Witam tez,ale narazie sama bo mala spi z tatusiem

Ale zaraz bedzie pobudka,bo sama zaspalam dzis bo od 5 Nika sie wiercila i marudzila i nie spalam i jak zasnelam o 8 to do teraz spalam....
Co do spodni ciazowych to
Tajchi - a te Twoje to maja pas na caly brzuch?Bo ja mam jedne,wlasnie z Dorothy Perkins i maja maly pas tylko pod brzuch i normalnie szalu z nimi dostaje

Nie cierpie samej mysli,ze mam je ubrac

Sa nie wygodne i zjezdzaja z tylka,zdecydowanie nie dla mnie.
kik - to ladna pobudeczke mialas;-)Choc szczerze,to chyba wolalabym znowu takie wczesne wstawanie,bo jak Nika mi sie teraz potrafi czasami nawet i o 11:30 obudzic to dzien do d...y calutki

Zanim sie zwleczemy,zanim ja sie do ladu doprowadze,dom ogarne i obiad szybko sklece to szaro za oknem

A co do przedszkola to problem w tym,ze my sie zastanawiamy nad szkola prywartna dla Niej,o ile wogole do tego czasu nie wrocimy do Polski. Bo sami juz nie wiemy co zrobic w koncu....Jesli zostaniemy to na pewno bede sie starala oddac Ja do platanej szkoly,zalezy od kosztow jeszcze.Ale przejde sie jutro z mala i M po przedszkolach w okolicy i podpytam jak wygladaja ceny i do szkol czy wogole mamy szanse.
kwiateczek - i jak nocka?
Ja wstaje i widze,ze tu musial w nocy sniezek pruszyc!Szkoda,ze nie w ciagu dnia jak w zeszlym roku.Wyszlysmy wtedy z NIka na spacerek szybko bez wozka i mala w szoku byla

Lece sie malnac i obudzic towarzystwo,co latwe nie bedzie bo to dwa lenie sa

M juz o 13 do pracy wychodzi wiec malutko czasu Nam zostalo...:-(