izka0401
MAMA DWÓCH ŁOBUZIAKÓW
Paula ciezko powiedziec cokolwiek,mi odeszly wody w pierwszej ciazy,są przezroczyste i lekko cieple ja w pierwszej chwili myslalam ze zrobilam siu...,bo akurat spalam jak mi odeszly.Moze lepiej idz do poloznej bo u ciebie to troche wczesnie i wymus n niej sprawdzenie a ja nie to niech cie dio szpitala wysla.Ja jak bylam w ciazy to powiedzialam poloznej ze w pierwszej ciazy mi wody duzo szybciej odeszly.Ona powiedziala mi ze jak mi kiedykolwiek wody odejda to zebym podeszla do niej albo jechala do szpitala.
Malogorzatka slodka ta twoja Nastka,to co piszesz.U nas to jest tak ze po przeprowadzce tu chlopaki poszli do swojego pokoju.No ale u nas jest ich dwojka to tez inaczej.Ale na poczatku tez przychodzili w nocy do nas.teraz spia cala noc u siebie.A jk bym wziela malego do siebie rano to juz nie polezymy bo on u siebie w łóżeczku to lezy i gada sobie.A u nas to zaraz skacze po łózku.
Malogorzatka slodka ta twoja Nastka,to co piszesz.U nas to jest tak ze po przeprowadzce tu chlopaki poszli do swojego pokoju.No ale u nas jest ich dwojka to tez inaczej.Ale na poczatku tez przychodzili w nocy do nas.teraz spia cala noc u siebie.A jk bym wziela malego do siebie rano to juz nie polezymy bo on u siebie w łóżeczku to lezy i gada sobie.A u nas to zaraz skacze po łózku.
to zwykla woda bez zapachu jest,chybaze dzidzia sie zdazy zalatwic to wtedy sa kolory zielonkowatego
a sluz tez mam,czasami wlasnie az bielizna do wymiany i mi tez wtedy kazali lezec i sie nie przemeczac i faktycznie jak biegam po mieszkaniu i wyczyniam jakies sprzatanka itp to mam tego wiecej
a jak siedze to sie nie zdazylo jeszcze zeby cieklo
ale generalnie od 5mca uplawy sa normalne;-)
wroce i sprzatanko, nie wiem skad tyle paprochow sie bierze
teraz jestem przez IE ale znow zapomnialam haslo i zanim mi przyslali i ja zmienilam to 2 godz minely