• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

olis witaj!!

uwaga znalazlam sposob na usypianie bez cycka, noszenia i plakania :rofl2:
jak tylko widze ze ziewa i jest zmeczona no to standardowo wkladam ja do lozeczka i zaraz wychodze ZMYWAC NACZYNIA, nie zdaze pomyc polowy garow a juz mala slodko spi, normalnie jak to odkrylam to swiat stal sie prostszy :-D moze ten szum wody ja uspokaja czy co:confused: nie wiem , najwazniejsze ze dziala

ale pogoda do kitu :baffled:

reklama
Asia26 piekne mieszkanko ma twoja dzidzia a ty wygladasz slicznie, zwlaszcza pod jablonka :-)
Witam nowa mamusie Olis ;-)
Tigger tak jak pisze Maja moze zorganizujemy babyboomowy internetowy wieczor panienski :laugh2:
Maja to super ze czujesz sie wypoczeta, ciuszki wyprane, poskladane, czyli wszystko przygotowane na wielki moment ;-)
No wlasnie Maxin78 gdzie ty sie podziewasz, co ze Stokrotka :confused: mam nadzieje, ze czuje sie lepiej :tak:
Toola gratuluje niekonwencjonalnego pomyslu, ktory sie sprawdza :laugh2: He u nas tak jest ze jak widze, ze maly trze po oczkach i ziewa to tez zaraz wsadzam go do,lozeczka, wlaczam mu muzyczke albo nie no i on sam zasypia. Tak to jest z naszymi maluchami, ze wola zasypiac jak cos slychac dookola, a nie w kompletnej ciszy :eek: W koncu w brzuszku tez nie mialy za cicho :laugh2:
U nas bez wiekszych zmian, niestety Pati ma biegunke juz 6 dzien :szok: Probuje ja zwalczyc domowymi sposobami, ale niezbyt skutecznie :-( W szpitalu powiedziali ze przy wirusie moze nawet trwac 10 dni :baffled: Mam nadzieje, ze szybko przejdzie :dry:

dziewczyny mam pytanko wlasnie zostalam poinformowana ze nie dostane child benefits-powod nie jestesmy z mezem zarejestrowani w home oficce,przed wejsciem do unii bylismy na wizie,a po pierwszym maja pracujemy oboje legalnie -i co teraz nici z naszych benefitow!!!!!!!!!!!!czy jak sie teraz zarejestrujemy to mamy jeszcze szanse i ile sie czeka,czy zdazymy,pomozcie:confused:

Czesc Dziewczynki.

Ja na chwilke.Nie mam czasu na przeczytanie wszystkich postow ale widze, ze Natalka ma jakies problemy.Maxinko kochana i jak sprawy sie maja???
Wiesz ja sobie pomyslalam od razu o trzydniowce.To jest taka dziwna wirusowa choroba.Zaczyna sie zwykle raptowna wysoka goraczka,pozniej dzidzia dostaje krostek takich czerwonych, praktycznie wszedzie.Najczesciej jednak na tulowiu.Po trzech dniach mija goraczka i uczulenie schodzi.Nie ma na to leku.Trzeba obnizac temperature dzidzi i czekac cierpliwie.
Ja to przechodzilam z Julcia i niestety nie jest to przyjemne ani dla dzidzi ani dla mamy...

Mam nadzieje, ze to wlasnie tylko ta trzydniowka u Was.

Uciekam bo Julcia lazi mi tu po biurku.

Obiecuje ze wieczorem nadrobie zaleglosci.
Sciskam Was wszystkie bardzo.Pa.

olis zarejestrujcie sie w home office i co tam jeszcze wam kaza to na pewno dostaniecie wszystkie benefity co sie wam naleza, czeka sie niestety z miesiac albo i dwa, ale placa od dnia zlozenia wniosku, albo i nawet wstecz takze sie nie martw tylko zalatwiaj

Alez tu sie dzieje!!

No i jak NAtalia?Jak sobie radzisz Maxin?

Toola fajnie ze znalazlas sposob, ja Hafsepo prostu wsadzam w wozek( w dzien) bujam w te i spowrotem i spiewam lub mrucze cos tam, zazwyczaj "kotka bez koszuli" i zasypia wtedy dosc szybko:) oczywiscie jesli jest zmeczona

Asia troche slabo widac pod jablonka ciebie, ale brzuszek w sweterku bilaym za to widac, i wlasnie bardzo ladnie wyglada i wcale nie na ponad 2o kg:no: :eek: bardzo ladny i ksztaltny jest:):):)

Olis dokladni zrobcie to czego nie macie, co tam wam mowia ze wam brakuej tylko szybko bo macie jakis tam czas do odwolanie sie i wysijcie jeszcze raz, jakbyscie do konca mieli jakies watpliwosci to zadzwon tam na pewno dali jakis numer!!!!a potem jak juz dostaniecie ch benefit to dadza wam za stracone dni rowniez tzn od momentu zarejetr sie w home office!powodzenia!

a ja sprobuje wkleic zdj . dwa jdno Hafsy a drugie jak bylam mala i zobaczycie jak bardzo jestesmy do siebie niepodobne :laugh2:

dsc02152vf9.jpg
[/URL][/IMG]

i ja:)

zdj0034ro6.jpg
[/URL][/IMG]

mam nadzieje ze sie udalo:tak:

Witam Mamusie!

Wyobrazcie sobie ze nasz maly Rozrabiaka wczoraj nie chcial spac poszedl kolo 24:00 spac budzil pare razy sie na mleczko i nadal spi a jest juz godzina 12:45:eek:chyba jajca sobie robi z Mamusi.
Wczoraj kupilam sobie dwa planiczki hehe i taka jestem zadowolona ze moge wreszcie obiad jakis ugotowac w domu(kuchenki pewnie dorobie sie z czasem):-Dno a jak narazie to nam wystarczy przynajmniej wiem co mam w garczku i co do niego wkladam i jakimi raczkami.
Dziewczyny chcialam sie was poradzic::happy:kupilam Brianowi zupke w sloiczku od 7 miesiaca czy moge mu ja juz podac:confused:czy mam czekac az na suwaczku pojawi sie 7miesiecy:confused::-)
BEDE WDZIECZNA ZA WSZELKIE INFORMACJE NA TEN TEMACIK;-)

Maxinjak miewa sie strokrotka:confused:mam nadzieje ze wszystko jest wporzadku i goraczka spadla;-)odezwij sie do nas.

Olis witaj na naszym forum napisz nam cos o sobie :tak:i zagladaj do nas czesciej fajnie ze nasze grono sie powieksza:happy2:

Ivonek fajnie ze znow do nas zagladnelas co u ciebie:confused::-)

Tigger no wlasnie powiedz kiedy to zbierzemy sie wszytskie na forum i bedziemy popijac z toba internetowe piweczko no ale:-) jesli zadzwonil twoj ukochany tzn ze bardzo tesknil za toba i myslami napewno byl z wami!;-)
Asia wygladasz kwitnaco!:blink:prosimy o wiecej fotek:-)

Anetka mam nadzieje ze szybko przejdzie choroba Pati zycze duzo sily i wytrwalosci:happy:

Maja hehe o tak chyba malenstwo przygotowywuje cie do wstawania
:laugh2:powiem ci ze ja tez czasmi nie moglam spac czekalam az moj przyjdzie z pracy i zjemy razem cos pyszniutkiego w nocy hehe:happy:

Toola ja lulam Briana albo jak trze oczka sadzam na lezaczek on sam sie buja i nagle usypia:happy2:

POZDRAWIAM I SLE CIUMASKI!

reklama
Maggusiu moim zdaniem powinnas poczekac na 7miesiecy i nie ryzykowac:) bo po co?jest przecuez tyle sloiczkow od 4mies czy od 6ciu, ze w sumie mozna jesdzcze te pare dni poczekac:):) ale to tylko moje skromne zdanie:)
wiesz?Hafsa rowniez p rzez caly tydz tak sie budzial, w sumie co godz i przdwczoraj nakrylm ja kolderka z kompletu pod baldachimu i ......spaa od 9ej do 10 z dwiema pobuudkami na mleczko cycusiowee i zmine pielusdzki:) wiec moze to o to chodzi?teraz naGle sie zimno zrobilo wiec moze to to ?????moze mu zimno???

pozdrowionka

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry