• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

tatus poszedl na popoludniowa zmiane a do poludnia chaslismy wszytscy po sklepach :tak: No oczywiscie bez furii i szalu Nastki sie nie obylo...ludzie sie patrza na nas...ale mnie to kolo gwinta lata :-D

Katarzynko s - jesli nie macie lodowatych podlog a mala chce biegac na boso to sie ciesz :) Mowilams kiedys ze w domku utrzymujecie temp 22 stopni wiec macie cieplo. U nas zimno w domu i podlogi lodowate... i juz nie moge sie doczekac przeprowadzki gdyz bede chciala mala troszke rozebracm.in zeby sobie biegala czesciej po domu na boso :-)

kwiateczek- o tym mleku to ja juz czytalam ze 4 lata temu ze wcale takie zdrowe nie jest...

reklama
witam sie , szybciutko.:-)

kasia, gratulacje corci.

ja ganiam , jak kot z pecherzem:-):-):eek: robotnicy przywiezli mi dzis 2 zelazne szyny i mooooze w czwartek przyjda, tylko nie powiedzieli w ktory:-D:-D:-D
jutro rano ide z malym na playgrupe, a za tydz na klub grubaskow:sorry:
pozatym szukam kosza do mojego wozka, zastanawiam sie nad pudrem mineralnym, kupilam se push up-y i mam cyce pod broda:-D:-D troche glupia sie czuje, moze sie przyzwyczaje kiedys, mojemu m sie podoba:sorry::cool2:
dobra klikne pozniej, bo dzieicarnia glowe mi suszy:dry:

hej dziewczyny moj synek juz zdrowy... jest jeszcze na diecie ale nie ma juz od wczoraj biegunki.. noc w miare przespana jeszcze sie balam i sluchalam co dzieje sie u niego w pokoju czy wszystko ok.. ale jestem szczesliwa ze sie nie meczy juz tak strasznie jak wczesniej... az mi lepiej na serduszku... a mala skacze jak szalona w brzuszku no ale coz ma jeszcze dosc sporo miejsca na fikolki wiec korzysta..

A Nika znowu ma 38.5 stopnia:-(Jak bylismy w Wacky'm przerdwczoraj to taki chlopczyk ciagle sie Jej spsocil i popychal itp...No i wypatrywalam do kogo podbiega po picie i takie tam i za kazdym razem jak podchodzil do matki to sprawdzala Mu temperature reka:wściekła/y:No i tak wlasnie roznosza sie choroby:wściekła/y:

katarzyna- zgadzam sie z toba tu rodzice nie martwia sie tym ze ich chore dzieci moga zarazic inne zdrowe maluch... taksamo jest w przedszkolu jak moj synek chory to go nie prowadze aby sam wyzdrowial i nie zarazal innych... a oni niestety tak nie robia malucha wisza gilochy po pas ale i tak chodza i rozsiewaja bakterie... cos okropnego... a jak pozniej choruje to polowa przedszkola...po prostu ciemnota... az slow brak... ob nikki w tym roku szkolnym juz 3 raz byl chory...a jeszcze tyle przed nami...

witam sie znow:-)
musze powiedziec ze w koncu i nas dopadla choroba:no:szczerze mowiac to sie troche boje.Juz dalam mu calpol bo o 4 mial 38C teraz szaleje z tata:-)chce go zmeczyc.I wlasnie kliki ma do pasa ale to ponoc dobrze ze wychodzi bo w tedy gardlo jest czyste i kaszlu nie ma:tak:zobaczymy.caly dzien dzis mam go na rekach juz mialam dosc.Musialam krzyknac na G zeby mi pomogl bo on jak zwykle sie nie domysli:no:
lece jutro napisze :sorry:

kwiateczek - to szybkiego powrotu do zdrowka zycze,bo to taaaaaaaaaakie meczace i dla maluszkow i dla Nas:zawstydzona/y:
paula - no wlasnie!i cholery mozna dostac jak sie widzi takie chore dziecko,bo wiesz ze to sie dobrze nie skonczy dla Twojego szkrabka:wściekła/y:mi sie zacznie od wrzesnia jak Nika ruszy do przedszkola....chorobsko za chorobskiem bedzie:dry:

wypila w soczku Pracetamol i narazie szaleje na lozku z tatusiem:tak:zaraz kolacyjka i zamiast kapieli to sie tylko dzis umyjemy,zeby juz bardziej Jej nie oziebic:dry:

dzięki dziewczyny za słowa otuchy z tym mleczkiem :-) Oliwka je jogurciki, ser żółty uwielbia, biały jak ma ochotę to też zje, z budyniami różnie bywa, no i rano zjada prawie 150 ml kaszki, a to też na mleku modyfikowanym, więc chyba faktycznie przestanę się martwić. jeszcze raz dziękuję za Wasze komentarze :tak:

mała-gorzatka fajnie z tym Twoim bratem he he :-D często się słyszy, że ktoś za dziecka nie pij mleczka, a później jakoś zaczęło smakować.

kwiateczek ja też słyszałam o tym programie o mleku. szczerze mówiąc, jak byśmy mieli wierzyć i słuchać tych wszystkich uwag na temat jedzenia, to nic nie można by było jeść ani pić. zdrówka dla malucha.

katarzyna s moja mała większość czasu biega bez skarpet, bo co jej założę, to ona ściąga :-D niech sobie latają dzieciaczki bez skarpetek, przynajmniej się zahartują troszkę :-) zdróweczka dla córci - bidula znowu gorączka :sorry2:

tajchi my wynajmujemy 2 bedroom flat. byłam dziś w Council zanieść im papiery, teraz czekamy na decyzję.

kik Ty to masz na głowie he he :-D ja też sobie ostatnio kupiłam stanik push-up, do tej pory nosiłam takie do karmienia. i muszę przyznać, że jakoś tak sexy się w nim czuję :zawstydzona/y:

no jestem n achwile:-)
maly budzi sie co pare minut,czyli nocka z glowy:baffled:znow:no:
Syla ja mam paiery od grudnia,czekalam az mi sie macierzynskie skonczy.Jak maly bedzie sie dobrze czul to pojde jutro.Dalam mu calpol i jakis chlodny teraz jest:tak:moze bedzie dobrze:-)
syla a jkie zanosilas dokumenty??payslipy(3 ostatnie tak) i co jeszcze??ja chyba nie musze nic skoro juzz mam tylko chb i chtc??
dzieki dziewczyny,mam nadzieje ze mu przejdzie:sorry:

reklama
kwiateczek ode mnie to chcieli całą stertę papierów:

paszporty, dowody, NIN cards, medical cards, informacje na temat CHB i CHTC, wyciągi bankowe za dwa miesiące, payslipsy mojego męża (5 ostatnich), papiery z Home Office, umowę najmu mieszkania - to chyba tyle.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry