Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Witam :-)
Napisalam posta i mi go wcielo Sewa a dziekuje bardzo Tobie tez milego dnia Gabriela zdrowka dla malej oby jak najszybciej te kolki przeszly Mieszkasz moze blisko centrum? Fajnie by bylo spotkac sie na jakims spacerku ;-)
Milego wieczoru ja uciekam bo pora cos na obiadek zrobic.
Witajcie...
Ja życzę miłego dnia..
Dziś mam wolne...mąż ma wolne i jeszcze leniu****ę w łóżku i czekam na śniadanko...ehhh....milutko
Pozdrawiam was dziewczyny....i buziaki dla dzieciaczków
Dzień dobry wszystkim!
Mangie niestety do centrum to piechotka mam jakas godzinke drogi Wiec samo dotarcie tam to niezly spacer...
Ale zapraszam do mnie na kawke
Mangie ja dopiero teraz sie dopatrzylam, ze Ty jestes w ciazy ogromniaste gratulacje
My dzis chyba nigdzie nie pojdziemy, bo pogoda nie nastraja do spacerkow Posiedzimy w domku. Wczoraj kupilam Jedrkowi wielkie pudlo klockow wiec dzis siedzi i namietnie buduje.... zaraz sie do niego przylacze
Witajcie mamusie:-)
My dzis bylismy na miecie ale jest strasznie :-(musielismy wyjsc bo pare spraw sie nazbieralo do zalatwienia. A teraz niunia spi po szczepionce (bylismy na 3)bidulka moja poplakala sie ale teraz juz spokoj na jakis czas,a ja odpoczywam sobie.
Milego wieczorku zyczymy
My dzis na nogach od 7:30. Jak dla mnie to stanowczo za wczesnie
Musimy dzis na zakupki wyskoczyc mam nadzieje, ze sie rozpogodzi i jakies piekne slonko wyjdzie, bo ta szarosc za oknem nie nastraja na spacery
Witam was mamusie
Nie odzywalismy sie bo mamy bussy,biegamy po miesie troszke.Ale juz opanowalismy wszystko:-)
Paulinka szczepienie zniosla bardzo dzielnie,a miala ich az 2 przeciw pnelnokkom 2 dawka i wzw typu b no i narazie koniec. Bylo troszke placzu ale zadnych objawow ,goraczka itp.Kurde tylko mamy inny problem nie spi po nocach mi moja ksiezniczka,wiecie ze jeszcze ani jednej calej nocki mi nie przespala.:-(No nie wiem co sie z nia dzieje,niby spi tylko tak mi miarczy przez sen,musze ja poprzekrecac dac monia i za polgodz znowu,dzisiejszej nocy to chyba z 40 razy wstawalam,,normalnie koszmar.Moze mieliscie podobny przypadek? Jesli tak to napiszcie.
Pozdrawiamy i zyczymy milego weekendowania
Ale nas cudnie zasypalo my juz po snieznych szalenstwach super bylo. Balwan ulepiony, aniolki na sniegu zrobione...... Teraz raczymy sie ciepla herbatka z sokiem malinowym, a potem chyba jeszcze raz wyjdziemy powsciekac sie na sniegu.
Witam was zimowo:-)
Zima na calego w readingu,ale bardzo milo jak dla mnie,chodzimy troszke na spacerki,no ale pewnie nie za bardzo dlugo to potrwa.
My troszke biegamy po lekazach,podejzewam robaki u mojej Paulineczki ,nie spi po nocach ,zgrzyta zbami i wczoraj bylismy w przychodni no i dostalismy skierownie na badanie kupki,ale dzis od 9 miesiecy niunia tylko raz sie obudzila w nocy,normalnie nie moglam uwiezycale to za sprawa leku,babcia byla w polsce u naszej pani doktor i dala nam taki lek na spanie.Az ja sie budzilam co godzine:-) A reszt to po staremu,narazie siedzimy w domku ale potem jak sie ociepli o moze wyjdziemy na spacerak.
Aco tu taka cisza...mamusie piszcie Sewa co u was jak zdrowko? i nastroje zimowe?pozdrawiamy cieplutko.