No to my dzis pol dnia w szpitalu spedzilismy

no i nic nowego sie nie dowiedzielismy

Maly caly czas ma biegunke, a oni nic nie daja przeciwbiegunkowego, bo to wirus i sam powinien przejsc

Jak narazie ladnie je i pije, takze nie jest odwodniony, tylko juz pupcia mocno odpazona od tej kupki :-(
Dziewczyny czy w Polsce tez nie daja nic przeciwbiegunkowego dzieciaczkom
Maja33 mnie tez w ciazy zwlaszcza pod koniec tak pobolewaly jajniki, przeciez tam non stop wszystko przygotowuje sie do porodu

Nie martw sie tylko spij duzo i odpoczywaj, bo pozniej nie bedzie kiedy
Asia26 duza ciezarowka to sliczna ciezarowka :-) . Dawaj fotki bo napewno slicznie wygladasz
Toola smaruj malenkiej dziaselka, ja tak robie z zelem BONJELA mozna kupic w kazdym Bootsie. Albo daj jej gryzaczka schlodzonego w lodowce. Ja widze ze to malutkiemu sprawia ulge

chodz zabki cos nie chca wyjsc na zewnatrz :-(
Maggusia gratulacje dla synia ze juz raczkuje dookola siebie

No i odpoczniesz sobie z mama - super :-) O rany ja tez pamietam jak mi tu w szpitalu praktykantka probowala sie wbic w zyle, zeby mi venflon zalozyli. Wbila sie 3 razy

za kazdym zle

W koncu przyszedl lekarz i dopiero on dobrze wbil igle

Zreszta ja tu w ciazy spedzilam w szpitalu ponad trzy miesiace, wiec poznalam tutejsza sluzbe zdrowia
Maxin78 to swietnie, ze mala przeprosila sie z wozeczkiem

U nas tez tak bylo jak pojechalismy na pare dni nad morze i malego nosilismy w nosidelu, pozniej nic tylko chcial byc na raczkach

Oj szybciutko te nasze skarbki przyzwyczajaja sie do dobrego

Ciesze sie ze stokrotka zadowolona z masazu no i mama tez. A gdzie ty taki kurs robilas

Maxin widze ze ty robotna dziewczyna jestes
Ok koncze i ide przebrac Patiego z kolejnej 5 juz dzis kupki, potem kapanko, spanko i mam czas dla siebie ;-)
Dobranoc kobitki