Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Maxin78 a co to za zastrzyk, jak czesto trzeba go brac i czy jest skutecznyHej kobietki
O jaki tu ruch,fajniascieJa dzis mialam dzien bardzo robotny,najpierw na zaszczyk zntykoncepcyjny,potem rozwieszalam ogloszenia o prace,potem spotkalm kumpele z turcji i wybralysmy sie na lunch,one tez jest niania,podsunelam mi rowniez pomysl aby zamiescic w gazecie oglosenie simply child care i tak tez drobie,potem na nescie szukalam i dzwonilam za kursem Child Safety & First Aid,na ktory wybieram sie 14 pazdzernika,a teraz niunia usnela wiec mam chwilke na BB.
Ha ja tez przed ciaza pracowalam jako niania
Teraz robie kurs child care, no i pewnie nie zadlugo tez trzeba bedzie szukac pracy
A co to za gazeta simply child care, gdzie ja mozna znalezc
No wlasnie a ten kurs Child Safety & First Aid tez mialam robic prze St. John Ambulance, ale nie wypalilo bo akurat do szpitala trafilam
A gdzie ty zamierzasz go robic
Ale cie zasypalam pytaniami 

bo juz tak dlugo nie byl wazony od szcepionki ostatniej.

Hahaha moje dziecie pokonalo to kolo po paru dniachBrian ostatnio tez byl taki marudny nie chcial bawic sie starymi zabawkami musialam mu kupic kolo gumowe w srodku ma mate przynajmniej jestem pewna ze nic mu sie nie stanie i jak zacznie pelzac nie wypelznie mi z tego bardzo dobra rzecz polecam no i mam chwilke dla siebie:-)
Przewrocil sie na brzuszek, kombinowal, kombinowal, odpychal sie nozkami, w koncu zawisl na oponie, dal susa i juz byl lapkami na dywanie
Ale z niego to niespokojna dusza jest, wiercipietka niesamowita

Ja robilam kurs CACHE Entry Level Certificate in Preparation for Childcare jak bylam w ciazy, chodzilam do college 1 raz w tygodniu. W sumie zaliczenie tego kursu polegalo na oddawaniu prac pisemnych, a bylo ich w sumie 12
Teraz chodze tez raz w tygodniu na Level 1 Award in Getting Started in a Pre School Setting i koncze go w grudniu
No a potem to mozna robic NVQ 2, ktory juz uprawnia do pracy w Nursery, szkole, itp lub NVQ 3. No i wiadomo im wyzsze kwalifikacje tym lepsze zarobki :-) Do tych kursow ktore robie potrzebne sa referencje, ze pracowalo sie z dziecmi, a do NVQ trzeba zrobic placement 
, ja zmierzam tak robic:-)
, pewnie juz uszami wychodzi