• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

kurcze samo poszlo:angry:
Mamusia Blaneczki witaj:-)widze ze tez masz wesolo:-D:-D ja wlasnie zajzalam do malego a tam :szok::szok:maly lezy na poduszcze do gory nogami,zwiniety w klebuszek:sorry:boshhh jak mozna tak spac.Ciagle te nogi podciagniete juz wymiekam:baffled:
Jak blizniaki:-)pewnie roboty przy nich ze hooo:tak:dzis bylam u znajomej i jak pomysle o dwoch takich:szok::szok::szok
lece sie polozyc bo nie wiem co mnie czeka:dry:dzis wypada ze powinno byc dobrze.Jakos co druga noc to koszmar:baffled:wycie itd:no:
oki lece.a Kasia ladnie,w sumie obie propozycje:tak:u mnie bedzie Rozali-kiedys:-D:-D
dobranoc:-)

reklama
Mamusia Blaneczki - dla syncia mialo byc Dominik,no a co do dziewczynskiego imienia to jeszcze nic do konca nie wiadmo,bo moze znajdziemy kompromis w zupelnie innym jeszcze:tak:Sara mi nie podpasowuje bo byloby Sara Stroinska i jakos za duzo tych SSSSSSSSSSSSSSS:-DNika zaczela powolutku mowic,ale w dalszym ciagu to sa pojedyncze sloweczka,ale za to zna juz sporo literek z alfabetu i liczy ladnie,wiec ruszylo sie i tak znacznie w kwesji mowy:tak:A do przedszkola idzie dopiero jak skonczy 3 latka,do tego przyszkolnego,bo niestety na prywatne nie mamy kasiory:-(Ale nadrabiamy jak mozemy wypadami do dzieci,glownie do Wacky Warehouse.A jak u Was?blancie chcecie poslac do zlobka jakiegos?Co za okres sie zaczal,wszystkie dzieci jakos marudne ostatnio i nawet Blancia:confused:A na fotach na NK taki anioleczek:tak::-)
Oj,moja droga-Maxin to juz chyba o Nas zapomniala:-(A serio to pewnie czasu nie ma kobitka,wiesz ze zawsze zabiegana na maxa:tak:
kwiateczek - milej nocki w takim razie zycze!!!!wyspij sie kobitko porzadnie i zregeneruj sily;-)

katarzyna s gratuluję drugiej dziewczynki :tak: zgodzę się z dziewczynami i Tobą, że przynajmniej na ciuszkach zaoszczędzisz ;-)

karola ja na Twoim miejscu pogadałabym z HV albo poprosiła o wizytę u lekarza, mała się męczy, Ty się męczysz, a może faktycznie potrzebne będzie jakieś specjalne mleczko.

przepraszam, że nie odpisuję do każdej z osobna, ale tyle tu skrobiecie, że trudno się tutaj w tematy wkręcić :zawstydzona/y:

ja w czwartek idę na rozmowę w sprawie pracy (kelnerka), zobaczymy co z tego wyniknie. oj przydałaby się jakaś praca, bo u nas krucho z kaską :-(

no i mam też niemały problem: moje maleństwo za nic nie chce pić mleka :sorry2: próbowałam podać jej różne mleka, w różnych postaciach i za każdym razem ją odrzuca. martwię się, bo odstawiłam ją już od piersi, a dzieciaki w jej wieku to mleko pić muszą. może któraś z Was zna podobny problem i ma jakiś pomysł? tak czy siak, w środę idę pogadać z HV na ten temat.

tak poza tym to staram się o Housing Benefit, ciekawa jestem czy nam przyznają :confused:

syla- ktoregos razu, a raczej dwa razy spotkalam sie z takimi slowami od lekarzy - jak nie chce to niech nie pije, przeciez na sile jak kaczce pani nie bedzie podawac mleka. Wydaje mi sie ze nie musza dzieci pic mleka, gdy jedza juz inne jedzonko. Oczywsicie fajnie jest gdy pija :) Ale sa serki homog, sery zolte, biale, jogurty itd.
Moj mlodszy brat od 9 m-cy zycia przestal pic mleko, co gorsza nie jadal zadnych budyni, serow nic.... teraz jest dorosly i od szkoly srednij pija mleko -jak to kiedys sie mowilo-jak matka karmiaca...:szok:

syla - nie musi pic mleczka,ale nabial musi jesc pod jakas postacia:sorry2:ale jesli je Ci jogurciki,ser,serki topione,twarog itp to nie musisz juz mleczka wciskac.a jak bardzo chcesz to moze zachecisz Ja do wypicia tych smakowych mleczek raz na jakis czas:tak:

a ja zabralam sie za dekorowanie tanim sposobem przedpokoju,a poniewaz wynajmujemy to pozostaly mi ozdobki na sciane itp.wkleje fotke jak skoncze,oby zapalu mi starczylo tylko:-pjuz bym chciala zmienic mieszkanko,bo nie wiem gdzie tu rzeczy malenstwa rozloze skoro jedna wbudowana szafe mamy tylko i to jedyny Nasz mebel:baffled:duza jest ale trzy osoby to max sie zmieszcza z rzeczami:dry:ale nie mam opcji na skrecenie depozytu w tej chwili zeby wylozyc zanim dostaniemy zwrot tego tutaj....:-(:dry:

witam
Syla tez mie sie wydaje ze jesli nie chce pic to trudno.Tak jak dziewczyny pisza jesli bedzie jesc jogurty,serki itd to spoko:tak:
apropo mleka ostatnio na tvn mowili ze mleko wcale nie jest takie zdrowe jak do tej pory uwazano:szok::tak:
lece sprzatac

Witam z kawusia i lece do kuchni od razu:-)Moja mala sie upiera zeby bez skarpetek biegac i zadna sila Jej nie zmusi zeby nie miec golych nog:wściekła/y:I jak ja mam Ja przed chorobami strzec!!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y:

katarzyna zycze dużej weny twórczej przy odnawianiu mieszkanka:tak:
kwiateczek ja tez o tym mleku słyszałam juz wczesniej i jeszcze trzeba uważac jak kupuje sie jogurt,bo sa jogurty o smaku np.truskawkowym i jogurty truskawkowe, te co maja na pudełku nazwę o smaku truskawkowym sa sztucznie barwione i dodawane sa sybstancje o smaku truskawki,zwrócci na to uwage w sklepach najlepiej jogurt truskawkowy
syla z tym mlekiem to dołaczam sie do dziewczyn wypowiedzi ,życze powodzenia z housing benefit, a co wynajmujecie??

reklama
Witam,ja też na chwilke bo obiad musze zrobić.

Kwiateczek ja ogladalam na TVN Uwage akurat o tych mlekach serach i jogurtach jak są robione w Pl.

Syla mojej sąsiadki córcia w Pl nie pila mleka od 7 miesiaca,za nic w swiecie nie wypiła.Jadla jogurty,sery,budynie itp.Moj synek pije do tej pory rano i wieczorem po kubku mleka.On do 3 roku życia pil mleko proszkowe,a potem przerzucilismy sie na krowie.U nas znowu ciezko zeby namowic go na wypicie herbaty zamiast mleka.

Katarzynka s twoja mała się uodparnia:-) tym bieganiem na boso.Dorze ze moj maly nie ma takich pomyslow bo u nas zimne podłogi.On to kazdemu kapcie przynosi zebysmy zakladali.
no i czekamy na fotki jak dekoracje wyszły.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry