• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Witam z kawka:-)Odkurzylam w domku i teraz jeszcze kurze mnie czekaja i obiadek zaczne juz robic:tak:
Nika ciagle kaszel i ten cholerny katar,juz sama sie nauczyla nosek wycierac chusteczka bo Ja denerwuje:sorry2:Do czegos sie przynajmniej przysluzylo katarzysko,heheh:-pi caly czas mowi na mnie 'baba' bo 'm' nie moze wymowic przez zapchany nosek i smiesznie niektore slowka brzmia:-D
paula- wspolczuje,ja pamietam ze pod koniec ciazy mialam takie chore sny,a narazie spie w miare spokojnie...
kwiateczek-kurcze to faktycznie cos nie tak jak mama ciagle m0dleje...gorzej jak tak trafi jak brata nie bedzie w domu akurat:no:niebezpiecznie dosc:baffled:a nie da rady namowic mamy przez telefon jakos?ja zawsze zmuszam moja i mowie,ze przez to,ze jest uparta jak osiol strace teraz kupe kasy i przylece i zalatwie sprawe!ale bedzie miala moj niezaplacony czynsz na sumieniu:-ppol zartem pol serio,ale skutkuje;-)
kik - paprochy sa stworzone tylko dla kur domowych i im czesciej sprzatasz tym ich wiecej:szok:to fakt udowodniony przez panie domu:tak:;-)ja tez juz szalu dostaje:wściekła/y:
ale slicznie slonko mi w okno swieci dzis:tak:wybierzemy sie popoludniu na zakupy jak M wroci,bo nie wychodzimy z Nika juz kilka dni,bo co noc goraczke dostawala po oststnim spacerku:-(ale juz czas sie przewietrzyc:tak:

reklama
Chciałam sie zwrócic do was o pomoc, bo nie wiem co robic. Mamy problem z pepuszkiem naszej córci. Połozna niby wczoraj go oglądał i powiedziała ze wszystko jest ok, tylko ze powinien juz odpasc. Niczym go nie przemywałam bo mi w szpitalu powiedzieli ze nie trzeba. A wczoraj wyczulismy brzydki zapach z niego. To chyba nie jest normalne. A jak wyglądały pępuszki waszych maleństw?

katarzynko- a ty mialas wypoczywac...a ty ciagle cos sprzatasz ;-) kurcze pamietam jakmnie czasami nosilo w ciazy...ale nastepnego dnia bylam umierajaca

kwiateczek - mze twoja mama ma problemy z cukrem ? no to nie bezpieczne jak tak mama mdleje, bo co bedzie gdy zosatnie sama ?

paula- oh tez to przechodzilam.... ale w wiekszosci to mialam mile erotyczne sny :-D myslalam ze oszaleje hehehehe

anoli- po pierwsze musisz sie przyzwyczaic ze tu dla lekarzy i dla HV zawsze wszytsko jest OK, wiec glowa do gory. Twoja kruszynka ma nie cale 2 tygodnie, nie powinnas sie zamartwiac ze jeszcze nie odpadl. mojej chyba odpadl po 2 tygodniach zycia. Niczym nie przemywalam i nie szalalam z tym zeby niby to nie zostal zamoczony podczas kapieli. Ale jak chcesz to mozesz przemyc spirytusem-kiedys tak przemywano.

mala-gorzatka- no te sny to az za bardzo sa erotyczne..az wstyd o tym pisac..glupio sie czuje jak maz pyta co mi sie snilo w nocy..nie wiemco mowic to mowie ze nic..

malagorzatko - a nosi mnie tez czasami:-Dale generalnie to mam wrazenie ze wiecznie brudno w tym domu:crazy:Nika roznosi chrupki i inne takie i dywan juz znowu caly umorusany:wściekła/y:
paula - och,nie wszystko M musi przeciez wiedziec;-)pewnie bysmy sie zdziwily gdyby tak powiedzieli prawde co Im sie po nocach sni.......:confused::dry::-p
anoli - ja tez niczym nie przemywalam i tez odpadl jakos po 2,prawie 3 tygodniach dopiero.skoro wczoraj polozna powiedziala,ze jest jak dla Niej ok,to chyba bym sie nie martwila na Twoim miejscu.

