katarzyna_s
Mamusia Weroniczki
Witam z kawka:-)Odkurzylam w domku i teraz jeszcze kurze mnie czekaja i obiadek zaczne juz robic
Nika ciagle kaszel i ten cholerny katar,juz sama sie nauczyla nosek wycierac chusteczka bo Ja denerwuje
Do czegos sie przynajmniej przysluzylo katarzysko,heheh
i caly czas mowi na mnie 'baba' bo 'm' nie moze wymowic przez zapchany nosek i smiesznie niektore slowka brzmia
paula- wspolczuje,ja pamietam ze pod koniec ciazy mialam takie chore sny,a narazie spie w miare spokojnie...
kwiateczek-kurcze to faktycznie cos nie tak jak mama ciagle m0dleje...gorzej jak tak trafi jak brata nie bedzie w domu akurat
niebezpiecznie dosc
a nie da rady namowic mamy przez telefon jakos?ja zawsze zmuszam moja i mowie,ze przez to,ze jest uparta jak osiol strace teraz kupe kasy i przylece i zalatwie sprawe!ale bedzie miala moj niezaplacony czynsz na sumieniu
pol zartem pol serio,ale skutkuje;-)
kik - paprochy sa stworzone tylko dla kur domowych i im czesciej sprzatasz tym ich wiecej
to fakt udowodniony przez panie domu
;-)ja tez juz szalu dostaje
ale slicznie slonko mi w okno swieci dzis
wybierzemy sie popoludniu na zakupy jak M wroci,bo nie wychodzimy z Nika juz kilka dni,bo co noc goraczke dostawala po oststnim spacerku:-(ale juz czas sie przewietrzyc

Nika ciagle kaszel i ten cholerny katar,juz sama sie nauczyla nosek wycierac chusteczka bo Ja denerwuje
Do czegos sie przynajmniej przysluzylo katarzysko,heheh
i caly czas mowi na mnie 'baba' bo 'm' nie moze wymowic przez zapchany nosek i smiesznie niektore slowka brzmia
paula- wspolczuje,ja pamietam ze pod koniec ciazy mialam takie chore sny,a narazie spie w miare spokojnie...
kwiateczek-kurcze to faktycznie cos nie tak jak mama ciagle m0dleje...gorzej jak tak trafi jak brata nie bedzie w domu akurat
niebezpiecznie dosc
a nie da rady namowic mamy przez telefon jakos?ja zawsze zmuszam moja i mowie,ze przez to,ze jest uparta jak osiol strace teraz kupe kasy i przylece i zalatwie sprawe!ale bedzie miala moj niezaplacony czynsz na sumieniu
pol zartem pol serio,ale skutkuje;-)kik - paprochy sa stworzone tylko dla kur domowych i im czesciej sprzatasz tym ich wiecej
to fakt udowodniony przez panie domu
;-)ja tez juz szalu dostaje
ale slicznie slonko mi w okno swieci dzis
wybierzemy sie popoludniu na zakupy jak M wroci,bo nie wychodzimy z Nika juz kilka dni,bo co noc goraczke dostawala po oststnim spacerku:-(ale juz czas sie przewietrzyc
Nika roznosi chrupki i inne takie i dywan juz znowu caly umorusany

Nika miala sobie tez uciac drzemke ale cos Jej nie wychodzi