Witam Mamusie!
Maxin wlasnie ja tez myslalam niedawno o takim skoczku ale niektorzy zaczeli mi mowic ze raczej kupuje sie to dziecku jak zaczyna chodzic

no bo cos tam o nozkach mi mowili ale ja sadze ze kazdy bedzi mial podzielne zdania tak samo jak mowia zeby nie kupowac chodzika

ja mysle ze to i to jest dobre bo jesli by nie bylo to by byl zakaz sprzedazy prawda

hehe

Ja tez chcialabym sobie zrobic jakis kursik gdzies isc do pracy i wogole ale nie mam z kim zostawic Briana na dodatek musze podszkolic jezyk bo naprawde ostatnio mam hopla na tym punkcie poniewaz pozapominalam:-(
Anetka to sprytne masz dziecie hehe

no ale jesli moj to pokona synek no coz i tak bardzo podoba mi sie to kolo taki maly plac zabaw
Maja wlasnie jak sie chodzi na kurs jest mobilizacja wiesz ze musisz sie nauczyc na dodatek poznajesz ludzi chwila odetchnienia od spraw codziennych a ja chyba bede musiala uczyc sie w domku z ksiazki bo nie mam z kim zostawic synka;-)
Wozeczek bardzo ladny wybralas:-) pewnie spogladasz na niego i nie mozesz sie doczekac waszej Kruszynki

ja pamietam jak ciagle zagladalam do lozeczka wozka wanienki ogladalam ciuszki i wyobrazalam sobie Briana
Agnes co do tej mobilizacji jezyka mobilizuje sie bo tlumacze sobie ze jak pojde do lekarza z Brianem czy gdzies to musze znac ja wiem ze tutaj lekarze sa tacy ze tlumacza i tlumacza zebys zrozumiala ale ja poprostu chce znac troche wstyd mi

ze tak malo po angielsku umie i wiele zapomnialam w sumie w szkole mialam rozszerzony niemiecki ale przyjezdzajac tutaj umialam troche angielskiego jakos moze nie poprawnie gadalam ale kazdy wiedzial o co mi chodzi a teraz to juz prawie nic nie pamietam

fakt faktem czasami musze ciagle z synkiem by ale tak sobie mysle ze jak pojde na spacer np do parku a Brian usnie posiedze na lawce i poucze sie :-) no zobaczymy jak bedzie w praktyce hehe
Evosia jak tam remonty wprowadzilas sie juz do domku

:-)
Kasiula Matula Gratulacje!udalo ci sie wszytsko pozalatwiac i przyjezdzasz swietnie naprawde pewnie rodzinka sie juz cieszy

widzisz szybko zlecialo i juz z Emi bedziecie przy mezu
Pozdrawaim i sle ciumaski.