mala-gorzatka28
Fanka BB :)
bylismy zobaczyc drugi raz ta chalupe sprawdzaja nasze wszytskie obawy i paranoje ktorych sie nabawilismy przez caly okres wynajmowania....
wszytsko idzie ZA wynajeciem....alez mam metlik w glowie pod sam koniec roku...
Kwiateczek- chca za to 825... a wam wspolczuje tych okien....
wszytsko idzie ZA wynajeciem....alez mam metlik w glowie pod sam koniec roku...

Kwiateczek- chca za to 825... a wam wspolczuje tych okien....
Kochane... zyczymy Wam Szczesliwego Nowego Roku, zeby Wasze sily na bb nie opadly w 2009 roku a wrecz przeciwnie wzmocnily oraz abyNasze grono sie nam powiekszalo :-)
Odnosnie tego HBenefit. Niedawno ,bo jakies kilka miesiecy temu czytalam o tym przydziale pokoi ze jak jest chlopie i dziewczynka to ze tak pokoje sie naleza.... ale chyba od jakiegos wieku
i wiem ze czytalam ze salon nie ma nic do tego....ze sypialnia dla rodzicow, jak chlopiec i dziewczynka to pokoje dla nich (ale tu chyba bylo cos z wiekiem) i do tego przynalezy sie salon....
I ze musielibysmy zmienic na 2bed,a oni doplaca i nie mamy co sie martwic bo przy takich dochodach jak mamy to pokryja ok 50% czynszu
teraz pokrywaja nam jakies 30% tylko
wiec obawiam sie,ze nam to finansowo wyjdzie na to samo,a wydatki z drugim dzieckiem beda wieksze wiec nie bardzo chcemy isc na drozsze mieszkanie!wolelibysmy zeby tu dolozyli nam do 50%...
dzieciarnia szalala do polnocy i w koncu popadali, a ja razem z nimi.
dzisiaj wieczorkiem jedziemy obejrzec wyscigi, w ktorym moj m mial startowac,ale nie zdazyli z licencja i teraz musi czekac do marca:-) ale moze i dobrze, przynajmniej cieplej bedzie. natomiast ja od rana kursuje, smieci zbierali, wiec trzeba bylo kosz wystawic, pozniej snaidanko i zaraz lece moczyc sie w wannie.

i zupke malemu i nie moge sie drzemnac