• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

witam angielskie mamusie:)dawno mnie tutaj nie bylo,a to klopty z internetem,a to praca, a to ciagle zmeczenie. Ale juz dosc! Postanowilam tutaj codziennie zagladac i w ogole wziasc sie jakos do zycia. Obudzic sie.Jutro do pracy na 5 rano, ale po pracy zajrze i zobacze jak cala sytuacja sie tutaj rozwija.

reklama
dzien dobry bardzo wszystkim!!!

Asia -ale sie usmialam rozsylasz gdzies fotki a u nas nic hmmmm... wiem mialas dobre checi sprobuj jeszcze raz moze sie uda:-)

Olis- witam cie serdecznie na naszym watku bedzie ci z nami super i pewnie nam z Toba tez, na poczatek napisz cos o sobie:tak:

shirin- witaj ponownie:tak:

Tigger- to moze umowimy sie wszystkie na jedna godzinke i bedziemy popijac internetowe piwko, i bedziesz miala super panienski wieczor:-D

u nas bardzo fajnie ubranka mojego skarbecza przygotowane, spalam dzis od 3 w nocy do 5 pozniej przerwa i od okolo 6 do 7.30 :-) hmmmm nie wiem dlaczego tak sie dzieje w sumie nie przeszkadza mi to czuje sie bardzo wypoczeta, moze moja mala przygotowuje mnie do nie spania:-D :cool2:

ciekawe jak Evoska z przeprowadzka:dry:

maxin- jak malenka ?

pozdrawiam

maja33 -nie ma to jak rozterki ciezarnej,ale z tego co wyczytalam..bardzo czesto bywa tak,ze u kobiet w tym wlasnie stanie w jakim sie znalazlysmy...zwieksza sie inetelekt.Wywolany hormonami..rzecz jasna.hihi.Opre sie wiec o ta szlacheta wiedze ksiazkowa i przyznam sie ze jestem z siebie dumna.Moje pierwsz dwa zdjatka...juz sie wkleily:happy2: :happy2: :happy2: :happy2:

reklama
aaa no wlasnie.Malam jeszcze zaslonic sie skromnoscia i dodac ze tak wlasnie wygldaja moje szlachetne +28kg...jeszcze prawie 10 tyg.Czeka mnie ostra robota ...:crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry