Hej kobietki
O jaki tu ruch,fajniascie

Ja dzis mialam dzien bardzo robotny,najpierw na zaszczyk zntykoncepcyjny,potem rozwieszalam ogloszenia o prace,potem spotkalm kumpele z turcji i wybralysmy sie na lunch,one tez jest niania,podsunelam mi rowniez pomysl aby zamiescic w gazecie oglosenie
simply child care i tak tez drobie,potem na nescie szukalam i dzwonilam za kursem Child Safety & First Aid,na ktory wybieram sie 14 pazdzernika,a teraz niunia usnela wiec mam chwilke na BB.
Izusia kurcze to nie fajnie z ta ekzma,ale wiesz jak bedziesz w kraju to i tak sprawdz Oskarka,moze to nie
to

och kruszek kochany na pewno mu z tym zle,a wlasnie jak sie zachowuje,swedzi go???Bardzo ladnie przybiera,Natalka wazy ok 7kg,tutaj waza w przychodni raz na miescia wiec pojde dopiero za tydzien i sie dowiem,ale w karju wazylam sie z nia na normalnej wadze i wychodzilo ok 7kg.Co do masazu jeszcze nie udalo mi sie isc,ale wlasnie jutro o 11.00 ide pierwszy raz tak jak i ty,wiem,ze chyba trzeba miec recznik,oliwke,zajecia trwaja chyba 45min,na karimatach kladziesz bobaska,nauczycielka pokazju co po kolei robic,dla dzieci to podobno bomba relaks i sa o wiel spokojniejsze.Fajowo,ze masz znajoma z ktora mozesz polkotkowac,nie jeste juz tak samotna,ciesze sie,bo szkoda bardzo mi cie bylo;-)
tigger to to wspolczyje ta choroba to nic fajnego
kasiula matula wiesz ja nie patrzylam na ludzi,poprostu rwlasm sie do przodu,zreszta zawsze mowia przez megafony,aby rodziny z dziecmi przeszly do przodu,a w karju celnki wlasnie radzil,aby szlo od razu na przud kolejki,a jak by ktos mial problem to maialm sie do niego zglosci.Wiec ja ci radze poprostu ic do przodu i nie patrz na nikogo,tylko grzecznie przepros;-) I nie przejmuj sie niczym nie mareudzis,jak mozemy to ci zawsze pomozemy
martusia_78 wielkie przygotowani dobiegaja koncowi,kiedy macie przyleciec i gdzie sie osiedlicie????
sylwia.wk a co masz przetlumaczyc????
Jak nasze kochaniutkie ciezarowki sie czuja?????????Evoska myle i myle o tobie,kiedy zobaczymy tego slicznego szkrabika
maggusia gdzie sie podziewasz,jak jedzonko i spanko????A zaki????
Anya a jak twoj Tadek niejadek lewpiej cos???
Beta a jak twoj brzuszke pewnie juz fajnie widac,ile to juz tygodni???Wiecie co bedzie???Zdrowka zycze,jak nasz Tomcio sie miewa???
Lwica,a ty co zapominals o nas,co u was i Olivierka????
Magda jak po weselu no i jak Oliwka????
Ok mykam zrobic obiad o z glodu umieram
pozdrawim cmokaski

:-)