• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Kwiateczek- widze ze u was tez przeciagi w domu ;)

Kasia- ojej..kochana... my juz na Hayes nie mieszkamy choc czasem tesknie do tamtych stron. Na Hayes mielismy 1bed o ogordkiem i strychem za 725 (bardzo przytulne i zadbane), ale od wrzesnia mieszkamy za Slough :tak: i wlasnie teraz bedziemy sie stad wyprowadzac gdzies w tych samych okolicach mysle. Moj co prawda pracuje na Heathrow wiec nie mozemy zbyt daleko no ale moze Maidenhead, Woodley, Wokingham.... domy, mieszkania sa w duuuuzo lepszym stanie niz w Londynie, bo to mniejsze miejscowosci... no i jestemy juz oboje zmeczeni tym Londynem.
Wlasciciel... no to sprawdzona wiadomosc jest tym szpitalu. Kilka razy byla u nas nawet policja bo mial jakies kontrole a nie przychodzil. Wszytskim powiedzial ze wylatuje do USA(nawet agencji) :szok: a gdzies siedzial w UK. Sasiedzi dopiero po czasie nam powiedzieli ze byl bardzo agresywny, duzo pil, ta zona od niego uciekala.... a teraz agencja jest bez kontaktu z nim, wiec cokolwiek sie u nas w domu dzieje to agencja mowi ze to nie pilna sprawa i wszytsko sie nam nawarstwia od sierpnia i lezy nie pozalatwiane i mamy dosc, bo placimy wiec wymagamy. A tak naprawde co sie stalo ze tam wyladowal to nie wiemy

Dzis jedziemy obejrzec dwa domki...

reklama
paula7 - ladnie brzmi imie SAMANTA :tak:

Dzis bylismy obejrzec dwa domki.... i jeden nam sie wyjatkowo spodobal... baaaardzo przytulne i chyba badzo zadko spotykane bo kolorowe, w roznych cieplych kolorach sciany i wykladziny :tak:garaz, ogrod, strych... musimy sie zastanowic...zobaczyc przedszkola i playgroupy w poblizu.... z tego co juz widzielismy to bardzo blisko jest plac zabaw... supermarket...takie osiedle domeczkow.

Paula imie ladne a u nas jak bedzie to Rozalka:-)
Mala-gorzatka brzmi fajnie, ile chca za to??Ja jak nam nie wymienia okien t jak sie ociepli szukamy mieszkania dzie w srodku buynku:tak:bylismy w swieta u G kuzynki i on nie grzeja bo sasiedzi za nich to robia i maja 23 topni w mieszkanu:szok::szok::-D:-Dza free:-D:-D:-D
A nasz Konradek po imprezce,wyszalal sie,usmial az piszczal:-D:-D:-D teraz lodko spi;-):tak::tak: w dzen nie mogl usnac az musiaam dac mu calpol,chyba tez sie cos pojawi:tak::tak:zabkow cd:sorry2::sorry2:biedny:confused::confused:
Och te nasz bidlki,tyle sie nacerpia a my z nimi:sorry2:

Płoną sztuczne ognie, płynie już muzyka, idzie Nowy Rok, stary juz umyka, więc wznieśmy puchary, tańczmy do rana, niech los nam nie szczędzi, kawioru i szampana.
Szczęśliwego Nowego Roku życzy Iza

reklama
Kuligiem chciałam do Ciebie jechać,
lecz kare konie nie chciały czekać.
Porwały sanie, mkną pod gwiazdami
a ja zostałam sama z życzeniami.
Ale gdy tylko okno otworzysz,
w świeżym płateczku życzenia złożę,
w gwiazdce co spada tutaj z obłoków
będę ci życzyć Szczęśliwego Nowego Roku
Zobacz załącznik 106780

Nowe wątki