Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
co do podziwiania że sobie radzimy...filwinka bedziesz miała kolejne dzieci to zrozumiesz ze jest łatwiej niz z jednym
przynajmniej ja to widze tak, ze teraz jestem 50 razy lepiej zorganizowana niz z sama Oliwia a 100 razy lepiej niz jak byłam bezdzietna
nie bez powodu mamy sa najlepszymi pracownicami
było super fajnie i sie lekko obkupiłam w tamtejszych galeriach co czynie za każda nadarzajacą sie okazją hihih
obadałam gusta i guściki na zbliżające sie święta które tam spędzimy i ogólnie jestem bardzo zadowolona że mąz miewa takie spontany od czasu do czasu
Hej.
Dziewczyny szczepiłyście się na grypę? Bo ja nadal nie wiem co robić, niby zapisałam sie na szczepienie, ale zastanawiam się czy szczepienie nie osłabia organizmu.
A i jeszcze mam pytanie, czy macie może jakis pomysł na podkład muzyczny na chrzest? Bo siedzę i główkuję co by tu podłożyć.
Dziewczyny pytałam już wcześniej o ten zasiłek(co to takiego i komu przysługuje) ale nie doczekałam się odpowiedzi wiec pytam znów.