reklama

Mamy z Reading

Witam :-)
Napisalam posta i mi go wcielo :angry:
Sewa a dziekuje bardzo Tobie tez milego dnia :tak:
Gabriela zdrowka dla malej oby jak najszybciej te kolki przeszly :tak: Mieszkasz moze blisko centrum? Fajnie by bylo spotkac sie na jakims spacerku ;-)

Milego wieczoru ja uciekam bo pora cos na obiadek zrobic.

reklama
Witajcie...
Ja życzę miłego dnia..:)
Dziś mam wolne...mąż ma wolne i jeszcze leniu****ę w łóżku i czekam na śniadanko...ehhh....milutko :)
Pozdrawiam was dziewczyny....i buziaki dla dzieciaczków

Dzień dobry wszystkim!

Mangie
niestety do centrum to piechotka mam jakas godzinke drogi :( Wiec samo dotarcie tam to niezly spacer...
Ale zapraszam do mnie na kawke :)

Zycze milego dzionka!

Dzien dobry!

madzia widze, ze zapowiada Ci sie super dzionek :tak::tak:

Mangie ja dopiero teraz sie dopatrzylam, ze Ty jestes w ciazy :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2: ogromniaste gratulacje :tak::tak::tak:

My dzis chyba nigdzie nie pojdziemy, bo pogoda nie nastraja do spacerkow :no: Posiedzimy w domku. Wczoraj kupilam Jedrkowi wielkie pudlo klockow wiec dzis siedzi i namietnie buduje.... zaraz sie do niego przylacze :tak::tak::tak:

PozdrowiamWas serdecznie!

Witajcie mamusie:-)
My dzis bylismy na miecie ale jest strasznie :-(musielismy wyjsc bo pare spraw sie nazbieralo do zalatwienia. A teraz niunia spi po szczepionce (bylismy na 3)bidulka moja poplakala sie ale teraz juz spokoj na jakis czas,a ja odpoczywam sobie.
Milego wieczorku zyczymy:tak::tak::tak:

Dzien dobry!

My dzis na nogach od 7:30. Jak dla mnie to stanowczo za wczesnie :sorry2:
Musimy dzis na zakupki wyskoczyc :tak: mam nadzieje, ze sie rozpogodzi i jakies piekne slonko wyjdzie, bo ta szarosc za oknem nie nastraja na spacery :baffled:

martita jak tam Paulinka po szczepieniu?

Dziewczyny ..... gdzie wy sie podziewacie??????

Milego dzionka zycze!

Witam was mamusie:tak:
Nie odzywalismy sie bo mamy bussy,biegamy po miesie troszke.Ale juz opanowalismy wszystko:-)
Paulinka szczepienie zniosla bardzo dzielnie,a miala ich az 2 przeciw pnelnokkom 2 dawka i wzw typu b no i narazie koniec. Bylo troszke placzu ale zadnych objawow ,goraczka itp.Kurde tylko mamy inny problem nie spi po nocach mi moja ksiezniczka,wiecie ze jeszcze ani jednej calej nocki mi nie przespala.:-(No nie wiem co sie z nia dzieje,niby spi tylko tak mi miarczy przez sen,musze ja poprzekrecac dac monia i za polgodz znowu,dzisiejszej nocy to chyba z 40 razy wstawalam,,normalnie koszmar.Moze mieliscie podobny przypadek? Jesli tak to napiszcie.
Pozdrawiamy i zyczymy milego weekendowania:tak:

Hejki ! Witam zimowo :tak::tak::tak:

Ale nas cudnie zasypalo :tak::tak: my juz po snieznych szalenstwach :tak: super bylo. Balwan ulepiony, aniolki na sniegu zrobione...... Teraz raczymy sie ciepla herbatka z sokiem malinowym, a potem chyba jeszcze raz wyjdziemy powsciekac sie na sniegu.

Pozdrawiam Was wszystkie i zycze milego dzionka :tak::tak:

reklama
Witam was zimowo:-)
Zima na calego w readingu,ale bardzo milo jak dla mnie,chodzimy troszke na spacerki,no ale pewnie nie za bardzo dlugo to potrwa.
My troszke biegamy po lekazach,podejzewam robaki u mojej Paulineczki ,nie spi po nocach ,zgrzyta zbami i wczoraj bylismy w przychodni no i dostalismy skierownie na badanie kupki,ale dzis od 9 miesiecy niunia tylko raz sie obudzila w nocy,normalnie nie moglam uwiezyc:tak:ale to za sprawa leku,babcia byla w polsce u naszej pani doktor i dala nam taki lek na spanie.Az ja sie budzilam co godzine:-) A reszt to po staremu,narazie siedzimy w domku ale potem jak sie ociepli o moze wyjdziemy na spacerak.

Aco tu taka cisza...:tak:mamusie piszcie
Sewa co u was jak zdrowko? i nastroje zimowe?pozdrawiamy cieplutko.:tak::tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry