• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

reklama
Witam kobietki jestescie niemozliwe,ale naprodukowalyscie tego,och mi to czasu brakuje ostatnio na BB.Chce byc na bierzaca i wlaczac sie w rozmowy,a tu jedynie moge odpisywac:-( No coz takie zycie parwda.Och Natalinka wczoraj w nocy byla marudna czesto do niej wstawala,potem w dzien tez jakas niemrawa byla,a dzis chyba nadrobila bo spala ze mna do 8.30 SZOK:szok: wCZORAJ BIEDA CALY DZIEN ULEWALA,dalm jej jedzonko ,ktore jej nie podeszlo i wszytko zwracala,bidulka,wkurzylam sie na te sloiki i postanowilm,ze skoncze zapas i juz sam bede gotowac,nie ma jak swojskie jedzonko.DZis idziemy na szczepienie,moze bedzie sznasa aby zwazyc mala.bo nie mam pojecie ile teraz ma i jak jest dluga:baffled:

Izusia,mowisz,ze na masazu bylo tak sobie,babeczki nie ciekawe,moze przyjada jeszcze nowe mamy???A jak Oskarek sie czuje???Mialam wlasnie pisac,ze Cherubs to wlasnie aniolki w postaci dzieci,ale widze ze Asia juz napisala.

Asia twoja kumpela to chyba nie ma za bardzo pojecia co mowi,coo????!!!!!!A z dokumentami to jak chcesz jakie kolwiek tlumaczyc musza byc podpisane przez tlumacza przytsieglego.

Anetka dzieki za dopowiedz,jak sie spotkamy to jak bedziesz mial chec o tym pogadac chetnie wyslucham,A Patryk fajnego ma skoczka,wyglada na zadowolonego:-) Zdiecie aliczne,a ty super w ciazy wygladalas,

Maggusia kochan co sie dziej,czemu chce ci sie plakac nie smuc sie moja droga:confused: Wiesz o darmowe,czyli dofinansowane przez rzac zlobki,przedszkola moze zapytaj rowniez w bibliotece,alebo poszukaj na necie w swoim miescie,tutaj troszke mozesz poczytac.Wiem,ze mozna znalesc takie przedszkola gdzie palcisz minimum ok 20£ w londynie,a reszte doplaca panstwo.
http://www.daycaretrust.org.uk/mod.php?mod=userpage&page_id=111
A tutaj mozesz poszukac kursow:
http://www.daycaretrust.org.uk/mod.php?
mod=userpage&page_id=111

http://www.floodlight.co.uk/pls/courses/fl_home.pg_home

http://www.learndirect-advice.co.uk/
Na pewno cos znajdziesz,zapisy raczej dopiro bedo na nstepny semestr w styczniu.Glowa do gory;-)

Majeczka znalazlam takie cos mogla byc zrobic na poczatek:http://www.mynannynetwork.co.uk/training/babycare.htm

Evoska skarbie no to TRZYTMAM MOCNO KCIUKI,ABY WSZYTKO POSZLO GLADKO,jak sie czujesz???

Toola niestetyn niewm jak to jest i czy mozesz wyrobic NIN,wydaje mi sie,ze wyrabiasz go jak tutaj podejmujesz parce,bo musisz miec list od parcodawcy.Jak Krystynka sie czuje,ona tak cukiereczek jest,buzka dla niej.

zaraz nadrobie jeszcze reszte i odpisze,na razie zmuykam do mojego smyka,

caluski papa:-) :-) :-)

Anetka - wygladacie przepieknie razem i osobno;))
Tola - idz do jobcenter i poprostu zapytaj - oni Ci wszystko wytlumacza
bo byc moze jest taka mozliwosc jezeli maz pracuje
Maggusia - glowa do gory - wszystko sie pouklada skarbeczku
jestes juz przemeczona ja Ci wierze, dasz rade silna z Ciebie dziewczynka - buziaczki
Kasiula - Matula - widze ze pilnujesz porzadku biurokratycznego i tak trzymac
calusy
Maxinko - z Ciebie to pomocna duszyczka, skad Ty bierzesz czas i sile i tyle madrosci zawsze podpowiesz;) ja mam sie dobrze - dziekuje ze pytasz jeszcze 2 w 1 he he he mam nadzieje ze Rocco wytrzyma do srody he he he, kochana mam rowniez nadzieje ze malenstwo sie ukoi, wydaje mi sie ze zabeczki ja mecza, ona przeciez byla taka malutka jak zaczela zabkowac, moja pereleczka

sciskam Was wszystkie
lece w miasto po reszte drobiazgow
buzka i Maggusiowe CIUMASKI:)

HEJKA !!
A my wczoraj u rodzinki nad morzem :-) fajnie bylo, ale jak zwykle pogoda nas nie rozpiescila i lalo i wialo :-(
Wlasnie zbieram sie do szpitalka bo glupole zgubili moje wyniki krwi i musze powtorzyc :baffled:
MMM ale mam ochote na ta wielka kremowe. a moze ktos ma ochote sie jeszcze spotkac jakos w tygodniu na pierogi i kremowe ??? w CLUBIE MEMBERSOW :laugh2:

A co do lazanek to ledwo co sie zalapalam :laugh2:

hej!!!!

maxin-dzieki serdeczne za stronke o cos takiego mi chodzilo:tak: , mam nadzieje ze Natalka, ma sie dobrze, pewnie te zabki ja mecza kochana nasza,

Evoska-he he mowisz ze z postami cie przegonilam, ty to jestes dusza towazystwa swietna z ciebie kumpela, powodzonka w zakupach i do srody, zeby tylko nic nie spadl bedzie super, pozdrawiam

kalusia- zgubili ci wyniki no to pieknie teraz musisz znowu do szpitala,

dziewczyny dlaczego wizyta w 36 tyg musi byc w szpitalu co oni takiego waznego nam robia hmmm, tak sie zastanawiam...

izusia-a jak Oskarus, sliczniutki jak walka z uczuleniem, sciskam was mocno

maggusia- kochana nie lam sie, jestes wspaniala dziewczyna i dasz sobie rade, a jak bedziemy mogy to sluzymy rada:tak:

sle pozdrowionka

reklama
Hejka, my właśnie wrócilismy ze szczepienia i Karolinka trochę marudzi, mąż ją próbuje ululać, zeby spała. Dziewczyny pisałyście, że tu nie szczepią na gruźlice, widocznie tu zagrożenia nie ma ale przecież w Polsce jest, czy będziecie szczepić wasze maluchy w Polsce, bo ja sie zastanawiam co w takiej sytuacji zrobic:baffled: , no i na WZW

Maggusia a pytałaś w counsilu o jakies kursy, bo u nas to właśnie z counsila organizują bardzo różne kursy, np. nauka angielskiego jest za darmo, za niktóre trzeba płacic ale nie dużo, widziałam, że są kursy komputerowe i masażu, nie widziałam czy fryzjerski tez, ale napewno

Asia my tłumaczyliśmy świadectwa i dyplomy w Polsce u tłumacza przysięgłego, ale jak narazie to nam sie nie przydały do niczego:-)

Maja ja w 36 tygodniu miałam normalnie wizytę u położnej, nie w szpitalu, więc nie wiem czemu masz wizytę w szpitalu:happy:

pozdrowionka, idę wspomóc męża, bo Karolinka sie rozmarudziła na dobre:confused:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry