• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Kwiateczek- wpisz sobie kochana w google czarcie zebro i wyskoczy ci pelno artykułow z tm zwiazanych...................

wpadne pozniej bo teraz trszke zajeta jestem pozdrawiam

reklama
Witam Mamusie!
Ale rozpisalyscie sie:szok:
Ostatnio nie mam czasu za bardzo zagladac tutaj,Brian nadal przeziebiony juz mu przechodzilo ,a on od wczoraj znow ma ogromny katar i kaszel:eek:
Po za tym nie chce chodzic do przedszkola,wczooraj musialam wracac po godzinie i go odbierac z przedszkola:zawstydzona/y:nie wiem co sie dzieje...
mzoe to to przeziebienie?
moze dlatego ze jego kolega przeziebiony inie chodzi on zle tam sie sam czuje?
sama nie wem co o tym myslec,przeciez tak lubial przedszkole i nie mogl sie doczekac kiedy pojdzie.Wczoraj jak weszlam do przedszkola to tak sie darl,ze masakra ,a pani zamiast go przytulic to trzymajac go za reke chodzila po przedszkolu:szok:hm nie wiem moze taki system maja...
Jak narazie nie bede go dawac tam przez kilka dni tez podkurujemy przeziebienie i moze wkoncu sam zawola ,ze chce isc....

Po za tym duzo mam nauki ,bo w poniedzialek mam egzamin z angielskiego i poprostu az sie stresuje jeszcze nic nie umiem :sorry:

Jeden rachunek to ja mam problem z gazem jak znajde ten list to przesle ci na poczte :-) bede wdzieczna za pomoc....

Joklis to mile ze o mnie pytasz :-) juz jestem bede starala sie czesciej zagladac.

Pinka co sie dzieje?
mam nadzieje ,ze klopoty szybko znikna!:sorry:
Chcialam sie ciebie zapytac na ktora godzine robiliscie slub ,a pozniej wesele?
bo normalnie mnie o godziny pytaja ,a ja jeszcze nie wiem jak to wszytsko zorganizowac.

Kochane przepraszam ,ze wam nie odpisze wszytskim ,ale poprostu musze zbierac sie po leki dla malego i po jakies zakupy na obiad.Pozniej zagladne i postaram sie odpisac jesli czas mi na to pozwoli:-)
Pozdrawiam was serdecznie i sle ciumaski!

Witam
Pinka juz wpisywalam ale jest tyle tego:szok::szok:ale nie te co Ty podalas:sorry:oki dzieki,jakos poszukam powoli:tak:

ale dzis ziab:no::no:ogrzewanie chodzi prawie caly dzien:no:jak sie wylaczy to pol godz i mi zimno:szok::'szok:normalnie :angtry::angry:dzwonilam do mojego ladlorda pytalam o ten nowy dom i powiedzial ze raczej po nowy roku bedzie bo maja problemy z zalozeniem gazu:no:pytalam o wymiane okien tez nie:angry::angry:za trydz G bedzie mil wolne to pojde do niego i pogadam twraza twarz.5 lat mieszkam w jego mieszkaniach,jak mi nie wymieni tych okien szybko to niech daje referencje bo ja tu m,arznac nie bede i jeszcze placic tyle kasy za gaz:angry::angry:

kwiateczku - pamietam jeszcze wasza poprzednia zime. JUz w lato trzeba bylo od wlasciciela egzekwowac okna, np podpisaniem aneksu do umowy ze wam wstawi okna do "data" . My tak kiedys zrobilismy, bo tak na slowo to ja tym wszytskim zbojom nie wierze. Wszytsko jest pieknie jak kasy nie musza wydawac, a jak przychodzi ze maja troche kasy wlozyc w chate to zaraz zaczyna sie krecenie nosem, odkladaniem z dnia na dzien, a potem juz leci miesiacami...
wspolczuje wam tego zimnego mieszkania.

Maggusia - u nas jest slub na 17, powiedzielismy to w restauracji i tam kobitka nas poinformowala ze od 18 bede juz zwarci i gotowi.

hej mamuski
ja dzis byłam u położnej i wszystko gra , ale lekarz przepisał mi antybiotyk bo mam jakies bakterie w moczu i znowu ciut cisnienie mi podskoczyło no ale nie jest zle w sumie tłumacze to sobie ze to końcóweczka ciązy a tak prawie całą ciaze przeszłam bezobjawowo :sorry:Gucha90 co cie sprowadza do Preston? i jeszcze z G-dza jesteś ja tam zdawałam na prawko, jeżdziłam na zakupy do reala :laugh2: do Grudziądza miałam jakies pół godziny drogi a i studiowałam na WSHE:laugh2::laugh2:

hej mamuski
ja dzis byłam u położnej i wszystko gra , ale lekarz przepisał mi antybiotyk bo mam jakies bakterie w moczu i znowu ciut cisnienie mi podskoczyło no ale nie jest zle w sumie tłumacze to sobie ze to końcóweczka ciązy a tak prawie całą ciaze przeszłam bezobjawowo :sorry:Gucha90 co cie sprowadza do Preston? i jeszcze z G-dza jesteś ja tam zdawałam na prawko, jeżdziłam na zakupy do reala :laugh2: do Grudziądza miałam jakies pół godziny drogi a i studiowałam na WSHE:laugh2::laugh2:
Lucy a ty skad jestes? Ja z Wąbrzeźna wiec tez 30min drogi. widze ze moje okolice sie pokazuja :tak:

Tak wogole to witam was drogie panie. Skoro nikt o mnie nie pytal to znaczy, ze sie za malo angazuje w forum :-(
Juz nie pamietam komu, ale ktorejs z was naopowiadalam brednii za ktore przepraszam. Chodzilo o forme o chate z counsilu i powiedzialam ze czy i dofinansowanie czy o dom to jest ta sama forma a okazuje sie ze sa rozne. W piatek bylam u laski ktore mi wypelniala forme o dom i okazalo sie sa to biale kartki a nie zielone:-p bardzo przepraszam za wprowadzenie w blad.:zawstydzona/y:
Powiem wam dziewczyne ze od tego stania w sklepie to nogi z d.. mi wychodza. Dzis zlozylismy wniosek o dom i zostal nam przypisany Band 3 wiec nie jest zle ale moglo byc lepiej.

reklama
Pandorka my jechalismy autem do polski jak maly mial 2,5 m-ca. Nie powiem ze bylo latwo tym bardziej ze za oknem 32 C ciepla, ale dalismy rade. D kierowal ( w niemczech sie zmienilismy) a ja siedzialam z bomblem z tylu i go zagadywalam. Moge teraz byc przez niektorych zjedzona, ale karmilam malego podczas drogi. bralam go na kolana i tak tez mi zasypial. Dobrze jak przyczepisz cos by mogl sie bawic jak bedziecie jechac,ale nie powinno byc zle.

Dziewczyny jakie kupiliscie foteliki sam dla swoich pociech? Z tego do 9kg moj juz prawie wyrosl i musze kupic nowy a nie wiem jaki.

Kiedy wasze dzieci zaczely siadac? chodzi mi o takie siedzenie bez podparcia? Moj nie chce lezec na brzuszku tylko by caly czas siedzial, ale jest jeszcze malo stabilny:-( czy to normalne?

Gratuluje zabkow, my caly czas czekamy ale cos ich nie widac:no:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry