• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

bylismy zobaczyc drugi raz ta chalupe sprawdzaja nasze wszytskie obawy i paranoje ktorych sie nabawilismy przez caly okres wynajmowania....
wszytsko idzie ZA wynajeciem....alez mam metlik w glowie pod sam koniec roku...:baffled:

Kwiateczek- chca za to 825... a wam wspolczuje tych okien....

Kochane... zyczymy Wam Szczesliwego Nowego Roku, zeby Wasze sily na bb nie opadly w 2009 roku a wrecz przeciwnie wzmocnily oraz abyNasze grono sie nam powiekszalo :-)

reklama
Katarzynko- chodzis mi po glowie bo zawsze zapomne napisac :-D Odnosnie tego HBenefit. Niedawno ,bo jakies kilka miesiecy temu czytalam o tym przydziale pokoi ze jak jest chlopie i dziewczynka to ze tak pokoje sie naleza.... ale chyba od jakiegos wieku :nerd: i wiem ze czytalam ze salon nie ma nic do tego....ze sypialnia dla rodzicow, jak chlopiec i dziewczynka to pokoje dla nich (ale tu chyba bylo cos z wiekiem) i do tego przynalezy sie salon....
A tak poza tym ... tez czasem dopadaja mnie mysli o powrocie do PL, ale od razu mysle z czego bedziemy tam zyc???? Nie wiem czy to rzeczywiscie prawda ze moze by dalo sie wyrzyc jak z Ariela przeszloby sie na IXI czy REX... ja bym powiedziala ze z Ariela na szare mydlo, z pieluch jednorazowych na tetrowe...zadnych kin, basenow, rozrywek letnich... takie wegetowanie. Tak jak piszesz tu sa wieksze perspektywy, mozesz nie pracowac gdy maz tylko pracuje i jakos to sie kreci..w PL nie wiem czy daloby rade miec lokum, dwojke dzieci, zeby tata byl zywiecielem rodziny.... sama ciagle to walkuje, jak dopadaja mnie zle dni :nerd:
Moi rodzice powiedzieli ze jakby byli mlodzi to by nie zastanawiajac sie wypruli z PL jak my, bez sentymentow.

Malagorzatko - no wlasnie niby tez myslalam,ze od jakiegos wieku,ale mielismy niedawno odnowienie housing benefitu i M byl zaniesc dokumenty i mowil,ze jestem w ciazy i kiedy mamy to zgosic i wogole no i babeczka mowila,ze parka musi miec od razu osobne pokoje:szok:I ze musielibysmy zmienic na 2bed,a oni doplaca i nie mamy co sie martwic bo przy takich dochodach jak mamy to pokryja ok 50% czynszu:tak:teraz pokrywaja nam jakies 30% tylko:dry:wiec obawiam sie,ze nam to finansowo wyjdzie na to samo,a wydatki z drugim dzieckiem beda wieksze wiec nie bardzo chcemy isc na drozsze mieszkanie!wolelibysmy zeby tu dolozyli nam do 50%...

Hej DZIEWCZYNY, WRACAM DO ZYWYCH!! ;-) rodzinka dzisiaj juz odfrunela do Polski, troche smutno nam z tego powodu,zwlaszcza malemu, bo mial super dobrze z dziadkami, ja tez z tego powodu jetsem taka nieswoja, Sylwester potraktuje jak kazdy inny dzien, jutro poczytam co tam naskrobalyscie!!!

SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU, OBY BYL LEPSZY OD TEGO!!!!!

Ja tez wracam do zywych, he he...:-D:-D:-D
Nie bylo mnie ponad tydzien, ale juz jestem. Wrocilismy zadowoleni i troche opaleni, tzn troche, bo malego musialam chronic przed sloncem....:tak::-) A bylo fantastycznie! Tylko dzis lekkiego szoku doznalam, bo tak zimno, brrr!
Ok, nadrobie pozniej, bo widze, ze ladnie tu naskrobalyscie, a na razie zycze wszystkim Szczesliwego Nowego Roku!:-):-):-)

pomyslnosci w Nowym Roku 2009

wczoraj sylewstra spedzalismy w domciu, polowa zakatarzona, m chory, wiec nei bylo sensu gdzies sie wybierac. :dry: za to mojemu m co sie wczoraj poprzestawialo i okolo 19 zaczal malowac przedpokoj na bialo:szok:chyab atmosferke tworzyl:sorry2: dzieciarnia szalala do polnocy i w koncu popadali, a ja razem z nimi.:happy: dzisiaj wieczorkiem jedziemy obejrzec wyscigi, w ktorym moj m mial startowac,ale nie zdazyli z licencja i teraz musi czekac do marca:-) ale moze i dobrze, przynajmniej cieplej bedzie. natomiast ja od rana kursuje, smieci zbierali, wiec trzeba bylo kosz wystawic, pozniej snaidanko i zaraz lece moczyc sie w wannie.

Zobacz załącznik 106876

Jak minal wamwieczor:-)U nas calkiem milo.Konradek po dawce calpolu spal do 4 rano a pozniej do 6.3o stekal.:baffled::baffled::baffled:Ja polozylam sie ok 2ej wiec nie wiele mi zostalo snu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::sorry2::sorry2:Synek kolezanki za to poplakiwal do 1ej tak wiec nie mogla biedna w spokoju posiedziec:confused::confused::confused:Nowe miejsce chyba mu przeszkadzalo i nie mogl spac:sorry2::confused:az w koncu poszla i ona i tak troche juz bylo inaczej:confused::confused::confused:
Teraz tatus uspil synka ichyba siebie tez:-D:-D:-Da ja jak zwykle robie rosol:rofl2:i zupke malemu i nie moge sie drzemnac:dry::dry::confused::confused:

reklama
Szczęśliwego Nowego Roku!
Dużo zdróweczka,
wszelkiej pomyślności,
uśmiechu na każdy dzień
i spełniających się marzeń
życzy Sylwia z rodzinką

Alex witaj po wakacjach i wszystkiego najlepszego dla Olivierka z okazji pierwszych urodzinek!

Mała-gorzatka trzymam kciuki za mieszkanko.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry