Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
drogo?? przeciez to 8,50 za boda i to z długim rekawkiem, lamówkami itp.! a jakościowo to ja jestem bardzo zadowolona z tych ciuszków4-pak zaa 34 zeta w sumie drogo....za ta cene mam Georga 7 pak ...gatunkowo super.... powiem Wam ze Tex ma super zreczy czasem , ale z cenami przeginaja...jak na hipermarket....
ostatnio plaszcz za 450 zeta byl, cenowo przewyzszal plaaszcze z sieciowek H&M , nawet Vero Mode ..... dobra nie narzekam bo wyjde na skapa ;-)
a gdzie ta promcja na bodfziaki za 1,9?
.wiadomo ze to nie to samo co zapłacic 1,9 ale dla mnie akurat jakoś jest ważniejsza i najpierw na nia patrzę a potem czy mnie na nia stać;-)a moje dzieci chore oboje... Oliwia od poniedziałku siedzi w domu bo ma czerwone gardło i chrypi a Marcel katarzy okrutnie i pierwszego dnia miałm nawet gorączkę...ja tez chora ale przecież do pracy trza iść @#$%^&*(

od początku wrzesnia daę obojgu Sanostol. Ale widze ze jednak działa bo Oliwia już dziś poszła do przedszkola bez chrypki a Marcelkowi leci z noska tylko odrobinke.Poza tym oboje są ruchliwi jakby byli całkowicie zdrowi:--
-
-( niekat, a uodparniasz dzieic jakos? ja juz od jakiegos czasu daje malej tran

A my dzisiaj świętujemy...Mamy 9
rocznicę ślubu i Julii 7 urodzinki .:-)
j
Dziewczyny jutro ma być słonecznie i ciepło, może damy radę się spotkać?
:-(