Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

nie wiem co sie dzieje...
hm nie wiem moze taki system maja...

ale nie te co Ty podalas
oki dzieki,jakos poszukam powoli

ogrzewanie chodzi prawie caly dzien
jak sie wylaczy to pol godz i mi zimno
:'szok:normalnie :angtry:
dzwonilam do mojego ladlorda pytalam o ten nowy dom i powiedzial ze raczej po nowy roku bedzie bo maja problemy z zalozeniem gazu
pytalam o wymiane okien tez nie
za trydz G bedzie mil wolne to pojde do niego i pogadam twraza twarz.5 lat mieszkam w jego mieszkaniach,jak mi nie wymieni tych okien szybko to niech daje referencje bo ja tu m,arznac nie bede i jeszcze placic tyle kasy za gaz

Gucha90 co cie sprowadza do Preston? i jeszcze z G-dza jesteś ja tam zdawałam na prawko, jeżdziłam na zakupy do reala
do Grudziądza miałam jakies pół godziny drogi a i studiowałam na WSHE

Lucy a ty skad jestes? Ja z Wąbrzeźna wiec tez 30min drogi. widze ze moje okolice sie pokazujahej mamuski
ja dzis byłam u położnej i wszystko gra , ale lekarz przepisał mi antybiotyk bo mam jakies bakterie w moczu i znowu ciut cisnienie mi podskoczyło no ale nie jest zle w sumie tłumacze to sobie ze to końcóweczka ciązy a tak prawie całą ciaze przeszłam bezobjawowoGucha90 co cie sprowadza do Preston? i jeszcze z G-dza jesteś ja tam zdawałam na prawko, jeżdziłam na zakupy do reala
do Grudziądza miałam jakies pół godziny drogi a i studiowałam na WSHE
![]()

bardzo przepraszam za wprowadzenie w blad.