mala-gorzatka28
Fanka BB :)
tatus poszedl na popoludniowa zmiane a do poludnia chaslismy wszytscy po sklepach
No oczywiscie bez furii i szalu Nastki sie nie obylo...ludzie sie patrza na nas...ale mnie to kolo gwinta lata
Katarzynko s - jesli nie macie lodowatych podlog a mala chce biegac na boso to sie ciesz
Mowilams kiedys ze w domku utrzymujecie temp 22 stopni wiec macie cieplo. U nas zimno w domu i podlogi lodowate... i juz nie moge sie doczekac przeprowadzki gdyz bede chciala mala troszke rozebracm.in zeby sobie biegala czesciej po domu na boso :-)
kwiateczek- o tym mleku to ja juz czytalam ze 4 lata temu ze wcale takie zdrowe nie jest...
No oczywiscie bez furii i szalu Nastki sie nie obylo...ludzie sie patrza na nas...ale mnie to kolo gwinta lata
Katarzynko s - jesli nie macie lodowatych podlog a mala chce biegac na boso to sie ciesz
kwiateczek- o tym mleku to ja juz czytalam ze 4 lata temu ze wcale takie zdrowe nie jest...
robotnicy przywiezli mi dzis 2 zelazne szyny i mooooze w czwartek przyjda, tylko nie powiedzieli w ktory

No i tak wlasnie roznosza sie choroby
szczerze mowiac to sie troche boje.Juz dalam mu calpol bo o 4 mial 38C teraz szaleje z tata:-)chce go zmeczyc.I wlasnie kliki ma do pasa ale to ponoc dobrze ze wychodzi bo w tedy gardlo jest czyste i kaszlu nie ma
znow