małalinka1
Zaangażowana w BB
no nieźle nieźle i nawet ginekolog? do pracy po takim przeglądzie przyjmą Cię z otwartymi rękami:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
konkurs fajny ale nagrody takie sobie..... nie ma tam jakiegoś spa dla utyranej matki???

no właśnie nie ma takich nagród ;-)dziewczyny szczepilyście dzieci na Meningokoki?
Ja mam własnie zamiar zaszczepić Janka na meningokoki. Jutro kończy dwa lata a podobno dwulatkom wystarczy tylko jedna dawka.dziewczyny szczepilyście dzieci na Meningokoki?
to metoda doklejania rzęs do naturalnych 1 swoja 1 jedwabna ja kiedys spaliłam sobi swoje i mam liche strasznie dlatego ratuje sie takimi efekt utrzymuje się książkowo 4 tyg u mnie nawet 6agi co to są te rzęsy metodą 1:1? ja to jestem całkiem ciemnota, u kosmetyczki byłam raz tylko 3 lata temu i to przy okazji ślubu własnego hehe, a do fryzjera gdzie chodzisz? Marzy mi się jakaś metamorfoza, zeby wyglądac jak człowiek:-)

tak na szybko -meningok 1 dawka na całe zycie po ukonczeniu 1 roku,pneumo-4 dawki jezeli szczepisz od 2 m-ca, im później tym dawek mniej, rota 2 dawki do 6 miesiąca. Szczepiłam na wszystko najbardziej jestem wdzieczna cywilizacji za tego rotawirusa-mielismy nieprzyjemnośc znalezc sie w kręgu poszkodowanych dzieci-mała podłapała ale po jednym dniu wszystko się cofnęło a dzieciaczki biegunka, odwodnienie i męki ogólnie przechodziły.
burza Sto latek Sto latek Sto latek dla Synka:-):-)
my też zaczynamy bal więc znikam na dłuższy czas w planie do niedzieli święto![]()
.