A my po obiadku.M sie uparl zeby sie zdrzemnac i dopiero isc do sklepu,wiec pewnie wogole dzis nie pojdziemy:angry:Nika miala sobie tez uciac drzemke ale cos Jej nie wychodzi:dry:
A musze sie wyzalic,ze wczoraj zjadlam golabki ze sloika:-(Od rana az mi slina ciekla na sama mysl o golabkach z ziemniaczkami.....I w koncu zjadlam na obiad:-(:-(:-(To pierwsze mieso od ponad 2lat:-(i az serce peka.A dzidzia skakala jak szalona po takim obiadku:sorry2:

dziewczyny ja juz mowilam ze to koszt itd ale ona jak zwykle swoje:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:ciagnac dziecko teraz do PL to straszne.dzis u nas ma byc -20:szok::szok::szok:br....
Powiedzialam ze jak w poniedz nie wezmie skierowania inie pojedzie to przyjezdzam:crazy::crazy:
Anoli u nas pepek odpodl po ok.3 tyg:tak::tak:ale tez chyba dlatego ze przyszla moja ulubiona midwife po 2tyg i prosilam zeby mi go umyla.Wykapala Konradka i wcale nie uwazala zeby pepka nie zamoczyc;-);-);-)i po 3 dniach odpadl:tak:;-)wiec moze przy nastepnym kapaniu zamocz troszke.Bedzie pozniej troche krwawic i leciec takie zolte ale to ok.Dodam ze je tez niczym nie przemywalam:no::-)
Paula ja tez mialam takie erotyczne sny ale zawsze mowilam ze to z G:-D:-D:-Di on byl szczesliwy:-D:-D:-D:-D:-D
Mala-gorzatka ja tez chodze w kolko i sprzatam.Jestem troche pedantka i nie wiem czy to juz wada czy zaleta:baffled:

Wiecie Konradkowi wychodzi drugi zabek:-):-):-):-):-):-):-):-)
Chociaz jedno dzis dobre:confused::confused::confused::sorry2::sorry2::sorry2:
Uciekam G prosic by roazlozyl lozeczko i przeniosl do pokoiku bo skonczylam:tak::tak::tak:ale ma opory:baffled::baffled:Oki ide.Maly wstal o 6.30 i ciekawe do ktorej bedzie buszowal:dry::baffled::baffled::baffled:narka

reklama
Paula zobaczysz jaki bedzie uradowany:-D:-D:-D:-D:-D:-D ja zadko snilam o G nie wiem czemu:no:nigdy o moich bylych nie myslalam a i tak sie snili:baffled::baffled:
Kasia korzystaj ze snu poki mozesz:tak:ja w ciazy nie moglam spac w ogole:no:juz nie raz mialam takie nerwy ze siegalam po tabletki nasenne ale po chwili pomyslalam o dzidziusiu i tak dalej z boku na bok:confused:i tak do tej pory,zadko sie wysypiam.Dziwne ze jeszcze chodze:baffled::baffled::baffled:
G przeniusl lozeczko i maly sobie chrapie w pokoiku:tak::tak:obym slyszala jak bedzie stekal bo jesli nie to jak juz sie obudzi to ciezko go uspic:sorry2::confused::confused::confused:
dobranoc,ide spac.Boje sie troszke ze zasne albo nie:baffled::baffled:tak dziura teraz w pokoju:-(:-(:-(bez mojej niuni:confused:najchetniej to bym go wziela juz z powrotem:-D:-D:-DG by mnie juz zabil:sorry2::-D:-D:-DMoj synek zawsze bedzie ze mna a dziewczyne bedzie mial jak ja bede stara i nie bede kumata:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry