Witam Mamusie!
Dziewczyny dopiero tutaj zagladam teraz bo caly dzien bylam zajeta.
Musialam Briana zaopatrzyc w cieplejszcze rzeczy swetry skarpetki itp bo robi sie zimno pewnie same to spostrzeglyscie.
Rozgladalam sie tez dzis za cieplutkimi czapkami rekawiczkami.
Wogole to jak dzis zobaczylam pewna pania ktora sobie szla z wozeczkiem spacerowka a dziecko mialo gole nogi to az ciarki mnie przeszly

i to jeszcze nie mialo ani kocyka ani nic.
Brian ostatnio tez byl taki marudny nie chcial bawic sie starymi zabawkami musialam mu kupic kolo gumowe w srodku ma mate przynajmniej jestem pewna ze nic mu sie nie stanie i jak zacznie pelzac nie wypelznie mi z tego bardzo dobra rzecz polecam no i mam chwilke dla siebie:-)
Wogole wczoraj napisalam posta do was ale caly sie zmazal bolala mnie glowa i zab wiec juz nie mialam sily pisac od nowa hehe.
Dzis o dziwo Brian zasnol slicznie bo chyba mial duzo wrazen i wykonczony bieganina.
Maxin wlasnie ja tez zastanawiam sie nad tym zastrzykiem slyszalam za i przeciw no i ze dziewczyny tyja po nim bardzo to prawda

U nas nadal remonty trwaja a dlatego tak dlugo bo robotnikow wyrzyucilismy wiec to my je robimy i musimy zdarzyc przed zima a niektore rzeczy chocby chcialo sie kupic nawet jakos tak taniej to wcale tak tanio nie jest

Na doatatek jak dom nawet nie mial podlog a sciany byly takie jakby ktos je rozbijal mlotkiem hehe

Brian lepiej zasnol dzis ale wczoraj ciagle wstawalam do niego co pol godziny co godzine.
Mowi juz tak glosno ze szok i otwiera tak slodko buziulke hehe:-)
Widze ze ty zabiegana szukaniem pracy powodzenia ci zycze a kto zostanie z corcia

Anya swietnie ze Josh tak pieknie ci sie rozwija!

Gratulacje chodzenia wow naprawde zdolniacha

a ty pewnie zabiagana po calym domku jak tam pedzi.
Napewno niezla radoche z niego macie.
Mysle ze zacznie juz niedlugo jesc ostatnio na BB pisali o dzieciach dlaczego nie chca jesc pewnie nadal jest ten artykul

Swietnie ze o nas nie zapominasz i nadal tu zagladasz!
Evoska ja cie dokladnie rozumie ze ty sie denerwujesz ale nie stresuj Rocco i pomysl ze wszytsko bedzie dobrze i na czas:-)
Ty juz masz koniec prawie remontow zostaly ci mebelki itd a ja hehe ciagle w remontach na dodatek to my je robimy

Choc i tak pierwsze musielismy jakos Brianowi zrobic pokoj bo wiadomo lecz i tak musze mu nowa komode kupic bo sie zniszczyla tamta przy przeprowadzkach i szafe jakas o ile mi sie zmieci do pokoju haha bo ma taki malutki;-)
Jeszcze czeka mnie duzo do kupienia w tym domu i czasami tak panikuje bo chcialabym miec juz jakos urzadzone a tak to sie raczej szybko nie da
Kasiula Matula wiesz jak ja lecialam to jeden pan powiedzial do mnie"Dlaczego pani tu stoji prosze isc do przodu matki z dziecmi na poczatek"nie moglam przepchac sie przez tlum wiec zobaczyla to pani ktora sprawdzala bilety i zaczela krzyczec ze jak tak mozna i zeby sie usuneliwiec wszytskie mamy przeszly hehe
Zas jak szlam pozniej z samolotu jak juz wyladowalismy sie nauczyli ludzie i przepuszczali kazda mame z dzieckiem
Izusia trzymam kciuki za Oskarka zeby bylo lepiej z tymi krostkami!nie martw sie glowka do gory
Dorcia zapomnialas juz o nas
P.S.Jesli komus zapomnialam na jakies pytanie odpisac zapytajcie jeszcze raz jakas zakrecona jestem z tymi postami.
Pozdrawiam i sle ciumaski!