• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

W imieniu mojego synka dziekuje za wszystkie komplementy.

Ulinka to musialo byc okropne dla Was,mam nadzieje ze Twoja siostra bedzie na tyle silna zeby zwalczyc to wstretne chorobsko,a Twoj facet dostanie wize,zycze powodzenia.Mojego meza wujek rowniez wlasnie sie dowiedzial ze ma raka i to niezle zaawansowanego.

Anya widze ze szybko sie zmobilizowalas do cwiczen,a malego bierzesz z soba czy w domciu zostawiasz?

Pozdrawiam i uciekam sie kapciac.
Milego weekendu zyczymy.

reklama
Lwica ja zapomnialam dodac swoj zachwyt ::)
Synka masz uroczego. Ma takie dorosle rysy twarzy i super, ze jest grzeczny, oby tak dalej. Wklejaj zdjecia jak najczesciej :)

Ulinko trzymaj sie dzielnie i przejdz ta probe pomyslnie. Po burzy przychodzi slonce :) Zycze calym sercem, zeby sie wszystko poukladalo jak najlepiej

ANyu, to fajnie, ze policzki udalo sie zaleczyc. A z jedzonkiem, no coz trzeba proowac, a noz moze zaskoczy i bedzie jadl. Nie wiem jakie kaszki sa tutaj w U.K. Ja dawalam Alkowi polskie, dopiero jak skonczyl 5 miesiecy i to do jablka. Moze jednak maja tutaj cos co mozna podac wczesniej. Jak chcialbys podawac kleik ryzowy to wiem, ze maj tu takowy. Czasem po nim moze wystaic chwilowe zatwardzenie.

Beta kochana a gdzie Ty sie podziewasz?????? Co tam u Ciebie i Tomaszka przystojniaka?? Odezwij sie!!! :)

lwica- malego zostawiam z tatusiem i ide sie wtedy troche powyginac i takze odprezyc... Trzy razy w tygodniu aerobik, sauna, masaz. A zmobilizowaly mnie moje stare zdjecia, ktore ogladalam :-)

Martuska- no ja polskich kaszek nie bede dawac, bo nie chce ich importowac z kraju, aczkolwiek moja mama przeslala mi na sprobowanie kilka. Dzisiaj juz zaczelismy i poszlo pieknie- Josh zjadl wszystko jak grzeczny chlopczyk!!!! :-)

Maggusia- doczytalam teraz, ze urodzilas! Wielkie gratulacje! Napisz jak przebiegl porod i jak sprawuje sie dzidzia

A tutaj najnowsze zdjecia mojego synka!

kapiel.jpg

kapelusik.jpg

fotelik.jpg

Anya!Twoj maly rosnie jak na drozdzach!!!!!!!I juz mu sie rysy pozadnie uksztaltowaly, tak ze mozna spobie wyobrazic ja bedzie wygladal jako mezczyzna, no no, no:):):):)
Fajnie ze chce ci sie i masz energie na cwiczonka:):):):)extra
Dziekuje dziewczyny za mile slowa:) Izusia przytylam ok 10kg, tydzien temu sie wazylam, teraz mam wrazenie ze wiecej jest juz ale nie mam wagi.
Caly czas jestesmy w trakcie urzadzania pokju dla nas i dla malej :):):)

Anya JAKI ON JEST SLICZNY !!!! ZNACZY PRZYSTOJNY !!!! :laugh: no i jaki ogromny ;D czy ty go tam nie pedzisz jakimis odzywkami ?? :laugh: Jeszcze niedawno byl takim slodkim bobaskiem a tu masz normalnie chlop jak dab !!! :laugh:
Tamarunia brzuszek super taki zgrabniutki :laugh:
Ulinko musicie byc bardzo bardzo silne !!!
Maggusia GRATULACJE I DUZO ZDROWKA
Dziewczynki czy nie wiecie czy jutro jest jakis pochod w londynie w rocznice smierci Papieza??bylam jak zmarl wiec teraz tez bym nie chciala opuscic.

CZesc Dziewczyny! Pozdrawiamy wszystkich mocno!
to szukanie pracy kolezance mocno zniechecilo mnie do internetu - a tu jednak sie okazalo, ze kolezanka nie przyjedzie bo JEST W CIAZY!!! ;D

MAm duzo do nadrobienia...
Ulinek trzymaj sie mocno! wysylamy kupe pozytywnych fluidow!!! i tak jak napisal Martusia - po burzy przychodzi slonce. i za to trzymamay kciuki. MAm znajomego, ktoremu chemoterapia pomogla i juz od lat prowadzi normalne zycie

Kalusia zajrzyj na strone gonca www.goniec.com tam wspominali o marszu i o tym ze chcieliby aby to pozostalo juz w tradycji tutejszej poloni

Maggusia gratulacje synka!!!!!!!! oj niedlugo bedzie mozna uformowac druzyne pilkarska bialo -czerwonych z naszych chlopakow.
Potrzebujemy wiecej cheerleaderek!

Lwica, Anya chlopcy rosna jak na drozdzach! Wydaje mi sie ze Olivierek podobny jest do mamy :laugh:

Tamarunia, Maxin, Ara jak te brzuszki sie rozrosly!!!! Ara i Tamarunia - wasze brzuszki pamietam ze spotkan, ale Maxin byla przeciez plasciutka jak nalesnik!!

Ara co sobie porabiasz w ciagu dnia? chodzisz gdzies na spacerki po Haunslow?? moze sie spotkamy? czy moze nie chcesz juz ryzykowac wypadow na miasto?

Martusia dzieki za pamiec - Alek rozwija sie w niesamowitym tempie: wyprzedzil tomka z zabkami - teraz mowisz ze zaczal juz raczkowac. Moj Tomcio paluszek wciaz praktykuje spacerki do tylu, tak mu to jakos odpowiada. jeszcze nie wpadl na to po co ma oczy w przedniej czesci a nie w tylniej. No i te zabki ma juz "ctery" i podgryza mamae :( Martusia czy Alek tez cie gryzie przy karmieniu?

Sciskam mocno nie wymienione mamusie Pa PA

A ja nie widze Josha :( to nie fair.

Beta fajnie, ze napisalas, bo mi sie brakowalo :) Zabkami to sie nei przejmuj i raczkowaniem tez. Roznie to te nasze dzieciaczki zaskakuja. Na lipcowkach sa dzieci calkiem bezzebne, a sa takie co juz maja wszystkie osiem. Kazde dziecko ma swoje tempo i byle do przodu ;)

Alek mnie podgryzal ale delikatnie. Mial takie okresy, ze podgryzal jak mu wyszly dolne jednyneczki, potem sie chyba donich przyzwyczil i przestal, potem znowu jak mu wyszly te gorne jedynki z dwojka to tez chwile mnie probowal przyszczypywac, a ja mu wtedy wzdychalam tak glosno hyyyy (tylko na wdechu ;) ) i on sie patrzyl puszczal i probowal "zagadywac" tak smiesznie rozpraszac cala sytuacje :laugh: Nie raz zrobil podkowke jak westchnelam glosniej. Ostatnio nie gryzie, no ale krew sie niegdy nie polala z brodawki :P

Betko a budzi sie Tomus w nocy? Alek budzi sie jak zasnie chyba z 5 razy z placzem, tak zeby mu dac smoka, obroci na bok, czasem wziac na rece (choc sam sie przewraca na brzuch i na pol przytomny chce raczkowac) nad ranem budzi sie na cyca jeszcze. Te pobodki nocne to ma takie w polsnie.

Pozdrowienia dla was dziewczynki ide lulac

czesc dziewczynko!!

Maggusia WIELKIE GRATULACJE :):):):)

Lwico
... cudo szkrabika masz w domu [taki usmiechniety]
a Ty Anyu mozna powiedziec, ze masz juz dwoch mezczyzn w domu... Josh rosnie jak na drozdzach, a Ty mowisz ze jest "Tadkiem niejadkiem" :):).. a tak na powaznie, nie martw sie, na pewno sobie poradzicie..

Bato, Matuska... gratuluje podrozujacych szkrabow :):):)

Maxin..jak tam na urlopie

Ulinek.. trzymam kciuki za siostre

pozdr dla reszty Mamusiek

reklama
Czesc!!!
leedsano - uuu twoje gratulacje sa naprawde wielkie!!! ;D

Maxin- nie doczytalam , ze juz jestes na urlopie- ale fajnie :laugh: teraz nic tylko lezec brzuchem do gory ;)

Martusia - wiesz co zrobilam? odzwyczailam Tomka od smoczka - niestety oplakal sowicie 3 noce, nawet przytulance nie pomagaly -ale bylo warto. Teraz budzi sie ok. 4 na jedzonko i potem spi do 6-7. oczywiscie przed zasnieciem tez sobie troche pochlipuje, ale tylko go przytulam - smoczka i tak juz nie chce - chyba ze jako gryzaczek.
Tomek od poczatku duzo plakal i budzil sie w nocy co 3 godziny - wiec musialam cos zrobic bo nie mialam juz sily, wiec kiedy zorientowalam sie, ze Tomek budzi sie tylko po to by zaraz przy piersi zasnac bez lyczka mleka (wiec nie jest glodny) postanowilam oduczyc go ssania smoczka przed zasnieciem. I na razie dziala.
Nie wiem czy nie zrobilam tego za wczesnie - ale tak mi radzilo pare kolezanek

Milej niedzieli pa pa

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry