niekat
Fan(ka)
no jak zwykle... cały dzien myslałam o tym zeby smsa wysłać na urodzinki julitki i oczywiscie tego nei zrobiłam
w takim razie musze z pokora dołączyc sie do skruszonych ciotek i teraz złozyc zyczenia najlepszego i najweselszego zycia na kolejne latka!!!
a to tak na szybciutko fotki po "remoncie":
odmalowane ściany, dwa regłay podwieszane, jedna szafka podwieszana z szyfladą, która sie niestety sama otwiera i półka pod sprzęt.Wszystko wyniosło nas grosze normalanie a efekt jest nieporównywalny z tym na zdjęciu
w takim razie musze z pokora dołączyc sie do skruszonych ciotek i teraz złozyc zyczenia najlepszego i najweselszego zycia na kolejne latka!!!a to tak na szybciutko fotki po "remoncie":
odmalowane ściany, dwa regłay podwieszane, jedna szafka podwieszana z szyfladą, która sie niestety sama otwiera i półka pod sprzęt.Wszystko wyniosło nas grosze normalanie a efekt jest nieporównywalny z tym na zdjęciu

ktos sie zamienia?
. w sumie wczesniej najmniejszym dzieckiem, jakie niunka widziala to byl Antos, wiec w sumie juz spory chlopczyk. a ta Zosia to kruszynka, co nic nie kuma
az sie serce radowało ze taka jest kochana
nie mówie że to reguła bo znów córeczka mojej kuzynki swoja młodsza siostrzyczke gryzła jak sie ta mała urodziła i trzeba ja było pilnowac bardzo czujnie