• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Paula ciezko powiedziec cokolwiek,mi odeszly wody w pierwszej ciazy,są przezroczyste i lekko cieple ja w pierwszej chwili myslalam ze zrobilam siu...,bo akurat spalam jak mi odeszly.Moze lepiej idz do poloznej bo u ciebie to troche wczesnie i wymus n niej sprawdzenie a ja nie to niech cie dio szpitala wysla.Ja jak bylam w ciazy to powiedzialam poloznej ze w pierwszej ciazy mi wody duzo szybciej odeszly.Ona powiedziala mi ze jak mi kiedykolwiek wody odejda to zebym podeszla do niej albo jechala do szpitala.
Malogorzatka slodka ta twoja Nastka,to co piszesz.U nas to jest tak ze po przeprowadzce tu chlopaki poszli do swojego pokoju.No ale u nas jest ich dwojka to tez inaczej.Ale na poczatku tez przychodzili w nocy do nas.teraz spia cala noc u siebie.A jk bym wziela malego do siebie rano to juz nie polezymy bo on u siebie w łóżeczku to lezy i gada sobie.A u nas to zaraz skacze po łózku.

reklama
Hej Dziewczyny, ja tez wracam po Swietach, tez jakos tak smutno jak rodzinka wyjechala, a najbardziej ze wzgledu na malego, bo kilka razy na dzien pyta gdzie baba jest??? a ja mu mowie ze musiala do swojego pieska jechac bo plakal, bo byl sam, no w takich momentach zal mi tylko ze nie jestem razem z rodzinka, szkoda mi synka, minie kilka dobrych dni zanim zacznie normalnie funkcjonowac.........

Mam pytanie do tych dziewczyn co maja Housing Benefit, wiem ze to sie zalatwia w swoim Konsilu. ale czy do tego mozna pobrac z interenetu jakies formularze, czy trzeba samwmu pedzic do swojego urzedu????????? Maz sie zarejestrowal w JC, ale o HB kazali samemu sie starac, a nigdy do tej pory tego nierobilismy?!

PAULA, ja ci tez niepomoge, bo wosy odeszly mi podczas porodu, moze powinnas wiecej wypoczywac?

paula - kochana,mi z Nika wody chlusnely jak na filmach i lecialy mi jakas godzine!!!!i to bylo 48h przed porodem.Zachlapalam calutki dywan!i kilka recznikow kapielowych wsadzanych w gatki byly do wyrzniecia mokre!!!!!!!!!!!!!!!!!:szok:to zwykla woda bez zapachu jest,chybaze dzidzia sie zdazy zalatwic to wtedy sa kolory zielonkowatego:-pa sluz tez mam,czasami wlasnie az bielizna do wymiany i mi tez wtedy kazali lezec i sie nie przemeczac i faktycznie jak biegam po mieszkaniu i wyczyniam jakies sprzatanka itp to mam tego wiecej:baffled:a jak siedze to sie nie zdazylo jeszcze zeby cieklo:tak:ale generalnie od 5mca uplawy sa normalne;-)

dziewczyny dziekuje slicznie troszke sie uspokojilam... goraco pozdrawiam... ja od 2 miesiaca na zwolnieniu i ciagle leze az mnie tylek boli no ale czego sie nie robi dla dzidzi... to cale szczescie ze nie moga to byc wody plodowe...

witam. ostatnio m byl w domu, to ja po miescie ganialam., troche wolnosci:-)kupilam pare rzeczy, a dzisiaj ide po cos do jdzenai i siano dla krola:sorry2: wroce i sprzatanko, nie wiem skad tyle paprochow sie bierze:baffled:

witam:-):-)
JA WLASNIE KONCZE KAWUSIE:tak:Nie moglam sie dzis dostac na forum bo Mozilla sie nie chciala otworzyc:no:teraz jestem przez IE ale znow zapomnialam haslo i zanim mi przyslali i ja zmienilam to 2 godz minely:wściekła/y::wściekła/y:
Mala-gorzatka nie polozylam go jednak bo pranie mi sie suszylo na grzejnikach i jakos zimno bylo w tym pokoju,moze dzis.Boje sie troche bo dzis z 10 razy wstawalam tak sie wiercil:no::no:a jak bede musiala biegac do drugiego pokoju to sie zalamie.Jestem taka nie wyspana znow.2 dni znow cos sie dzieje:baffled::baffled:
Co do Twojej niuni to jest slodka:-):-)Konradek jak spi ze mna to po przebudzeniu terz raczka mnie bije po twarzy dopoki nie otworze oczu:-):-):-)

Wiecie musze chyba jechac do domu,mama moja zle sie czuje a nie chce jechac do szpitala.Brat jest z nia 14letni i mowi ze mdleje juz codziennie a on ja dobudzic nie moze:no::-(:-(Ona znow tlumaczy ze to niskie cisnienie,fajnie codziennie ma takie,jasne:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Juz ciocia mowi ze wezma BRATA DO SIEBIE A ONA NIECH JEDZIE,ZROBIA BADANIA I BEDZIE WIADOMO ALE ONA NIE:wściekła/y::angry::angry:Chyba musze jechac:-(:-(Boje sie troche o Konradka bo w PL teraz tak zimno i grypa szaleje:-(:-(:baffled::baffled:bosssz co robic.U nas w domu tez remont i nie jest wybitnie cieplo podobno:baffled::baffled:i jak jechac:confused::confused:

mala-gorzatka- dzieki sloneczko...

hej a ja dzis mialam taki straszny sen za az sie obudzilam cala mokra..snilomi sie ze chciano mnie zgwalcic fuj cos okropnego.. az sie zerwalam byl taki realistyczny.. ciagle mam jakies koszmary w ciazy.. kiedy to sie skonczy???

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry