• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Evoska milych zakupow zycze
Maja ja walsnie mysle nad Childcare Approval Induction Course nastepny wolny termin jest w grudniu i chyba sie zapisze,moze razem pojdziemy trwa dwa dni piatek sobota????
Kallusia szpitale cooo........kurcze jeszcze ciezarna musza gonic o ponowne zrobienie badan,daj znac jak tam wyniki wyszly,widze,ze ogromna chec na kremowki przyszla:-) Slodtka dziewczyna bedzie z Juleczki:happy:

A ja nakramilam brzdaca i starm sie znalesc jakis jeszcze kurs,ale ciezko sie zdecydowac i od czego zaczac????!!!!!Ok lece bo mala krzyczy juz o uwage;-)

reklama
ojej poszlam tylko na spacer a tu 3 strony nowych postow!!:szok:
Wlasnie obserwuje moja Trzpiotkę, co ona za gimnastykę teraz uprawia, leży nosem na macie i podnosi pupę tak że zapiera się stopkami (a nie kolankami jak to zazwyczaj robila) co ona za pozy lapie!! :-D i nawet sie troche przesuwa do przodu, ale mam radoche :laugh2: bo do tego doczodzą efekty dzwiekowe

kurcze musze kupic aparat (moj stary sie popsul :baffled: ) bo nie moge uwiecznić takich fajnych scen :wściekła/y:

Maxin Krystynka dziekuje za pozdrowionka, ucaluj od nas swoja slicznotke :)

Witajcie kochane!:-D

Nie bylo mnie raptem pare dnia tu tyle stron naskrobalyscie.U nas lepiej, dziekujemy ze sie troszczycie o Oskarcia.Bylismy ponownie w klinice egzemy na kontroli no i niby jest lepiej ale zmienili nam kremy bo czasem maly sie podrapie i ropka to znaczy taki przezroczysty plyn mu leci, no wiec dostalismy antybakteryjny krem, ktory ma odkazac te miejsca.A tak to Oskarus jest pogodnym chlopczykiem i juz od paru dni gada calymi dniami jak najety, to naprawde niesamowite.Zaczelam mu podawac pierwsze jedzonko, bo wydeje mi sie ze mu jest to potrzebne.Zaczelismy od ryzu-puddingu.Wiecie co je jak najety i bardzo mu smakuje ale jest pewnien problem, ja daje mu niewiele bo zaczynalam po lyzeczce, teraz dwie -trzy dziennie ale on jak juz skoncze go karmic placze bo domaga sie wiecje, wiem to bo jak mu doloze troche na talerzyk to sie cieszy i zjada a jak nie daje to placze.No i tak sie zastanawiam ile dziennie moge mu dac, bo my dopiero zaczynamy mu podawac inne jedzenie niz mleko z piersi wiec nie wiem ile moge mu dac w ciagu dnia a w koncu to dopiero pierwsze jego jedzonko.Co radzicie w tej sytuacji bo ja wam powiem ze jakbym mu dala caly sloik to pewnie by zjadl a to przeciez za duzo:tak:.Za jakis czas chce wprowadzic jablko ale na razie chce go przyzwyczaic do ryzu.Poradzcie cos babeczki!
A i dzieki za przetlumaczenie slowa, chyba wybiore sie z Oskarciem na te grupe.
Milego dnia , sciskamy was i wasze szkraby:-)

Wilkie dzieki dziewczyny za slowko.Tak wlasnie myslalm ze z tym dyplomem to poprostu uderzyc do przysieglego i po sprawie...
maxin78 cos mi sie wydaje ze racja-dzieczwczyna nie wie co gada...tzn wlasciwie wie,ale co innego robi..ehh szkoda slow.
maggusia ...dostalas taki odwet,ze juz szkoda moich slow.Dziewczyny jak zwykle kochane.Napewno cos sie znajdzie.Ja sama zaczelam przegldac sobie stronki,bo pewnie zarzucalabym w przyszlosci podobnymi pytaniami o zlobki;-) ...Zupelnie sie nie orientuje w temacie...co powoli sie zmienia.Trzymam bardzo mocno kciuki za powodzenie w sprawie!!!!Jestes kochana dziwczyna i zlote serducho.Napewno dasz rade

Tak na uboczu..siedze sobie przy kompie juz cale popoludnie .Odeszlam na obiad..wrocilam z deserkiem a tu normalnie zasypanie postami.Przyjemnie sie czyta...Deserku juz nie ma...od tak dawna ze az nie pamietam jak smakowal:baffled:
Paskudny lakomczuch ze mnie:baffled: :baffled: :baffled: :baffled:

Wielka Buzka i uciekam zmontowac sobie jakis seansik filmowy...jeszcze tylko 10 tygoni ochydnego leniuchowania:cool2: :cool2: :cool2: :cool2:

Izusia ja podawalam malej od razu caly sloiczek,bo brzuszek i tak od mleka ma rosciagniety,wiec zamiast jedneko posilku z mleka podaje zupke,ona zjada bez problemu,moze zostawi pare lyzeczek,co oznacza ze ma juz dosc.Wiec mysle,ze mozesz spokojnie podac mu jak taki z niego lakomczuszek.
Asia w ciazy szybko czlowiek robi sie glody,hi,hi,hi a co jak masz smak to jedz niech idzie na zdrowko:-) ;-) :tak:
Toola to z niej gimnastyczka na pewno zabawinie to wyglada

mykam konczyc CV,mala w koncu zasnela cos dzis marudna znowu byla,kurcze te wszystkie zabki wyszly by juz,bo tylko stokrotka sie meczy:no: :no: :no:
milego popoludnia i znowu papada do d..... bo ma isc na poczte:dry:

Witam Mamusie!

Dziewczyny jestescie takie kochane!
dziekuje wam za wszytskie linki do stronek i za pocieszenie mnie:-)oraz komplementy.Chcialabym was wszytskie za to wysciskac normalnie.I
Wlasnie zaczelam sobie cosik szukac pierwsze to chyba pojde na ten kurs jezyka.
Z tego co wiem i szukalam juz na tych stronkach to trudno o kurs fryzjerski lepiej juz z kursami tanecznymi.

Maxin fajnie ze sobie robisz taki kurs nie ma to jak miec tutaj jakis zawod :happy:ile ty masz w sobie powera hehe tu tam siam i jeszcze pomozesz:-)
Mam nadzieje ze coreczka nie cierpi tak bardzo z powodu tych zabkow biedulka kochana.

Asia Maxin ma racje ze ta dziewczyna gada glupoty!:eek:
Jedz jak masz ochote teraz sobie mozesz pozwolic hehe:-D

Iza wlasnie Brian tez zaczol miec jakies krostki na brzuszku i nokach a ja zawsze go myje takimi delikatnymi mydelkami w plynie bo juz raz mial takie strupki na buzce i chyba znow musze isc po Oilatum poniewaz to mu pomoglo.
Mam nadzieje ze Oskarusiowi przejdzie i zejda te krostki trzymam mocno kciuki az mi tak zal i szkoda waszej Kruszynki a czy jego to boli:confused:

Toola to swietnie ze twoja Kruszynka takie postepy juz robi!;-)
napewno masz wielka radoche.

Agnes wlasnie nie pytalam w concilu o takie kursy nawet nie wiedzialam ze mozna tam takie cos jest.Wlasnie tez sie zasatanawiam czy szczepic Briana w pl.:happy2:

Maja ja mialam wizyty i u poloznej i w szpitalu ciaglen nawet tydzien przed porodem pani w spitalu powiedziala do mnie tak:"No to we wtorek sa urodziny twojego malenstwa?"i urodzilam we wtorek hehe:-)

Kallusia jak to zgubili twoje wyniki w szpitalu:confused:no ladnie trzymam kciuki!:tak:

Evosia jak sie czujesz:confused:Rocco bedzie z wami juz niedlugo woow to juz tuz tuz:happy:

Wiecie dziwczyny Brian spi juz lepiej tzn nadal sie budzi w nocy ale nie tak czesto.
Na dodatek bardzo go swedza dziaselka wszytsko bierze do buzki i trze o nie az naprawde czasami staje sie marudny.
Dzis wstal o 6:00 nad ranem i urzadzal zabawy z nami az pozniej znow zsnol.
Podnosi juz ladnie pupke do raczkowania i bardzo sie wysila przy tym czyli widac ze chce czasami polozy glowke na odpoczynek polezy chwilke poobserwuje i znow podnosi pupke i fika nozkami zeby raczkowac narazie wychodzi mu to tak ze kreci sie w kolo hehe smiesznie to wyglada:laugh2:

Ok zmykam postaram sie pozniej jeszcze cos tu naskrobac:-)

Pozdrawaim i sle ciumaski!

po to MASZ NAS MAGGUSIA JAK MOZEMY TO POCIESZYMY I POMOZEMY

A ZAPOMINALAMN O TEJ SZCZEPIACE NA GROZLICE,MOJA MALA MIALA JA TUTAJ ROBIONA 20 LIPCA,WLASNIE VIZYTORKA KAZALA MI SIE ZAPISA I BYLA DARMOWA,TYLKO TERAZ JESZCZE MYSLE O ZOLTACZCE BO TU NIE SZCZEPIA,WIEC CHYBA W KRAJU MUSZE ZROBIC,BO CHYBA KUPIC SIE JEJ TU NIE DA????!!!!

maxin78 zoltaczka jest w trzech porcjach.Pierwsza/po miesiacu druga/po pol roku trzecia i spokoj na kilkanascie latek.Wszystkie mozna kupic w polskiej aptece bez klopotu.Ja myslalm podobnie ze w razie czego kupie szczepionki jeszcze bedac w kraju.Tylko nie wiem co pozniej bo moj problem jest bardziej zlozony.Najwyrazniej bede musiala wbijac sie do pielegniarki z prosba o zaaplikowanie dla dzidzi...Dla mnie to jest kosmos,bo zupelnie nie czuje jeszcze tego klimatu szczepien,ale wiem ze to cisza przed burza.Martwie sie na zapas.Kalendarze szczepien beda sie roznic a dziecko przez kilka miesiecy wezmie juz pierwsze dawki roznych bakterii w Polsce...a co pozniej..???ni-wiem:confused: i mega klopsior

reklama
Maxin to myslisz ze jakbym poszla do lekarza z synkiem:-)to podali by mu ta szczepionke:confused:na gruzlice a jak mam zalatwic szczepionke na zoltaczke myslisz ze tutaj tez robia czy tak jak pisze Asia musze ja sprowadzi z polski:confused::eek:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry