Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

:-)
, ale w sobote juz lece do Polski i tam wyprawiam roczek dla rodzinki....takze znow Was na 3 tyg opuszcze....
Oliwier poszedl spac przed 23:00, a ja dotrwalam do 1:00. Za to zrobil mi prezent i spal cala noc, z mala przerwa kolo 4:00...
Takze nawet o dziwo dosc wyspana wstalam....

jednak nei ktorych chyba nie bede odnawiac, tak dla zdrowotnosci
a z moich zeszlorocznych postanowien, to chyba polowe spelnilam
jednak przyszedl nowy rok i trzeba wziasc sie w garc i do roboty

staram sie robic co trzeba i co musze
i tak z dnia na dzien
;-);-)

Koniec,dzis trzeba sprobowac

oby bylo dobrze bo nie chce latac z pokoju do pokoju

rozleniwilyscie sie po swietach

choc tez mi sie marzy zeby juz spala w osobnym pokoju i to cala noc ale dzieci sa dziecmi. Moja jak ma spac cala noc w lozeczku to spi, gdy sie nawet przebudzi to kladzie sie na drugi bok i spi jak susel.... a jak ma nie spac to nie bedzie.... czasem tak bardzo chce sie przytulic ze mi serce topnieje w srodku nocy...prawdopodobnie wtedy ja dziaselka bola -szuka reki i kladzie sobie ja na swoim policzku, no ale nie moge tak stac nad lozeczkiem do rana.
Wtedy jak juz nie moze zasnac to ja biore.
choc tyle mam, czy ksiazek pisze ze jak dziecko spi w osobnym pokoju to spi lepiej, ale ja to dziele na 100 :-) Szczezre powiem ze lubie gdy Nastka sie budzi kolo mnie, bo wtedy opowiada tak duzo... a jak juz sie nagada to caluje mnie tak dlugo poki nie otowrze oczu, a jak otworze to tak sie cieszy jak szalona
takie slodkie