Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

czasem tez i po
Co do mleka to mysle zebys tak ciagle nie zmieniala bo to jeszcze gorzej,dziecko musi sie przyzwyczaic
powoli wszystko sie ulozy
na pocieszenie powiem Ci ze u as kolki byly caly dzien.WYOBRAZ SOBIE PLACZ CALODNIOWY NAWET PRZEZ 20 MIN SEN
To przy jakim mleku jestes teraz???
bidulek sie meczy.Otrivin chyba troszke dziala
dobrze ze w dzien mu wszystko wychodzi ale dz\is cos zachrypniety

taki wyjatek od normy byla hehehehehe ale to tez jest przyjmowane za norme (choc dawniej rozne cuda sie robilo by tylko dzidzia kupke zrobila raz na dzien- chopki nie czopki) poki nie dochodzi do tego ze dziecko placze gdyz sie prezy a nie moze kupki zrobic...lub ogolnie duzo placze gdyz od tego moze bolec ja brzuszek. 
nie moge sie skupic na niczym!!!
ale kupek to hooo u nas tez byly musztardowe

ryk zanoszenie sie bez niczego trzymam go na rękach ryk okropny kłade to samo nic mu nie mogłam pomóc,dałam mu w końcu calpol i chyba mu troche przeszło bo usnal znowu spi od 1,5 godziny,ale co 10 minut przebudza sie i kwiczy pod nosem czyli do końca nie pomogło, straszne to jest.Pielęgniarko mówiła,mże nie powinno mu nic dolegać przy pierwszym szczepieniu, przy drugim powiedziała,że będzie marudny,az juz sie boje drugiego jak przy tym dał mi taki koncert