netka1
Fanka BB :)
Witam Panie!
niekat fajnie że do nas dołączyłaś.Coś wreszcie zaczyna się dziać.
Co do moderatora to faktycznie przydał by się takowy.
Sewa współczuję Ci.Ostatnio też przechodziłam z Kubą przez wredny miesięczny katar i wiem że męczysz się i Ty i Jedruś.Zdrówka życzę
.
-j-Kuruj dzieciaczki,kuruj bo Święta tuż,tuż.Nic tak nie psuje nastroju jak choróbsko.:-(
Donkat To teraz czas na ssaki.Może krówka albo konik?Julitka to sprytna dziewczynka:-).
Filwinko pierniczki pychotka.Jeszcze trochę lukru i będą jak z obrazka;-).Mam ich chyba z 50 więc będą królować na choince.
Ja jednak idę na szczepienie dopiero po nowym roku.Tak na spokojnie i bez stresu.
Dziewczyny macie jakiś super przepis na pysznego śledzika.Jeżeli tak to podzielcie się proszę.
Pozdrawiam
niekat fajnie że do nas dołączyłaś.Coś wreszcie zaczyna się dziać.
Co do moderatora to faktycznie przydał by się takowy.
Sewa współczuję Ci.Ostatnio też przechodziłam z Kubą przez wredny miesięczny katar i wiem że męczysz się i Ty i Jedruś.Zdrówka życzę
.-j-Kuruj dzieciaczki,kuruj bo Święta tuż,tuż.Nic tak nie psuje nastroju jak choróbsko.:-(
Donkat To teraz czas na ssaki.Może krówka albo konik?Julitka to sprytna dziewczynka:-).
Filwinko pierniczki pychotka.Jeszcze trochę lukru i będą jak z obrazka;-).Mam ich chyba z 50 więc będą królować na choince.
Ja jednak idę na szczepienie dopiero po nowym roku.Tak na spokojnie i bez stresu.
Dziewczyny macie jakiś super przepis na pysznego śledzika.Jeżeli tak to podzielcie się proszę.
Pozdrawiam
;-):-)z ryb to tylko kurczaka hehehe