• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

witam z kawka.
co do wyjazdow do pl. moj chcial jechac na swieta , ale sie postawialam i nie pojechalismy. uwazam, ze zima to nie poraz, zeby tluc sie z malymi dziecmi przez europe. nawet super wozem bym nie pojechala. pozatym to duze koszta i meczarnia dl adzieci , tyle czasy jazdy. a niech w niemczech zasypie i bedzie korek.
dltego moze wybierzemy sie na wielkanoc, albo ciut pozniej, bo nowy paszport musze wyrobic malemu.:dry: ale, ze mi jakos wogole nie chce sie jechac, wiec sie zbytnio tym nie martwie.:-)
zaraz musze postawic reszta na nogi, bo dzisiaj znowu jazde moja ma, a jeszcze trzeba sie ogarnac. jutro do szkoly dzieciarnia, a ja wesme sie za porzadki w zabawkach:szok:

kwiateczek, ja tez mam stracha, jak pomysle, ze dzieci tak szybko rosna. za poltora roku moja corcia idzie do nastepnej szkoly i sie zacznie jazda:tak::szok: najmlodszy za rok do przedszkola, tez sie zastanawiam , jak to bedzie, bo jakis bitny sie zrobil :baffled::-)

Ostatnia edycja:
reklama
witam:-)
No i stalo sie,noc za nami tylko ze koszmarna:no::no:maly zaczal plakac juz o 10.30 i tak do rana:-(:-(:-(w koncu spalam z nim i tak cala noc stekal,plakal przez sen:no::no::baffled:wiercil sie bossshh:crazy::crazy:zobaczymy dzis jesli bedzie to samo to nastepna noc na starym miejscu;-);-)sprobujemy innym razem znowu bo na jedynce spac z dzieckiem to porazka:dry::dry:
Wlasnie zjadlam sniadanie,zupka malemu sie gotuje reowniez rosolek:-p:-p:-pmaly zaraz do spania i bede mogla wypic kawusie:tak::tak:bo inaczej to zimna pije:baffled::baffled:
Zobacz załącznik 107357

Ostatnia edycja:
Kwiateczek, moj Leos spal ze mna az do 1.5 roku, teraz w dzien spi przepisowo w swoim lozeczku, a w nocy zasypia w swoim a za jakies 2-3 godz budzi sie, ryczy i laduje u nas!!! my spimy z malym w jednym pokoju, bo niemamy innego wyjscia, mamy 2 pokojowe mieszkanie, ale poki co nieprzeszkadza nam to momo ze czesto jestem niewyspana, niemamy malemu zamiar skracac dziecinstwa!!!;-) moj M bardzo lubi z nim spac, poza tym za jakis czas to on sam juz niebedzie chcial spac ze starymi ;-)

witam
kwiateczek - nie jestes sama:no:my tez okropna nocke mamy za soba.mala sie przebudzila o 3 w nocy(a zasnela ok polnocy:wściekła/y:) i atak szalu,darla sie,rzucala....no i zeby Ja uspokoic musiala sama podniesc glos,zeby wogole mnie uslyszala:zawstydzona/y:az sasiedzi z gory sie obudzili:-p:zawstydzona/y:ale jak kilka razy wykrzyczalam Jej imie to uslyszala i jakos powoli sie uspokajala...nie wiem co z tymi nocami jest...budzi sie i krzyczy co ktoras noc:confused::no:i mi tylko glupio,ze sasiedzi pewnie mysla,ze Bog jeden wie jaka zla matka jestem skoro tylko krzyk o 3 w nocy pomaga na placzace dziecko:hmm::sad:my tez powoli chcemy jakos sie zorganizowac i 'przeprowadzic' mala,ale na nowym mieszkanku bo zmienimy w tym roku na pewno....i nie wiem jak to bedzie...mowia,ze trzeba te pierwsze dni jakos przetrwac i bedzie lepiej...:dry:
kik - a juz masz przedszkole zalatwione?jak dawno temu zapisalas synka?ja nie wiem od czego sie zabrac wogole a chcialabym Nike wyslac w miare mozliwosci zanim malenstwo sie urodzi,bo po narodzinach jak o razu pojdzie to moze sie poczuc odrzucona....

