reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

mamy z tatusiami z turcji

Czesc Karolciu,

u nas wszytsko po staremu- Zuzia rosnie sobie zdrowo, szczepienia znosi niezle, ostatnio tylko troszke jej nozka opuchla i robilam oklady. Bylysmy tez na pierwszej rodzinniej imprezie- slubie i weselu kuzynki. Zuzi sie chyba srednio ten natlok ciotek podobal ale ja chyba jeszcze gorzej to znioslam ;) Dawno nigdzie nie bywalam...

potem spac nie moglam...

Martwie sie o Ewelke, ze tak przycichla i to zaraz po tyc zlych wiesciach od lekarzy...

Nie planuje raczej wyjazdu do USA, tak sobie tylko teoretyzuje. Widzisz Karolciu- mamy troche problemow bo Tony nadal nie jest w ojsku i chyba robi wszystko aby uniknac pojscia tam a ja sie boje, ze tego po prostu nie da sie uniknac. Czuje ze sie od siebie oddalamy- taka dluga rozlaka na pewno nam nie sluzy- nie wiem czy on zdaje sobie sprawe z tego ,ze ryzykuje rozpad naszego zwiazku :-[

Oj, az nie chce mi sie o tym pisac... :-[

Pozdrawiamy Was serdecznie i zyczymy pomyslnych wynikow badan!!! :D

reklama
Tak to juz jest z ta turecka sluzba.Ali tez musial wykonac ten obowiazek.Im predzej tym lepiej.To im duzo ulatwia w zyciu.A ja jstem juz po egzaminach i mam 3.5 miesieczne wakacje!!!!!!!!!!!!!Jestem w swietnej formie i probuje nadrabiac czas ktory nam sie wymknal z malym gdy milalam zajecia na uczelni.Teraz mamy mnostwo wolnego czasu.chcielismy go ldac do przedszkola ale ja postanowilam jeszcze z tym poczekac do wrzesnia.7 lipca wyprawiamy Emrusiowi trzecie urodzinki,juz myslimy nad prezencikiem,moze jakies sugestie??? :) :)Poza tym nadal jest jeszcze u nas rodzinka z USA ,wiec czas tez mi szybciej leci gdy Ali jest w pracy.W tamtym tygodniu bylismy we wroclawskim ZOO.Ale maly mial mnostwo frajdy.Spedzilismy tam prawie 5 godzin,bo nie chcial w ogole stamtad wyjsc.Ciesze sie bo juz w lipcu bedziemy w Trojmiescie a tam tez jest piekne ZOO w Gdansku Oliwie.Wiec na pewno odwiedzimy je.Co do badan malego to dotychcazsowe wyszly dobrze ale jeszcze musimy wykonac USG jamy brzusznej.Moze obejdzie sie bez pobytu w szpitalu.

Jakas taka pustka w domu u nas.Rodzinka z USA pojechala i ciszaaaaaaa........Ali w pracy,ja mam wakacje i strasznie mi sie nudzi.Mam nadzieje ,ze chociaz w lipcu bedzie ladna pogoda i sobie dobrze wypoczniemy w Trojmiescie.Na razie pogoda upalna i sam Emrah juz troszke zaczal narzekac na nia.Za tureckimi upalami tez wcale nam nie teskno....Maly znowu bedzie mial nowe kuzynowstwo,jedna z Alego siostr jest w trzecim miesiacu ciazy.A my juz 7 lipca wyprawiamy malemu 3 urodzinki-jak ten czas szybko leci,wczoraj ogladalam malego zdjecia gdy mial kilka miesiecy-bardzo sie zmienil.Zreszta wszystkie szkraby sie zmieniaja :)...Jestem bardzo ciekawa co tam u Ewelik-ODEZWIJ SIE WRESZCIE DO NAS!!!!!!!!!!!!

reklama
Do góry