ja zaglądam :laugh:
teraz mam troszke mniej czasu, bo w dzien jeżdze sobie z małą do tesciów aby sie w tym domu nie zanudzić, a pozatym moje maleństwo dopadły kolki i juz na neta nie bardzo jest czas
gabi dzięki za ostatnie info, pocieszyłąs mnie więc mysle ze problemu nie bede miała zadnego
a co do fryzjerów ja mam króciutkie włoski, kiedys chodziłam do camiile allbane, owszem profesjonalny zakład ale z fryzur nie zawsze byłam zadowolona (i z ceny) 45zł, potem chodziłam do romana pięty na piłsudskiego(?)obok zusu, liczy sobie 30 zł, świetnie strzyze krótkie włosy, tylko do niego trzeba sie umawiac wczesniej, no i dlatego w zesżłym tygodniu nie chciało mi sie do niego dzwonic i umawiac, więc posżłam do lecrerca, obcieła mnie młodziukta dziewczyna, i tez jestem bardzo zadowolona a zapłaciłam tyllko 15zł, dodam jeszcze ze mnie to nie tak łatwo ostrzyc bo włosy to mam jak proste kołki wogóle nie są podatne.
gabi chodzisz na spacerki z Oskarkiem, moze sie kiedys umówimy?, ja tez juz zaczełam z małą w wózku wychodzic, ale spaceru po miłej jeszcze nie zlaiczyłam narazie tyllko u tesciów,
ywka strazacka to jeszcze rzeszów, biała sie zaczyna gdzies na koncu miłej