reklama

Mamy z Radomia :-)

Witam Panie!

niekat
fajnie że do nas dołączyłaś.Coś wreszcie zaczyna się dziać.
Co do moderatora to faktycznie przydał by się takowy.

Sewa współczuję Ci.Ostatnio też przechodziłam z Kubą przez wredny miesięczny katar i wiem że męczysz się i Ty i Jedruś.Zdrówka życzę:tak:.

-j-Kuruj dzieciaczki,kuruj bo Święta tuż,tuż.Nic tak nie psuje nastroju jak choróbsko.:-(

Donkat To teraz czas na ssaki.Może krówka albo konik?Julitka to sprytna dziewczynka:-).

Filwinko pierniczki pychotka.Jeszcze trochę lukru i będą jak z obrazka;-).Mam ich chyba z 50 więc będą królować na choince.

Ja jednak idę na szczepienie dopiero po nowym roku.Tak na spokojnie i bez stresu.
Dziewczyny macie jakiś super przepis na pysznego śledzika.Jeżeli tak to podzielcie się proszę.
Pozdrawiam:)

reklama
w kwestii trzydniówki dodam od siebie że Marcel przechodził ją we wrzesniu i ze szczepieniem pediatra kazała odczekac 30 dni od ostatniego dnia gorączkowania:tak:
w kwestii śledzików się nie wypowiadam bo ja nie kochać sledzików :baffled:;-):-)z ryb to tylko kurczaka hehehe:rofl2:

Filwinko pierniczki pychotka.Jeszcze trochę lukru i będą jak z obrazka;-).Mam ich chyba z 50 więc będą królować na choince
Ja dwa razy już piekłam i za każdym razem konczyło się to wszamaniem w ciągu kilku godzin.:tak::-) Lukier i posypka kolorowa czynią je takie jakby były sklepowe. Najlepiej smakowały nam z mlekiem.

Śledź w sosie
  • pojemnik sledzi
  • słoik majonezu
  • jogurt naturalny
  • odrobina musztardy do smaku
  • 2 pęczki koperku
  • paczuszka rodzynek
  • 5 ząbków czosnku
Śledzie namoczyć w wodzie z cytryną, odsączyć.Przygotować sos z majonezu, jogurtu, musztardy, drobno posiekanego koperku, rodzynek i wyciśniętego czosnku. Śledzie zalać sosem i pozostawić w lodówce na kilka godzin.

dziś pod M1 (od praktikera) stały sanie z reniferami i elfy robiły darmowe fotki dzieciom.Do odebrania w piatek przyszły - nie wiem czy jutro tez będą stali ale jak któraś będzie na zakupach chyba warto podejsc i zobaczyć.Oliwii zrobili (ze mną heheh) i była przeszczęsliwa :-D

reklama
filwinko, Antos jest przeuroczy!!! takie slodziutkie bezbronne malenswto:-) juz zapomnialam jak julitka byla taka malutka

wpadlam na chwilke w przerwie sprztaania. do pozniej, papapa!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry