reklama

Mamy z Radomia :-)

reklama
cześć wszystkim:-)
mogłabym sie do was dołączyc? nazywam sie Agata, kiedys kidys pisalam z wami ale z tego co kojarze to jak bylam w ciazy a to jakis rok temu:-D w styczniu urodzilam Kubunia ktory teraz ma juz 9 m-cy:szok: tak to zlecialo

mieszkalam w radomiu ale wyprowadzilam sie za mężem:-D:-D i teraz mieszkamy sobie w niedaleko jedlinska...Kubus teraz spi a zarazem odpoczywa bo wlasnie skonczyla mu sie 3 dnowka w sumie to 5 dniowka..wysypka juz prawie zeszla....takze koniec choroby:-)

4-pak zaa 34 zeta w sumie drogo....za ta cene mam Georga 7 pak ...gatunkowo super.... powiem Wam ze Tex ma super zreczy czasem , ale z cenami przeginaja...jak na hipermarket....
ostatnio plaszcz za 450 zeta byl, cenowo przewyzszal plaaszcze z sieciowek H&M , nawet Vero Mode ..... dobra nie narzekam bo wyjde na skapa ;-)

a gdzie ta promcja na bodfziaki za 1,9?

alez sie dzis ruch zrobil:-)

a ja siedze przezarta:zawstydzona/y::zawstydzona/y::szok:
takie lakmostwo mnie dzis dopadlo, ze az wstyd. ciezko mi teraz na brzuchu i sumeiniu:-(:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

i po slonku, teraz pada:crazy:

cześć wszystkim:-)

ja tez kojarze:-)
zapraaszamy:tak:

A jajko? hmm...ja do zupki dodaję, poza tym jajecznicę na masełku też wciągnie...:tak:I choć zębolków jeszcze nie mamy chlebek z masełkiem, jajeczkiem wchłaniane są :tak:. A spróbuj jeśc i jej nie dać .:confused2::rofl2:

o, o jajecznicy zapomnialam:tak:
z Amelki taki zarlok? a figure trzyma jak na prawdziwa laske przystalo:-D

4-pak zaa 34 zeta w sumie drogo....za ta cene mam Georga 7 pak ...gatunkowo super.... powiem Wam ze Tex ma super zreczy czasem , ale z cenami przeginaja...jak na hipermarket....
ostatnio plaszcz za 450 zeta byl, cenowo przewyzszal plaaszcze z sieciowek H&M , nawet Vero Mode ..... dobra nie narzekam bo wyjde na skapa ;-)

a gdzie ta promcja na bodfziaki za 1,9?

wlasnie taki 7pak proponowalam Juscie:-D

gdzies mi mignela ta promocja body, ale nie pamietam , w ktorym sklepie

donkat nie widze w gazetce tych ubranek hmmm

bo to jest w takiej malej gazetce-dodatku. czasem takie wychodza sezonowo. nie ma w necie?

znalazlam, to jest Trzymaj fason
http://www.biedronka.pl/img/ofespec/winter2009/1176.php

Ostatnia edycja:
donkat to żelazo to Ferrum Lek.Podaję je strzykawką ale i tak widzę że miesza je języczkiem po całej buzi i obawiam się że zabarwi ząbki.
A gdzie można nabyć taki 7pak? Ja Antkowi już znów zaczęłam zakładać pod bluzeczkę i jak zapnę na rajtuzkach to też z pupy nie zjeżdżają. I małemu wygodniej i ja nie muszę mu ciągle nic podciągać.
justa_82 a ta jajecznica to na śniadanie czy na obiad?

Kupiłam Pampersy 2 gigant paczki za 86 zł w Leclercu. A przy okazji nabyłam Bebiko HA, spróbujemy dawać Antośkowi przed snem zamiast cycuszka. A w planach mam, że jednak spróbuję zrezygnować z nocnego karmienia i pierś będzie dostawała tylko rano i po południu.

agacjone witaj i zapraszamy do aktywności :-)

ja ostatnio zakupilam kilka fashjnych ciuszkow na realu w m1, jak dla mnie to taniocha...polówki po 19,9, a ostatnio kupilam body z lugim rekawem za 9.9 a jakie inne fajne tanie rzeczy, naprawde polecam.....raz kupilam spiochy z TIP-u to dziadostwo c swiat nie slyszal, taka sie szmata zrobila ze bleee.....

ja tez sie obzarlam i wlasnie mięte pije bo zaraz brzuchol mi wysadzi....hhihi

reklama
jak jzu o ciuszkach mowa, to powiem wam, ze ja teraz oprocz skarpetek, majteczek i rajtuzek dla niunki to prawie nic nie kupuje:sorry:. duuuzo ciuszkow nowych przywiozlam z Angli i drugie tyle milam wczensiej kupione w ciuchowniach. z polskich ubranek to niunka ma to, co dostanie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry