.
to oni chyba dla calej wsi zasadzxili, skoro tylwe dni kopiecie
W dodatku Antoś się pochorował. Wymiotował wczoraj i słychać było jak mu w brzuszku kruczy przez całą noc. Na szczęście nie miał silnej biegunki i tylko raz zrobił rzadszą kupkę.Byliśmy u lekarza, ale po jednym dniu trudno stwierdzić czy to tylko rozstrój żołądka czy jakiś wirus. Oby jednak to pierwsze.
Miłego dnia kobietki
jak maly mezczyzna sie czuje?
f
ja natomiast dzis zaniemogłam i zaczełam prace dopiero o 9...wstałam z łózka i od razu na nie padłam.Ostatnio juz kilka razy zdarzyło mi sie stracić przytomnośc i chyba sie w poniedziałek wybiore do lekarza z tym fantem![]()

a i jeszcze zapomniałam o najważaniejszym.Byłam wczoraj z Oli pierwszy raz na leczeniu ząbków.... u naszej dorotki:-)

:-)