reklama
Witam nową mamę w naszym gronie, może w końcu rozkręci się ten temat

gabis
Fanka BB :)
Witam kolejna Mamusie :-) No moze w koncu sie watek rozkręci ;-)
Mam pytanko odnośnie badań które zlecił mi gin do zrobienia, (czyli krew, mocz, cukier, HBS, WR, Toxo). Czy Wy jak chodzicie/chodziłyscie na badania to płacicie za nie? Czy takie skierowanie przez prywatnego ginekologa upoważnia do bezpłatnych badań? A jezeli są one płatne to orientujecie się ile kosztują. Bardziej chodzi mi o te HBS,WR,Toxo, bo reszta mniej wiecej wiem w jakich cenach.
Z góry dzięki za odpowiedz. Miłęgo dzionka :-)
Mam pytanko odnośnie badań które zlecił mi gin do zrobienia, (czyli krew, mocz, cukier, HBS, WR, Toxo). Czy Wy jak chodzicie/chodziłyscie na badania to płacicie za nie? Czy takie skierowanie przez prywatnego ginekologa upoważnia do bezpłatnych badań? A jezeli są one płatne to orientujecie się ile kosztują. Bardziej chodzi mi o te HBS,WR,Toxo, bo reszta mniej wiecej wiem w jakich cenach.
Z góry dzięki za odpowiedz. Miłęgo dzionka :-)
Ja mam firmowe ubezpieczenia w Medyku więc za badania od prywatnego lekarza nie płacę więc w tym Ci nie pomogę. Wejdź na stronę Pro-Familia w zakładkę cennik i tam masz wyszczególnione badania i ich cenę.
gabis
Fanka BB :)
Nefretette dzieki za info. Ja nawet nie wiedzialam ze w pro-Familii mają labolatorium. Ale chyba podniesli sobie ceny, bo jak wchodze na zakladke: Nowoczesne labolatorium-->cennik to ceny są srednio o 2 zł nizsze niz jak bezposrednio wchodze w zakladke Cennik.
I jak zobaczylam ze krew i mocz po 5zł to sie ucieszylam, bo to dosc tanio, a tu jednak 7,50 :-(
I jak zobaczylam ze krew i mocz po 5zł to sie ucieszylam, bo to dosc tanio, a tu jednak 7,50 :-(
reklama
gabis
Bardzo możliwe, że podnieśli ceny bo od 1 stycznia wizyta u gina też
podrożała
Bardzo możliwe, że podnieśli ceny bo od 1 stycznia wizyta u gina też
podrożałaPodobne tematy
- Odpowiedzi
- 8
- Wyświetleń
- 1 tys
- Odpowiedzi
- 1
- Wyświetleń
- 2 tys
- Odpowiedzi
- 1
- Wyświetleń
- 722
Podziel się:
Też jestem mamą dwóch pociech. Mam synka Nikodemka i córeczkę Oliwke.No i jestem z Rzeszowa!!!!:-)Pozdrawiam
mamuśki?