kwiateczek
majowa mama `08
Witam
Monia witaj na naszym watku
Gratuleje dwoch motylkow:tak\:wiesz juz jakiej plci sa babaski?i jednojajowe beda:-)ale fajnie ,nierozmawialam nigdy z nikim kto spodziewal sie bizniakow/czek:-)
Pinka duzo miejsca w tym sklepie.czekamy na fotki jak skonczycie:trak:co do zdjec na mnie bys mogla poczwiczyc
ja jestem dosc niefotogeniczna ale zawsze chcialam takie profesjonalne zdjecia tylko kaski wiecznie bylo brak
oki lece malego kapac.G teraz jedzie dopiero z pracy.Ja czekam na @@@zaraz bedzie
juz slodycze pochlaniam i robi mi sie wielki syf na brodzie
cala boli
wrocily mi syfy okresowe bo dawno nie milaam
zawsze malam 3 krostki na dekoldzi i wlasnie sie pojawily
fujjjjj
oki paaa
Monia witaj na naszym watku
Gratuleje dwoch motylkow:tak\:wiesz juz jakiej plci sa babaski?i jednojajowe beda:-)ale fajnie ,nierozmawialam nigdy z nikim kto spodziewal sie bizniakow/czek:-)Pinka duzo miejsca w tym sklepie.czekamy na fotki jak skonczycie:trak:co do zdjec na mnie bys mogla poczwiczyc
ja jestem dosc niefotogeniczna ale zawsze chcialam takie profesjonalne zdjecia tylko kaski wiecznie bylo brak
oki lece malego kapac.G teraz jedzie dopiero z pracy.Ja czekam na @@@zaraz bedzie
juz slodycze pochlaniam i robi mi sie wielki syf na brodzie
cala boli
wrocily mi syfy okresowe bo dawno nie milaam
zawsze malam 3 krostki na dekoldzi i wlasnie sie pojawily
fujjjjj
oki paaa
od wczoraj nie ruszylam ani jednego garnka ze zlewu, jedynie kubek na herbate sobie umylam ale powiedzialam sobie: pier.... to, ja nie jestem sama w domu
dobrze ze nie widzialyscie jak maja u siebie w pokoju bo byscie sie tylko mocno przestraszyly
jednak okazuje sie ze nawet starzy znajomi okazuja sie inni niz byli....jestem ciekawa co tu bedzie sie dzialo jak sie wyniesiemy