reklama
Witam wszystkie mamy 
Jestem mamą 17-miesięcznej Kini.
Chciałam Was zapytać, od kiedy Wasze dzieciątka śpią na poduszkach. Ja się ciągle zastanawiam czy mogę już dać podusię do łóżeczka czy to jeszcze za wcześnie?
A co do ostatnich postów to:
Gabis potwierdzam słowo w słowo co napisała polna_N o tych bólach. Ze mną było identycznie.
Polna_N ciuszki dla maluszków są ale co do wyprzedaży to nie mam pojęcia, bo bardzo rzadko kupuję ciuszki mojej niuni, na szczęście większość dostaję
Pozdrawiam wszystkie mamy gorąco
Jestem mamą 17-miesięcznej Kini.
Chciałam Was zapytać, od kiedy Wasze dzieciątka śpią na poduszkach. Ja się ciągle zastanawiam czy mogę już dać podusię do łóżeczka czy to jeszcze za wcześnie?
A co do ostatnich postów to:
Gabis potwierdzam słowo w słowo co napisała polna_N o tych bólach. Ze mną było identycznie.
Polna_N ciuszki dla maluszków są ale co do wyprzedaży to nie mam pojęcia, bo bardzo rzadko kupuję ciuszki mojej niuni, na szczęście większość dostaję
Pozdrawiam wszystkie mamy gorąco
polna_N
Mama Ali ... 2007
kh.r witaj ;-)
ja taka normalna podusie Ali dalam jakie pol roku temu !! tak to spala na tej gabce dla noworodkow a w dzien na drzemke dawalam jej taka plaska podusie
i Powiem Ci ze odkad spi na tej normalnej poduszce to jakos spokojniejszy ma sen i nie budzi sie w nocy
ja taka normalna podusie Ali dalam jakie pol roku temu !! tak to spala na tej gabce dla noworodkow a w dzien na drzemke dawalam jej taka plaska podusie

i Powiem Ci ze odkad spi na tej normalnej poduszce to jakos spokojniejszy ma sen i nie budzi sie w nocy

polna_N
Mama Ali ... 2007
Ja Jestem , jestem ale brak czasu na cokolwiek , moj Mezus wrocil 2 tygodnie temu i same wiecie 
:-) pozatym duzo czasu spedzamy na budowie no i jutro Ali urodzinki wiec ciagle cos robilam !!
No i pochwale sie bo wyrzucilismy lozeczko i kupilismy dla Ali lozko dla Juniora
ŁÓŻKO SOSNOWE MARTUSIA DLA DZIECKA 70x160 (585363465) - Aukcje internetowe Allegro - wybralismy kolor granatu ! jestem dumna z Niej bo sama jak chce isc na drzemke w dzien to sie kladzie na lozko no i w nocy spi bez pobudek 
Gabis fajnie ze z dzidzia wszystko wporzadq ;-)

:-) pozatym duzo czasu spedzamy na budowie no i jutro Ali urodzinki wiec ciagle cos robilam !!No i pochwale sie bo wyrzucilismy lozeczko i kupilismy dla Ali lozko dla Juniora
ŁÓŻKO SOSNOWE MARTUSIA DLA DZIECKA 70x160 (585363465) - Aukcje internetowe Allegro - wybralismy kolor granatu ! jestem dumna z Niej bo sama jak chce isc na drzemke w dzien to sie kladzie na lozko no i w nocy spi bez pobudek 
Gabis fajnie ze z dzidzia wszystko wporzadq ;-)
gabis
Fanka BB :)
Czesc Mamusie :-)
Strasznie pustkami tu wieje... :-( ale pogoda coraz ładniejsza, to nie dziwie się ze nie ma czasu na siedzenie przed komputerem ;-)
Mam takie pytanko, czy wiecie może do której czynne są kwiaciarnie obok dworców PKP/PKS ? Nie wiem, gdzie mogłabym sie tego dowiedziec, zebym nie musiała tam jechac ;/ wiec moze wy wiecie?
Strasznie pustkami tu wieje... :-( ale pogoda coraz ładniejsza, to nie dziwie się ze nie ma czasu na siedzenie przed komputerem ;-)
Mam takie pytanko, czy wiecie może do której czynne są kwiaciarnie obok dworców PKP/PKS ? Nie wiem, gdzie mogłabym sie tego dowiedziec, zebym nie musiała tam jechac ;/ wiec moze wy wiecie?
reklama
kana161
Mama "terrorystek" :P
Mam nadzieje,ze nie będziecie złe, że na chwilkę zakłócę Wasz forumowy spokój 
Chciałabym Was prosić o odwiedzinki na stronce drzewka mojej córeczki Mariczki
a także o wpisiki na stronce.... byłybyśmy niezmiernie wdzięczne ;-)
Pozdrawiam Grudniówka 2008 Karolina ;-)
Prosimy o odwiedzinki Hipp
Z góry dziękujemy :*

Chciałabym Was prosić o odwiedzinki na stronce drzewka mojej córeczki Mariczki
a także o wpisiki na stronce.... byłybyśmy niezmiernie wdzięczne ;-)Pozdrawiam Grudniówka 2008 Karolina ;-)
Prosimy o odwiedzinki Hipp
Z góry dziękujemy :*