Kwiateczek, moj Leos spal ze mna az do 1.5 roku, teraz w dzien spi przepisowo w swoim lozeczku, a w nocy zasypia w swoim a za jakies 2-3 godz budzi sie, ryczy i laduje u nas!!! my spimy z malym w jednym pokoju, bo niemamy innego wyjscia, mamy 2 pokojowe mieszkanie, ale poki co nieprzeszkadza nam to momo ze czesto jestem niewyspana, niemamy malemu zamiar skracac dziecinstwa!!!;-) moj M bardzo lubi z nim spac, poza tym za jakis czas to on sam juz niebedzie chcial spac ze starymi ;-)
minelysmy sie postami;-)
u nas jest IDENTYCZNIE i podejscie tez mamy takie samo:-):tak:;-)....kiedys Nam zabraknie tych kopiacych nozek w nocy,a Ona bedzie juz 'za duzia' na spanie ze starymi:-pale te ataki aszlu to przesada....przenosimy Ja do Nas i przez dobre 30minut trzeba walczyc z niewiadomego powodu:confused::wściekła/y:i do siebie nie chce isc,ani pic,ani spac....po prostu jakby cos Ja niepokoilo ale nie chce dac znac co.....:-(wiekszy problem z tym niewyspaniem troszke u mnie jest,bo nie wiem co zrobie jak malenstwo sie urodzi-nie moge nie spac caly czas,a w dzien Nika nie ma przewaznie dzremki juz.........

kwiateczek- trzymam kciuki .... i dodaje ci troszke wytrawlosci- daj moze maluszkowi tydzien a ty tydzien sie przemezaj, jak po tygodniu nie wypali to wroccie do starego spania. Dwa dni to za malo.

U nas jest podobnie...Nasza czasem spi cala noc w lozeczku.... ale przewaznie jak zasniej okolo 21 tak obudzi sie miedzy 1-2 am i laduje u nas bo od razu nas supeer placz i nie da sie inaczej...
jak sie przeprowadzimy to pewnie lozeczko posatwimy u nas, ale z czasem spobujemy do drugiego pokoju ja wyniesc

Acha,dziewczyny,mam apel:
POSZUKUJE CIAZOWYCH OGRODNICZEK ROZMIAR 12 DO KUPIENIA JAK NAJSZYBCIEJ, bo jestem zdesperowana juz:-(Ceny w sklepach sa po prostu oszalamiajace:szok:A na ogrodniczki nie znalazlam nigdzie przecen:no:

katarzyna i mała-gorzatka mam pytanko z innej beczki mieszkam w Waszych okolicach czy słyszałyście o jakis 2 bed house do wynajęcia??? Dopiero co pisałam dziewczyna o tym,że mam fajnych lokatorów a dziś mi sie oni pokłócili, mieszkamy 2 lata razem a oni teraz robia sobie wyrzuty:wściekła/y:dlatego szukam 2 bed aby iśc tylko z jedna parą na dom i wszystko bez kłótni i awantur
Byłabym wdzięczna jakbyście cos słyszały:tak:

Tajchi - niesety,nic nie wiem,ale moze po prostu sprawdz na 'findaproperty' bo maja sporo ogloszen....kochana,a Ty moze jako swiezutka maminka masz ubrania ciazowe do sprzedania jakies,he?????????;-):sorry2:

reklama
hejka my juz po obiadku,odpoczywamy:tak:G troche mnie wkurzyl,mielismy isc do znajomych ale nie ide z nim:angry::evil::evil:
Tajchi a moze sami znajdzcie sobie cos:tak::tak:samym bedzie lepiej i bezpieczniej,nikt nagle sie nie wyprowadzi zostawiajac z rachunki:confused::confused:

A my dzis bylismy w koscioku i jak zwykle Konradek udzielal sie najbardziej:-):-):-)dusza towarzystwa,zabawial tyl kosciola:-D:-D:-D:-D
Kasia jak jutro nie zapomne to zobacze czy u mnie nie ma w sklepach.Do ilu cena Cie interesuje;-);-);-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry