• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

reklama
Witam tez,ale narazie sama bo mala spi z tatusiem:tak:Ale zaraz bedzie pobudka,bo sama zaspalam dzis bo od 5 Nika sie wiercila i marudzila i nie spalam i jak zasnelam o 8 to do teraz spalam....
Co do spodni ciazowych to Tajchi - a te Twoje to maja pas na caly brzuch?Bo ja mam jedne,wlasnie z Dorothy Perkins i maja maly pas tylko pod brzuch i normalnie szalu z nimi dostaje:wściekła/y:Nie cierpie samej mysli,ze mam je ubrac:no:Sa nie wygodne i zjezdzaja z tylka,zdecydowanie nie dla mnie.
kik - to ladna pobudeczke mialas;-)Choc szczerze,to chyba wolalabym znowu takie wczesne wstawanie,bo jak Nika mi sie teraz potrafi czasami nawet i o 11:30 obudzic to dzien do d...y calutki:sorry2:Zanim sie zwleczemy,zanim ja sie do ladu doprowadze,dom ogarne i obiad szybko sklece to szaro za oknem:crazy:A co do przedszkola to problem w tym,ze my sie zastanawiamy nad szkola prywartna dla Niej,o ile wogole do tego czasu nie wrocimy do Polski. Bo sami juz nie wiemy co zrobic w koncu....Jesli zostaniemy to na pewno bede sie starala oddac Ja do platanej szkoly,zalezy od kosztow jeszcze.Ale przejde sie jutro z mala i M po przedszkolach w okolicy i podpytam jak wygladaja ceny i do szkol czy wogole mamy szanse.
kwiateczek - i jak nocka?

Ja wstaje i widze,ze tu musial w nocy sniezek pruszyc!Szkoda,ze nie w ciagu dnia jak w zeszlym roku.Wyszlysmy wtedy z NIka na spacerek szybko bez wozka i mala w szoku byla:tak:
Lece sie malnac i obudzic towarzystwo,co latwe nie bedzie bo to dwa lenie sa:-DM juz o 13 do pracy wychodzi wiec malutko czasu Nam zostalo...:-(

Kik to sobie pospalas ale moze przy drzemce i ty sie poloz:sorry2:
Kasiu nocka troszke lepiej ale tez stekanie,ODRAZU ALBO SIADA ALBO WSTAJE NA NOGI A OCZY ZAMKNIETE:szok::szok::szok:cudak maly:-Do 12 ej poszlam spac do niego bo tez juz mi sie nie chcialo latac:baffled::baffled::baffled:o 5.00wzielam go do siebie bo juz za bardzo sie rozbudzal i na nic.Poszlismy do sylialni bo tem loze weksze:-D:-D:-pa tatus i tak zaraz wstawal:sorry2:ale maly nie odpusici,obudzil sie,spiewal,stekal itd,po godz usnal i spalismy do 9.30:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::-)
no ale teraz drzemki nie ma co powinna i pewnie caly dzien juz do niczego bedzie:dry::confused:ale sie nie podajemy,dzis tez spi sam:evil::evil::evil::evil::evil::evil:no i mamusia pewnie na tym nie wygodnym lozku obok:dry::confused:
Co do spodni to te od Dotothy troche sie zsuwaly ale jedyne jakie mialam.Chodzilam tez w normalnych bo wszystkie prawie to biodrowki byle i itak pod brzuchem zapinanie;-)dopiero w 8 mies juz sie nie miescilam:sorry2:

katarzynka wysłałam Ci linka jak wyglądaja te spodni długie powtórzę: mają ściągacz na całym pasie pod same piersi
Spodnie Code
te rybaczki tez sa z pasem (ściągaczem)na cały brzych ale jest on węższy.
Mi te moje spodnie tez sie zsuwały ale we wcześniejszej ciąży,jak byłam szczuplejsza pózniej lezały jak ulał:tak:

witam was w sloneczny ale chlodny dzien... dzis bylam na zakupkach kupilam pare ubranek dla swojej dzidziulki... cudenka po prostu az maz kometowal abym juz przestala...ale jak tu sie powstrzymac...

robilam porzadki u mojej corci w szafie i nazbieralam 3 duuze reklamowki ciuchow zamalych,albo ktorych nie chce nosic 8-10 lat i teraz zastanawiam sie co z nimi zrobic. :dry::confused: znajomi nie maja dzieci w tym wieku, a po rodzince tez nie ma nikogo.:sorry2: moge jeszcze wystawic an ebay, ale tam albo ktos kupi , albo nie. a ciuchy sa niezle:biggrin2: no i chodze i mysle. po mlodszym bedzie nosil najmlodszy :biggrin2::biggrin2::biggrin2:to tu przynajmniej problem z glowy.:blink:

reklama
niom.... dzieki za wyjasnienie kwesti przedszkola.... ale trudno zaplanowac do jakiej szkoly dziecko bedzie chodzic jesli sie jest na wynajeciu, zawsze moga nam wypowiedziec umowe a jak w okolicy sie nie znajdzie nic sensownego to ze szkoly i planow nici...:(

Kasia- my tez marzymy ze mala pojdzie do prywatnej...no marzymy, ale koszty sa duze. Wiem ze nasi znajomi mieszkajacy w centrum placili za pol roku £4000 w prywatnej za 11 -tolatke :szok: ceny sa spore... i przewaznie jak chce sie wyslac do prywatnej to trzeba duzo wczesniej zapisac i rzeczywiscie pilnowac tego przedszkola bo bez tego ich przedszkola, wiem ze mi mowili ze nie ma dziecko szans na ta szkole. Jak im sie urodzila najmlodsza corka to gdy miala kilka miesiecy zapisywali juz ja do przedszkola ktore zaczela dopiero w wieku 3 lat :szok: Czyli jak dziecko nie pojdzie od razu do dobrego przedszkola nie ma co marzyc o dobrej szkole- tak mi powiedzieli...:baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry