Witam Mamusie!
Ja na chwilke ... mam nauki troche musze do egzaminu sie uczyc.
Briank do przedszkola nie chodzi nie zmuszam go wogole to jest znow przeziebiony eh.
Ostraszka to prawda co pani w councillu ci powiedziala.Ja jak zalatawialam mieszkanie to nie robilam tego przez internet tylko chodzilam ciagle do councillu i ciagle pokazywalam im ,ze tym tematem jestem zainteresowana bylam tam napewno 2-3 w tygodniu :-) teraz przepisy widze zmienily sie ,ale rob tak jak pani ci powiedziala.
I najlepiej wlasnie o mieszkanie sie starac ,bo szybciej sie dostanie niz dom z tego co wiem,ale ja juz pare lat temu zalatwialam wiec mzoe teraz jest inaczej.
Pozdrawiam i sle ciumaski!
Ja na chwilke ... mam nauki troche musze do egzaminu sie uczyc.
Briank do przedszkola nie chodzi nie zmuszam go wogole to jest znow przeziebiony eh.
Ostraszka to prawda co pani w councillu ci powiedziala.Ja jak zalatawialam mieszkanie to nie robilam tego przez internet tylko chodzilam ciagle do councillu i ciagle pokazywalam im ,ze tym tematem jestem zainteresowana bylam tam napewno 2-3 w tygodniu :-) teraz przepisy widze zmienily sie ,ale rob tak jak pani ci powiedziala.
I najlepiej wlasnie o mieszkanie sie starac ,bo szybciej sie dostanie niz dom z tego co wiem,ale ja juz pare lat temu zalatwialam wiec mzoe teraz jest inaczej.
Pozdrawiam i sle ciumaski!
, jadłam to co zawsze ,i żołądek mnie nie bolał a jednak coś poszło nie tak całą ciąże kibla nie podziwiałam a teraz prosze -musiałm sie na niego napatrzec tak sie zastanawiam czy to nic nie miało wspolnego z antybiotykiem który dostałam , dzisiaj tez go wziełam i zobacze jak sie bede czuła . Czy normalne są wymioty pod koniec ciązy???? buziaki
wymioty w tym stadium ciazy raczej nie powinno byc chyba ze z obzarstwa:-):-)ja jadlam tony ptasiego mleczka a potem mnie mdlilo ale ni moglam przestac.do tej pory mi zostalo ale bardziej teraz Michalki
jesli chodzi o domy to ja jestem w innym miejscu zarejestrowana
w sumie nie wiem
straszny ucisk na krtań i dopada mnie to na wieczór , coś na podobe jagbyście biegały w mróż z otwartą buzią nie wiem jak to bardziej określic napewno żadna z Was nie miałam takiej dziwnej sytuacji ale musiałam ją opisać
oby sie tam utrzymał jak najdłużej.