Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
@julia2s jakie słodziaki - twoja mama ma talentJa na drutach tylko podstawowy umiem.
Ja już po wizycie... znaleźli moją zgubę - znaczy jajnik który się zgubił podczas operacji i nie został usunięty... znalazł się i to na dodatek z cystą... lekarz mi wytłumaczył co oznacza 4 stopień endometriozy (taki własnie mam) i zmienił mi plastry na estrogen+progesteron... jestem obolała po usg bo mnie wymordował, jestem rozżalona że tych plastrów nie dostałam 2 lata temu...i ogólnie jestem rozżalona że mi lekarz zaraz po operacji nie wytłumaczył w jakiej dupie jestem z tą endometriozą... ładny prezent zaraz przed urodzinami. Za 3 miechy kontrola i decyzja co z tą cystą, a jakby coś się działo mam biegiem na emergency lecieć. Mam skopany humor na resztę dnia![]()