• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Witam
Monia witaj na naszym watku:tak:Gratuleje dwoch motylkow:tak\:wiesz juz jakiej plci sa babaski?i jednojajowe beda:-)ale fajnie ,nierozmawialam nigdy z nikim kto spodziewal sie bizniakow/czek:-)
Pinka duzo miejsca w tym sklepie.czekamy na fotki jak skonczycie:trak:co do zdjec na mnie bys mogla poczwiczyc:tak:ja jestem dosc niefotogeniczna ale zawsze chcialam takie profesjonalne zdjecia tylko kaski wiecznie bylo brak:baffled:

oki lece malego kapac.G teraz jedzie dopiero z pracy.Ja czekam na @@@zaraz bedzie:baffled:juz slodycze pochlaniam i robi mi sie wielki syf na brodzie:szok::szok:cala boli:sorry:wrocily mi syfy okresowe bo dawno nie milaam:sorry:zawsze malam 3 krostki na dekoldzi i wlasnie sie pojawily:baffled:fujjjjj :sorry:oki paaa

reklama
hejka:)
dziewczyny wiem ze nie powinnam sprzatac, umowilismy sie ze dwa razy w tyg jest sprzatanie, sroda i sobota i owszem w te dni jest zawsze sprzatane ale co z tego jak za dwie trzy godziny znow jest burdel? jezeli nie potrafia utrzymac porzadku to powinno sie przy nich codziennie sprzatac, niestety sa to typowi balaganiarze:baffled: a ja niestety nie lubie zyc w brudzie i czasem sprzatam:confused2:od wczoraj nie ruszylam ani jednego garnka ze zlewu, jedynie kubek na herbate sobie umylam ale powiedzialam sobie: pier.... to, ja nie jestem sama w domu:wściekła/y: dobrze ze nie widzialyscie jak maja u siebie w pokoju bo byscie sie tylko mocno przestraszyly:szok:na szczescie jeszcze tylko tydzien nam zostal ,jakos wytrzymam:-pjednak okazuje sie ze nawet starzy znajomi okazuja sie inni niz byli....jestem ciekawa co tu bedzie sie dzialo jak sie wyniesiemy:sorry:
Kondzio dziekuje ze mile slowa:-)dzisiaj dostal pierwsza kaszke, smakowala mu, zjadl polowe a reszte ja dokonczylam bo bardzo lubie takie rzeczy:-D
monia witaj:-)
chorowitkom zycze zdrowka:happy:

Witajcie kobietki, postanowilam sie do Was przylaczyc bo dobrych rad nigdy za wiele. Ciekawa jestem czy sa tu jakies mamcie z Preston? Jezeli tak to chetnie zamienilabym znimy kilka zdan:)
Pozdrawiam i zycze wszystkim milego weekendu

Hej kobiety!!!
Dzisiaj bylo troche lepiej w nocy, chociaz mala i tak sie dwa razy w nocy obudzila... Ale widac poprawe...
Monia, Mili ja takze witam na watku... Blizniaki? Zawsze chcialam miec, ale bylo by to trudne zadanie... Bardzo wyzywajace, chociaz nie do zrobienia... Gratuluje!!! I jak cos to pytaj, a na pewno pomozemy, jesli bedziemy mogly :-)
Pinka sklep rzeczywiscie bardzo duzy... Kiedy wielkie otwarcie? A i gon swoje marzenie, jesli fotografia Ci sie marzy... Na mnie tez mozesz liczyc, jesli kiedykolwiek sie doczekam na pytanie ;-)
Ok, zajrze pozniej, bo moj mnie wola, buziaki

kwiateczek Tak plec maluszkow juz poznalismy i beda chlopcy, najprawdopodobniej jednojajowi :)) chociaz bardziej liczylam na dziwczynki to i tak baaardzo sie ciesze tylko mam problem z wyborem imion.

hej dziewczyny :-) ja tylko na chwilkę, bo pracy dziś mam dużo i załatwiania.
witam nowe mamy :tak::tak::tak:piszcie kobitki duuużooo.
co do chorowania, to chyba się zaczęło, bo dookoła wszyscy chorzy :sorry: także dużo zdrówka wszystkim chorowitkom.
a dziś znowu piękny, słoneczny dzień, ja to w szoku jestem, że ten wrzesień taki piękny w tym roku.
oki laseczki później coś skrobnę, bo teraz muszę uciekać.
Miłego dzionka!!!

Czesc dziewczyny:)

Rzadko teraz zagladam bo normalnie padam z nog, taka zabiegana jestem kazdego dnia. Czytam regularnie wszystkie posty, ale juz na odpisanie czasami mi czasu braknie.
Nie wiem od ktorej z was zaczac takze daruje sobie tym razem odpisywanie. Ale wszystkie was pozdrawiam goraco i mam nadzieje ze u wszystkich z was wszystko dobrze.
W napozniejszych postach dojrzalam ze Pinka interesuje sie fotografia co tez jest moim marzeniem, ale narazie tylko na moich maluszkach praktykuje;-)aparat mam chyba w porzadku, polecam z reszta, bo ladne zdjecia robi, Sony DSLR A350.
Poza tym to wszystko mnie ostatnimi czasu doluje i denerwuje jednoczesnie, nie wiem ale chyba kryzys jakis przechodze:wściekła/y::-(
Dzieciaczki mi rosna, a malutka w szczegolnosci ale zabkow jeszcze nie ma, co myslalam ze juz do tego czasu chociaz jeden, a tu nic.

No nic, dodaje kilka terazniejszych zdjec i ide, bo musze troche posprzatac. Pozdrawiam:-)

Załączniki

• 18092009028.jpg
    18092009028.jpg
    27,8 KB · Wyświetleń: 55
  • DSC00770.jpg
    DSC00770.jpg
    21,7 KB · Wyświetleń: 57
  • DSC00773.jpg
    DSC00773.jpg
    16,5 KB · Wyświetleń: 63
  • DSC00776.jpg
    DSC00776.jpg
    13,1 KB · Wyświetleń: 62
Witam Mamusie!

Ja tylko na chwilke,bo czeka mnie sprzatanie ,pranie,prasowanie i zrobienie pazurow sobie przed wyjazdem,a we wtorek juz bedziemy w Grecji:-)
Mamci kupilam ladna bransoletke ze skory z wielkimi cyrkoniami :-)
Ojczymowi wodke :-D jakas nie wiem nie znam sie na angielskich ale sie nazywa Vod-Kat :-p
no i jakies czekoladki tam reszcie :sorry:
Jeszcze musze jechac jutro kupic sobie pizamy i zastanowic sie w czym ja pojade :-p spakowac nas tez musze eh.

Pinka ja pozowalam kiedys do zdjec bawilam sie w fotomodeling uwielbiam pozowac!:-)
po za tym mialam zaprzyjaznionego fotografa ,z ktorym wykorzystywalismy jego i moje pomysly:-)
Sklepik duzy i jaki ladny naprawde!

Aneczka zdjecia sa swietne naprawde!

Musze zmykac obiad sie robi i ide jesc szybciutko pozniej jeszcze zagladne.
Pozdrawiam i sle ciumaski!

reklama
Witam Ada,
Ciesze sie bardzo ze mieszkasz w Preston:) Chcialam zapytac czy posylasz swoje dzieciatka gdzies do przedszkola? i czy wiesz gdzie sa jakies play grupy. Moja coreczka ma 14 miesiecy, od stycznia chce ja poslac do przedszkola ale wczesniej myslalam o jakichs play grupach tylko nie wiem gdzie sa jakies. Bylabym wdzieczna za jakies podpowiedzi
Pozdrawiam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry