Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

wiec troszke pietra mam

wystawiłam juz dzis choinke z kartona myslałam ze moje dziecko bedzie koło niej skakało jak szalone a tymczasem sie jej bala

nawet dotknąc nie chciała:-):-)

widziałam foteczki z Mikołajek i Maja juz ma spory brzuszek a cibie tak dobrze tam nie przylukałam.....

Moj chlopak sprawdzal lyzeczka i zastukal zabek
a kiedy ja sprawdzam to nic
W zeszlym tyg moja kolezanka sprawdzala i tez stuknelo;-)teraz ma druga kreseczke na dole czyli chyba jest druga
mam wrazenie ze jest rowniutka z dziaslem i nie slychac
Fajnie ze maz docenil sprzatanie,moj nigdzy nie widzi

Powoli sie ulozy
;-)za tydzien kontrola wiec cos powiedza na temat tej wody
bedzie dobrze;-)
Zobaczysz,w swieta bedziemy wszystkie szczesliwe

ale przy drugim to juz byly lzy ze smiechem na przemian
Konradek tak sie ruszal fajnie,wyginal ze na fotkach jest w 3 pozycjach od lezacej do siedzacej
jego kregoslupbyl tak smiesznie wygiety a na ostatnim zdjeciu glowka jest przy klatce piers
kiedy bylam na ostatnim to mial otwarte oczy i tak fajnie zamykal,otwieral i bawil sie raczka
Widzialam te usta otwarte
pewnie byl juz przygotowany do jedzenia-zarloczek
ten scan byl w 8 mies.Mialam 5 scanow ze wzgledu na te plamienia
To bylo cudowne przezycie
Az sie rozmarzylam

Co do usmiechu pewnie byl stremowany

kupilam farbe i weekend kolezanka i ufarbuje
Dziecko dostosowuje sie do mleka ok 7 tyg dlatego organizm tak reaguje
Ja tez chodzilam p lekarzach i w ogole i nikt mi nie pomogl.Wkoncu sasiadki corka uczyla sie na HV i mi wytlumaczyla zeby sie nie przejmowac
pozniej zniknely
dlaczego dajesz easy digest?ja daje dwojke bo po jedynce ciagle byl glodny
narazie tak zostawie bo z tym jest ok:-)ono jest do 12 mies wiec spoko
Dolanczam fotke czy one wygladaja tak??

wciaz placze
dzis HV powiedziala zeby mu codziennie przed spanim dac calpol i nadal smarowac zelem(ktory nic wedlug mnie nie daje
)
tata ma weekend wolny wiec jutro sie zabiore:-)Uparlam sie na duza choinke bo myslalam ze synek nie bedzie raczkowal jeszcze a tu niespodzianka:-)wrecz zasuwa

az sie boje pomyslec.Moze lepiej bedzie poczekac do wigilii:-)jest szansa ze sie utrzyma na swieta

Moja po tych EASY... zachowywala sie jakby miala bombe w brzuchu ... takze EASY wcale nie znaczy to co pisza...
moja znajoma swojemu synkowi daje cow "gate i tez mial krostki kilka tyg
jednak kobiety sa zawsze silniejsze

pozniej byle bol i co???!!nie wiem sama
a ty dawalas czesto?